Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.03. 16:45:58

Mihu írta:
Ebben igazad van. Én kb akkora rally szurkoló vagyok, mint Barca. Nem mondom hogy versenymérnök vagyok, de eléggé benne vagyok a technikai sportokban. Testközelből is, nem csak TV-ből. Úgyhogy hosszú távon nem tudok felháborodni az ilyen technikai hibákon. Ez egy ilyen sport. Ezekről senki sem tehet. Én hiába utálom Alonso-t, a 2006-os bajnoki címét akkor sem tartom szerencsének. Végig ott volt Schumacher nyomában. Fej-fej mellett mentek végig. Egyik felében Alonso volt a király, utána meg Schumi. És az idén utolsó két versenyén Schuminak technikai problémái voltak. Na most tudni kell rólam hogy elsírtam magam mikor Schumi visszavonult, és akkor is mikor télen a holtszezonban egy este nekiálltam Schumi emlékvideókat nézegetni a jutubon. Tehát megállt a motor Suzukában, és megakadt a váltó Interlagosban. Ez nem a Renault szerencséje. Meg volt az esély arra is, hgy a Renault-ban romlik el valami. De nem romlott. Ennyi. Nincs miről beszélni. A Ferrariban miért romlott el? Technikai sport. Kész. Kalap-kapát. Sajnos ez nagyon kemény és nyers tény, de sajnos tény.

Volt olyan, asszem 2001-2002 vagy 2003 közt hogy a Ferrariban nem állt meg a motor. És egyszercsak ez a sorozat is megszakadt.
Messzemenőkig egyetértek. Én nem vagyok Ferrari-drukker, Massát nem is kedvelem túlzottan, de szörnyű volt ami vele történt ma. Normális, sportot szerető ember ilyenkor együttérző és szolidáris. Szörnyű kép volt.

Ami engem igazán felháborít az Kovalainen nyilatkozata. Képességei alapján sosem lesz világbajnok, ehhez szokjon csak hozzá. Hiányzik belőle az a plussz, ami megvan Hamiltonban, Kimiben, Alonsoban, Massában és talán Kubicában is erősödik. Ehhez képest az interjún jött a nyomásgyakorlással, meg, hogy gyorsabb volt. Hát leestem a székről. Ez a futam ma az ő győzelmét hozta, de édes keveset tett hozzá azon kívül, hogy kényelmesen poroszkált a 3. helyen, majd kiestek előle.

Nem vitatom el a győzelmét, de a mellény nagyon nagy volt a történtekhez képest.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Mihu
Director del Fútbol

2008.08.03. 16:36:22

Messa írta:Mihu! Most én nemtudom, hogy kinek szurkolsz, de Ferrarival sem először fordul elő, hogy nagyon kevéssel a vége előtt megállnak...
Az elmúlt 2 évben többször megálltak, mint a Mekik.
Amióta az eszemet tudom, Ferraris vagyok.

Ebben igazad van. Én kb akkora rally szurkoló vagyok, mint Barca. Nem mondom hogy versenymérnök vagyok, de eléggé benne vagyok a technikai sportokban. Testközelből is, nem csak TV-ből. Úgyhogy hosszú távon nem tudok felháborodni az ilyen technikai hibákon. Ez egy ilyen sport. Ezekről senki sem tehet. Én hiába utálom Alonso-t, a 2006-os bajnoki címét akkor sem tartom szerencsének. Végig ott volt Schumacher nyomában. Fej-fej mellett mentek végig. Egyik felében Alonso volt a király, utána meg Schumi. És az idén utolsó két versenyén Schuminak technikai problémái voltak. Na most tudni kell rólam hogy elsírtam magam mikor Schumi visszavonult, és akkor is mikor télen a holtszezonban egy este nekiálltam Schumi emlékvideókat nézegetni a jutubon. Tehát megállt a motor Suzukában, és megakadt a váltó Interlagosban. Ez nem a Renault szerencséje. Meg volt az esély arra is, hgy a Renault-ban romlik el valami. De nem romlott. Ennyi. Nincs miről beszélni. A Ferrariban miért romlott el? Technikai sport. Kész. Kalap-kapát. Sajnos ez nagyon kemény és nyers tény, de sajnos tény.

