Hazai és nemzetközi kézilabda

Minden ami nem foci, de sport
Castiel
Capitá del Barça

2012.09.13. 09:00:31

Mkb Veszprém-Csurgói KK 58:28
Elismerésem a Cskk játékosainak a derekas helytállásért! Hatalmas respect nekik!
Csak a Csurgó!!!
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.30. 13:15:11

No Paul Theodor a Fradi-Plerben folytatja...
Balatonfüredre vannak hírek, érkezőkről?
Mert a sandrk, Ivanov, Butenko, szabó elmennek ha jól tudom... alapemberek...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.23. 01:53:17

http://www.dailymotion.com/video/xsbt5g ... rt?start=5
Itt egy perces videó a legszebb gólokról. A franciák dobtak nagyon sok szépet. :)
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.22. 21:41:20

S.Agüero írta:Franciák elleni meccsünk mikor volt? Lemaradtam róla...
Valami összefoglalót tudsz adni róla?
Nem semmi, kétszer egymás után megverjük őket. :D
http://www.kezi.hu/cikk.php?opid=45&cikkid=9826
Remek egyszerűen remek... már csak azon imádkozom, hogy ne Laluskát vigye! :)
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.22. 21:16:30

Game90 írta:Jól halad a felkészülés, félidőben hárommal mentek a franciák, de szoros végjátékban végül 1 góllal vertük őket 8)

Lesz még egy meccsünk a britekkel kedden, majd vasárnap már élesben játszunk a dánok ellen.
Franciák elleni meccsünk mikor volt? Lemaradtam róla...
Valami összefoglalót tudsz adni róla?
Nem semmi, kétszer egymás után megverjük őket. :D

Szerk.: Mármint videóra értettem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2012.07.22. 21:50:23-kor.
PCsabi
aka Game90

2012.07.22. 21:13:06

Jól halad a felkészülés, félidőben hárommal mentek a franciák, de szoros végjátékban végül 1 góllal vertük őket 8)

Lesz még egy meccsünk a britekkel kedden, majd vasárnap már élesben játszunk a dánok ellen.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.20. 12:30:45

FtcSikiHun írta:A csütörtöki, Tunézia elleni szegedi mérkőzést követően Mocsai Lajos kijelölte a végleges olimpiai keretet, ennek értelmében 14 játékos, és egy bármikor becserélhető tartalék játékos utazik Londonba, utóbbit azonban csak a franciák elleni, június 22-i franciák elleni felkészülési mérkőzés után nevezi meg a kapitány.

És semmi változás. Ezt az idiótát. Gulyással meg Laluskával aztán ki vagyunk segítve. Miért nem lehet elvinni Iváncsik Tomit? Miért nem lehet a Nagy Kornél-Putics Barna-Katzirz Dávid közül egyet elvinni bal lövőbe, vagy legalább tartaléknak?
na! faxa. a tartalék sztem laluska lessz... bár én Szöllősi Szabit vinném... Nagy korit kellett volna vinni Ilyés helyett, hiszen ő tud Ballövőt is játszani, irányítani, s védekezni is tud... abszolút univerzális... egy ilyen tornán ahol ennyire kicsi létszámú csapat utazhat, ott ez a szempont nagyon nem elhanyagolandó! Bár Gulyást szerintem pont ezért ment , mert jobban védekezik mint I.Tomi. Viszont a gyors indításokhoz meg tomika kellett volna... így van egy olyan érzésem hogy csaszi fog bal2-ben is pörögni... Dávid sajnos sérülékeny, putics meg nem tud védekezni... ezért nem viszi őket! Nagy kori lehet ott lesz a +1 főben :) vagyis remélem... de mint írtam Laluskát viszi mert ő a Veszprémi!
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.07.20. 12:18:47

A csütörtöki, Tunézia elleni szegedi mérkőzést követően Mocsai Lajos kijelölte a végleges olimpiai keretet, ennek értelmében 14 játékos, és egy bármikor becserélhető tartalék játékos utazik Londonba, utóbbit azonban csak a franciák elleni, június 22-i franciák elleni felkészülési mérkőzés után nevezi meg a kapitány.

