2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Messzemenőkig egyetértek. Én nem vagyok Ferrari-drukker, Massát nem is kedvelem túlzottan, de szörnyű volt ami vele történt ma. Normális, sportot szerető ember ilyenkor együttérző és szolidáris. Szörnyű kép volt.Mihu írta:
Ebben igazad van. Én kb akkora rally szurkoló vagyok, mint Barca. Nem mondom hogy versenymérnök vagyok, de eléggé benne vagyok a technikai sportokban. Testközelből is, nem csak TV-ből. Úgyhogy hosszú távon nem tudok felháborodni az ilyen technikai hibákon. Ez egy ilyen sport. Ezekről senki sem tehet. Én hiába utálom Alonso-t, a 2006-os bajnoki címét akkor sem tartom szerencsének. Végig ott volt Schumacher nyomában. Fej-fej mellett mentek végig. Egyik felében Alonso volt a király, utána meg Schumi. És az idén utolsó két versenyén Schuminak technikai problémái voltak. Na most tudni kell rólam hogy elsírtam magam mikor Schumi visszavonult, és akkor is mikor télen a holtszezonban egy este nekiálltam Schumi emlékvideókat nézegetni a jutubon. Tehát megállt a motor Suzukában, és megakadt a váltó Interlagosban. Ez nem a Renault szerencséje. Meg volt az esély arra is, hgy a Renault-ban romlik el valami. De nem romlott. Ennyi. Nincs miről beszélni. A Ferrariban miért romlott el? Technikai sport. Kész. Kalap-kapát. Sajnos ez nagyon kemény és nyers tény, de sajnos tény.
Volt olyan, asszem 2001-2002 vagy 2003 közt hogy a Ferrariban nem állt meg a motor. És egyszercsak ez a sorozat is megszakadt.
Amióta az eszemet tudom, Ferraris vagyok.Messa írta:Mihu! Most én nemtudom, hogy kinek szurkolsz, de Ferrarival sem először fordul elő, hogy nagyon kevéssel a vége előtt megállnak...
Az elmúlt 2 évben többször megálltak, mint a Mekik.
Vezetett, 3 körrel a vége előtt megállt a Ferrari, és így Kovalainen győzött, megszerezve élete első futamgyőzelmét.Z$ołtu írta:Sziasztok! Elaludtam verseny közben, ezért meglepődtem, h kiesett Massa. mi történt vele?
Kubica tényleg negatív meglepetés. De ahogy eddig alakultak a futamok ebben az idényben, biztos vagyok benne, hogy Kubica mutat még valamit a további futamokonrobertfcb írta:Ez a magyar nagydíj egy nagyon változatos futam volt. Felipe-t sajnálom ezt megérdemelte volna. Kimi-nek hálisten sikerült faragnia a hátrányból Hamiltonnal szemben és ez azért mégiscsak örömteli. Kubica elég negatív meglepetése ennek a futamnak, mindenképpen előbre vártam őt. Továbbra is gó Kimi !
Nah, bármennyire se volt "körömrágós" de elaludni...Z$ołtu írta:Sziasztok! Elaludtam verseny közben, ezért meglepődtem, h kiesett Massa. mi történt vele?
elfüstölt a motorja 3 körrel a vége előtt a célegyenesbenZ$ołtu írta:Sziasztok! Elaludtam verseny közben, ezért meglepődtem, h kiesett Massa. mi történt vele?
Tavaly viszont Hamiltonnak folyamatosan szerencséje volt, az utolsó futamot meg elrontotta... Az viszont az ő hibája volt, h nem bírta bevinni az autót. Most lehet jönni a "biztos majd te bevitted volna" szöveggel, nem, nem vittem volna be, de én nem vagyok pilóta. Tavalyi szerencséjével simán lehetett volna világbajnok.Ronaldinho&Barca írta:Tavaly nem egyszer volt műszaki hiba a Ferrarinál. De a legnagyobb talán 2006 Suzuka 17 körrel a vége előtt volt.
Kár ezt nézni, technikai sport, ez benne van sajnos.
Tavaly nem egyszer volt műszaki hiba a Ferrarinál. De a legnagyobb talán 2006 Suzuka 17 körrel a vége előtt volt.Messa írta:Mihu! Most én nemtudom, hogy kinek szurkolsz, de Ferrarival sem először fordul elő, hogy nagyon kevéssel a vége előtt megállnak...
Az elmúlt 2 évben többször megálltak, mint a Mekik.
Most kiemeled nagybetűvel hogy MOST. Az előző hsz-edben meg MINDIG-et írtál. Akkor most hogy is van?Messa írta: De MOST nem kicsi szerencsével nyertek! Amúgy meg Kimi 3. lett, teljesen megérdemeltem, körönként 1 másodperceket hozott Glock-on.
Ennyi...
Akkor már ne is beszéljünk 2001 Barcelona-ról. Hakinennek 4 kanyarja volt hátra és akkor állt meg a motor.miihii írta:Nananana!Azért ez erős így!Kimi h lett most 3?Kumma nagy mákkal,nem?Én emléxem nem is egy futamra,amikor a Mekik abszolút nem a szerencsének köszönhették első helyüket.A McLaren "szerencsesorozatáról" csak annyit,bizonyára előtted is felrémlik még,amikor Kimi ott tolta.Hány galiba történt vele ?Messa írta:Ez a Mclaren! EZ! Ennyit tudnak! Mindig csak rohadtul nagy szerencsével nyerni!! Olyanok, mint az Inter a fociban... Komolyan mondom.
Ezt nem hiszem el...![]()
De MOST nem kicsi szerencsével nyertek! Amúgy meg Kimi 3. lett, teljesen megérdemeltem, körönként 1 másodperceket hozott Glock-on.miihii írta:Nananana!Azért ez erős így!Kimi h lett most 2.?Kumma nagy mákkal,nem?Én emléxem nem is egy futamra,amikor a Mekik abszolút nem a szerencsének köszönhették első helyüket.A McLaren "szerencsesorozatáról" csak annyit,bizonyára előtted is felrémlik még,amikor Kimi ott tolta.Hány galiba történt vele ?
Nem keverem a smile-kat. Mérges vagyok, akkor nem nevetek.Perrero írta:kowalsky nyert... jobb mintha hambi nyert volna.. de csoro massa bazz... bitang nagy volt ma..
lui igazad volt, ennyi.. -a forumos pályafutásodnak lassan...
Tamás: kevered a smilekatezt
ezzel
gyakran megesik
Nananana!Azért ez erős így!Kimi h lett most 3?Kumma nagy mákkal,nem?Én emléxem nem is egy futamra,amikor a Mekik abszolút nem a szerencsének köszönhették első helyüket.A McLaren "szerencsesorozatáról" csak annyit,bizonyára előtted is felrémlik még,amikor Kimi ott tolta.Hány galiba történt vele ?Messa írta:Ez a Mclaren! EZ! Ennyit tudnak! Mindig csak rohadtul nagy szerencsével nyerni!! Olyanok, mint az Inter a fociban... Komolyan mondom.
Ezt nem hiszem el...![]()