Volt olyan, asszem 2001-2002 vagy 2003 közt hogy a Ferrariban nem állt meg a motor. És egyszercsak ez a sorozat is megszakadt.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.03. 16:16:19

Z$ołtu írta:Sziasztok! Elaludtam verseny közben, ezért meglepődtem, h kiesett Massa. mi történt vele?
Vezetett, 3 körrel a vége előtt megállt a Ferrari, és így Kovalainen győzött, megszerezve élete első futamgyőzelmét.

De ha visszaolvasol, mindent megtudsz.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Cali
Entrenador del Barça

2008.08.03. 16:15:56

robertfcb írta:Ez a magyar nagydíj egy nagyon változatos futam volt. Felipe-t sajnálom ezt megérdemelte volna. Kimi-nek hálisten sikerült faragnia a hátrányból Hamiltonnal szemben és ez azért mégiscsak örömteli. Kubica elég negatív meglepetése ennek a futamnak, mindenképpen előbre vártam őt. Továbbra is gó Kimi !
Kubica tényleg negatív meglepetés. De ahogy eddig alakultak a futamok ebben az idényben, biztos vagyok benne, hogy Kubica mutat még valamit a további futamokon :wink: !
Kicsiit sajnálom azt a 25 30 ezer lengyelt, akik elutaztak ide Kubica és a BMW miatt.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.08.03. 16:15:48

Messa! Nem kötekedésből mondtam, csak megjegyeztem. Peace;) Tény hogy tavaly Hamilton hibája elég nagy volt, de ilyen fiatalon és ilyen kategóriába, de azért betolhatta volna. Bár nem tudni milyen váltó hiba volt az.
De véleményem szerint Schumi pehhje nagyobb volt azért, ő is részben elég mélyről jött vissza, fordított aztán motor megadta magát.. végül még ő kért bocsánatot.. de ez benne van sajnos. Legközelebb remélem kettős ferrari győzelem lesz!

Szerk:
Z$ołtu írta:Sziasztok! Elaludtam verseny közben, ezért meglepődtem, h kiesett Massa. mi történt vele?
Nah, bármennyire se volt "körömrágós" de elaludni... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2008.08.03. 16:17:28-kor.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
robertfcb
Capitá del Barça

2008.08.03. 16:15:13

elfüstölt a motorja 3 körrel a vége előtt a célegyenesben
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Z$ołtu
Barça B

2008.08.03. 16:13:30

Sziasztok! Elaludtam verseny közben, ezért meglepődtem, h kiesett Massa. mi történt vele?
Visca el Barca! Viva Espana! Ronaldinho :)
robertfcb
Capitá del Barça

2008.08.03. 16:10:42

Ez a magyar nagydíj egy nagyon változatos futam volt. Felipe-t sajnálom ezt megérdemelte volna. Kimi-nek hálisten sikerült faragnia a hátrányból Hamiltonnal szemben és ez azért mégiscsak örömteli. Kubica elég negatív meglepetése ennek a futamnak, mindenképpen előbre vártam őt. Továbbra is gó Kimi !
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.03. 16:08:05

Ronaldinho&Barca írta:Tavaly nem egyszer volt műszaki hiba a Ferrarinál. De a legnagyobb talán 2006 Suzuka 17 körrel a vége előtt volt.
Kár ezt nézni, technikai sport, ez benne van sajnos.
Tavaly viszont Hamiltonnak folyamatosan szerencséje volt, az utolsó futamot meg elrontotta... Az viszont az ő hibája volt, h nem bírta bevinni az autót. Most lehet jönni a "biztos majd te bevitted volna" szöveggel, nem, nem vittem volna be, de én nem vagyok pilóta. Tavalyi szerencséjével simán lehetett volna világbajnok.