És semmi változás. Ezt az idiótát. Gulyással meg Laluskával aztán ki vagyunk segítve. Miért nem lehet elvinni Iváncsik Tomit? Miért nem lehet a Nagy Kornél-Putics Barna-Katzirz Dávid közül egyet elvinni bal lövőbe, vagy legalább tartaléknak?
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.19. 20:19:21

No Tunéziát is legyőztük! :) Már csak a Franciák elleni "hangolódás" van hátra, s a taktikai készülés Dánia ellen! Reméljük az a 14 ember aki utazik beváltja a reményeket! Este kerethírdetés! szerintem Gulyás nem, I.Tomi viszont ott esz Londonban! Hajrá Magyarok!
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.07.19. 16:02:53

S.Agüero írta:Női VB mikor lesz, nem tudja valaki?
Ha jól tudom, 2013-ban, mégpedig Szerbiában.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.19. 14:29:22

Game90 írta:Az utóbbi világversenyeket figyelembe véve azért ez kellemesebb csoport és ág.

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/eg ... al-2150363

D-csoport (Madrid): Spanyolország, Horvátország, MAGYARORSZÁG, Algéria, Egyiptom, Ausztrália.
Igen, itt a C csoport csapatai közül bármelyikkel összekerülünk, partiban leszünk, ez jó hír. Mondjuk elég valószínű, h 3. leszünk a csoportban és akkor a Szlovén/Lengyel egyikével játszunk. Mindkettő ellen van esélyünk, sőt!

Női VB mikor lesz, nem tudja valaki?
PCsabi
aka Game90

2012.07.19. 13:44:45

Az utóbbi világversenyeket figyelembe véve azért ez kellemesebb csoport és ág.

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/eg ... al-2150363

D-csoport (Madrid): Spanyolország, Horvátország, MAGYARORSZÁG, Algéria, Egyiptom, Ausztrália.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.18. 11:54:11

Tegnapelött megvolt az ankéttal egybekötött szezonkezdet Csurgón! bemutatták az új játékosokat: Piotr Wyszomirski(kapus), Nikola Kedzo(jobblövő) Grebenár Gábor(ballövő) Zsigmond Ádám, Miklós Gergő!
Remélhetőleg idén nem csak az alapszakaszban, de a rájátszásban is meglehet a 3. hely!
Hajrá Csurgó KK!
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.15. 15:00:42

FtcSikiHun írta:Először is bocsi a kettőért, de nem tehetek róla, hogy csak engem érdekel komolyabb szinten a kézi :D

Tehát tegnapelőtt felkészüli meccsen megvertük Nagy-Britanniát, simán 42-20-ra, habár Nagy-britannia nem éppen egy kézilabda hatalom. Ami furcsa, hogy leginkább azok lőtték a góljainkat, akik nem mennek az Olimpiára.
Iváncsik Tomi 6, Putics 4, Szöllősi 4, ehhez képest Gulyás, 3, Ilyés 1, Perez 3.
Ha minden igaz Szöllősi, Ancsin és Liszkai kikerült a keretből. Szabit nem értem, hiszen 2 beállósunk van, abból az egyik tipikus védekező, habár most 4-et is lőtt.

Ma játszunk 6-tól a szerbekkel, ez viszont már jó kis felkészülés lehet.
Lesz még az Olimpia előtt meccsünk Tunéziával, illetve Franciaországgal.