Részemről lezárva, nem vitázok senkivel.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
socio66

2008.08.03. 16:07:36

nekem Massa ilyen örökvesztes palinak tűnik... már bocs,de télleg
ez már nem az első esete hogy a biztos győzelem helyett 0 pontot szerez...
picit sajnálom,de valahogy úgy gondolom hogy ő az aki biztosan nem lesz világbajnok..
Cali
Entrenador del Barça

2008.08.03. 16:06:38

Én örülök, hogy Kovalainen itt nálunk szerezte meg első futamgyőzelmét. Timonak is csak gratulálni tudok, kijárt már ez a második hely a Toyotának!
Raikkönen behozta a 3. helyre, aminek nagyon nagyon örülök, a futam elején azt hittem, hogy majd kb 6. 7. helyen ér be.
Massa... hát nemtudok rá mit mondani, nagyon sajnálom szegény srácot, remélem innen is fel tud állni mégegyszer, ahogy ezt tette az év elején is!
Hamilton meg is érdemelte azt a defektet!!! :D Már csak akkor lett volna jobb, ha nem hozza be pontszerző helyre a McLarent! :lol:
Harusz
Jugador del Barça

2008.08.03. 16:04:03

Kimi a végén nagyon nagyot ment, azért az nem semmi, h Glock ellen hozta körönként az egy másodpercet. Én örülök neki. Meg Glocknak is. S Heikki is szimpatikus. Neki is örülök. (Most lehet, h hülyének néztek, de nekem ez az a sport, ahol nem csapatnak szurkolok, hanem embereknek ;) )
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.08.03. 16:02:55

Messa írta:Mihu! Most én nemtudom, hogy kinek szurkolsz, de Ferrarival sem először fordul elő, hogy nagyon kevéssel a vége előtt megállnak...
Tavaly nem egyszer volt műszaki hiba a Ferrarinál. De a legnagyobb talán 2006 Suzuka 17 körrel a vége előtt volt.
Kár ezt nézni, technikai sport, ez benne van sajnos.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.08.03. 16:00:40

Kovalainen kicsit elvolt azért szállva magától. Felipe rég visszavett akkor tudott közelebb kerülni hozzá, nem nagy cucc, lényeg nálunk tudott győzni először.
Piquet újra pontot szerzett, nem rossz a sráctól, jó lesz ez. Glock is kellemes csalódás, erőből szépen behúzta.
Felipét viszont nagyon sajnálom, nagy esély lett volna most előtte...:( Remélem továbbiakba elkerüli ez a pehh őt. Valenciába visszavágunk!

HAJRÁ MASSA & FORZA FERRARI!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.03. 15:57:12

Mihu! Most én nemtudom, hogy kinek szurkolsz, de Ferrarival sem először fordul elő, hogy nagyon kevéssel a vége előtt megállnak...
lopakodo
Capitá del Barça

2008.08.03. 15:56:41

Ronaldinho&Barca írta:Háát ezt nem hiszem el, ilyen a világon nincs... :cry: 3 kör lett volna, hatalmas balszerencse. :( Szegény Felipe! :(
és megint a mclaren nyert!! ](*,) ](*,) ](*,) #-o #-o #-o
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.03. 15:56:26

Lelkileg nem lesz egyszerű Massának..pedig idén már felállt egyszer a padlóról...még1x felkell, nem szabad 10ponton kivűlre kerülnie,de most már jöhetne megint egy Ferrari 1-2,és a Bömö is villanthatna,h ne legyen annyira egyértelmű a Hamilton dobogó.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mihu
Director del Fútbol

2008.08.03. 15:55:33

Messa írta: De MOST nem kicsi szerencsével nyertek! Amúgy meg Kimi 3. lett, teljesen megérdemeltem, körönként 1 másodperceket hozott Glock-on.
Ennyi... :?
Most kiemeled nagybetűvel hogy MOST. Az előző hsz-edben meg MINDIG-et írtál. Akkor most hogy is van? :roll:
Mihu
Director del Fútbol

2008.08.03. 15:53:58

miihii írta:
Messa írta:Ez a Mclaren! EZ! Ennyit tudnak! Mindig csak rohadtul nagy szerencsével nyerni!! Olyanok, mint az Inter a fociban... Komolyan mondom.

Ezt nem hiszem el... :x ](*,)
Nananana!Azért ez erős így!Kimi h lett most 3?Kumma nagy mákkal,nem?Én emléxem nem is egy futamra,amikor a Mekik abszolút nem a szerencsének köszönhették első helyüket.A McLaren "szerencsesorozatáról" csak annyit,bizonyára előtted is felrémlik még,amikor Kimi ott tolta.Hány galiba történt vele ? :oops:
Akkor már ne is beszéljünk 2001 Barcelona-ról. Hakinennek 4 kanyarja volt hátra és akkor állt meg a motor.

Az a baj hogy most nagyon ideges vagyok, de hiába kezdeném el sz.rni szapulni a Ferrarit. Felesleges. Technikai sportról beszélünk. Ez van, ezt el kell fogadni sajnos.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.03. 15:52:38

miihii írta:Nananana!Azért ez erős így!Kimi h lett most 2.?Kumma nagy mákkal,nem?Én emléxem nem is egy futamra,amikor a Mekik abszolút nem a szerencsének köszönhették első helyüket.A McLaren "szerencsesorozatáról" csak annyit,bizonyára előtted is felrémlik még,amikor Kimi ott tolta.Hány galiba történt vele ? :oops:
De MOST nem kicsi szerencsével nyertek! Amúgy meg Kimi 3. lett, teljesen megérdemeltem, körönként 1 másodperceket hozott Glock-on.
Ennyi... :?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.03. 15:52:03

Perrero írta:kowalsky nyert... jobb mintha hambi nyert volna.. de csoro massa bazz... bitang nagy volt ma..

lui igazad volt, ennyi.. -a forumos pályafutásodnak lassan...

Tamás: kevered a smilekat :evil: ezt :twisted: ezzel

:) gyakran megesik
Nem keverem a smile-kat. Mérges vagyok, akkor nem nevetek. :twisted: :evil: :twisted: :evil:
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.08.03. 15:48:38

Ha jól emlékszem tavaly olaszba is ilyen balszerencsével esett ki Felipe, és végül nem maradt esélye a vb-címre. Nagyon nagy pehh ez... nagyon sajnálom szegényt, pedig ahogy ment és a rajtja is.. :(
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
miihii
KHAL

2008.08.03. 15:47:58

Messa írta:Ez a Mclaren! EZ! Ennyit tudnak! Mindig csak rohadtul nagy szerencsével nyerni!! Olyanok, mint az Inter a fociban... Komolyan mondom.

Ezt nem hiszem el... :x ](*,)
Nananana!Azért ez erős így!Kimi h lett most 3?Kumma nagy mákkal,nem?Én emléxem nem is egy futamra,amikor a Mekik abszolút nem a szerencsének köszönhették első helyüket.A McLaren "szerencsesorozatáról" csak annyit,bizonyára előtted is felrémlik még,amikor Kimi ott tolta.Hány galiba történt vele ? :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2008.08.03. 15:50:38-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.03. 15:46:08

lui :arrow: grt =D> rövid és velős jellemzést adtál magadról,ennyi elég is.

On:

Tavaly sem kerülték el Felipét ezek a dolgok,azért is szakadt le ,és a végén nem volt esélye, rengeteget fog ez számítani. +3pont helyet,így -8ban van :?
Most megint Kimi van közelebb Hamihoz,mindenképp kell vmit produkálni a finnek végre az időmérőkőn is,h legyen sansza a versenyen, mert az látszik,h nagyon gyors tud lenni,ha akar,és megjön a harci kedve.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.08.03. 15:44:41

Háát ezt nem hiszem el, ilyen a világon nincs... :cry: 3 kör lett volna, hatalmas balszerencse. :( Szegény Felipe! :(
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Válasz küldése