A csapatnak 29.én kezdődik az Olimpia, Dánia ellen, este negyed 11kor.
Szöllősi Szabi kikerülése számomra nagyon negatív. Főleg mivel Csurgói vagyok. Azt hiszem ő a jövő, s remélem hogy itt Csurgóról fog stabil kezdő lenni a válogatottban is majd idővel! Amit nem értek, hogy a tartalék játékos miért Laluska? lövőnek gyenge, védekezni meg nem tud tisztán, több kárt csinál mint hasznot. Timu védekeztetése jobb 5letnek látszik N.L mellett. Én az tuti hogy a Gulyást sem vinném, mert nem olyan szintű játékos, aki egy olimpián stabil formát tud mutatni, főleg mentálisan. Érzésem szerint ő csak a "nincs más" kategóriában van jelen a válogatottban. I.Tomi sérülése miatt ugy nem elhet ott, vagyis szerintem Mocsai ugy gondolja nem tudja magát ritmusba hozni a kezdésig. A másik ilyen az Ilyés feci! remélem hogy formáját megtalálja az első csoport meccsre, mert az nekünk fontos lesz. egy kicsit lutri ebből a szempontból.
na én inkább ezért laluska helyett N.kornélt utaztatnám tartaléknak, bár a kapitány úr kezei alatt nem nagyon m1 neki. bal szél szerintem rendben van, a jobbon Lacika, s Tomi is jó választás Pérez mennyit bír 1-1 meccsen? nem tudni... 10 perceket lehozza a szokásos klasszis formájában, akkor nem lehet baj... Csaszi tud majd bal lövőt játszani ha nagyon kell, és akkor Lékai irányíthat... várom már nagyon.
Apropó a mai 6 órás meccset valahol lehet majd nézni, online?:)
szerk.: közben észrevettem hogy a meccs már múlt idő :)
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.07.15. 14:17:36

Kash írta:Sikerült ismétlésből megnéznem, a Szerbia - Magyarország olimpiai mérkőzést. A birói hülyeségek mellett csak a Magyarok elképesztő helyzet nem kihasználása idegesitett jobban. :evil: :D
Emberek...Egy 6 pontos előnyt 3-2-re lecsökkenteni...Na mindegy, fő hogy megvan!
6pont? Kosármeccset néztél? :shock:

Egyébként ahogy elnéztem, a szerbek úgy álltak fel, ahogy majd Olimpián is, mi meg azért szépen próbálgattunk. Remélem nem hiába játszik ennyit Iváncsik Tomi, jó lenne ha Mocsai kivinné.
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2012.07.15. 14:09:38

S.Agüero írta:
Kash írta:Sikerült ismétlésből megnéznem, a Szerbia - Magyarország olimpiai mérkőzést. A birói hülyeségek mellett csak a Magyarok elképesztő helyzet nem kihasználása idegesitett jobban. :evil: :D
Emberek...Egy 6 pontos előnyt 3-2-re lecsökkenteni...Na mindegy, fő hogy megvan!
Te most a tegnapi meccsről beszélsz? Csak, mert az a meccs nem olimpiai volt, hanem egy felkészülési.
Igen, arról.
Igazából mindegy mostmár, összekevertem. :)
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.15. 13:54:20

Te most a tegnapi meccsről beszélsz? Csak, mert az a meccs nem olimpiai volt, hanem egy felkészülési.
Kash
Entrenador del Barça

2012.07.15. 04:12:09

Sikerült ismétlésből megnéznem, a Szerbia - Magyarország olimpiai mérkőzést. A birói hülyeségek mellett csak a Magyarok elképesztő helyzet nem kihasználása idegesitett jobban. :evil: :D
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.15. 00:03:20

Na, zsír!

A magyar férfi kézilabda-válogatott felkészülési mérkőzésen 23–21-re nyert olimpiai csoportellenfele, Szerbia ellen Magyarkanizsán.

Remélhetőleg majd az Olimpián is verjük őket!

Hajrá!

:wink:
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.07.14. 14:56:14

Először is bocsi a kettőért, de nem tehetek róla, hogy csak engem érdekel komolyabb szinten a kézi :D

Tehát tegnapelőtt felkészüli meccsen megvertük Nagy-Britanniát, simán 42-20-ra, habár Nagy-britannia nem éppen egy kézilabda hatalom. Ami furcsa, hogy leginkább azok lőtték a góljainkat, akik nem mennek az Olimpiára.
Iváncsik Tomi 6, Putics 4, Szöllősi 4, ehhez képest Gulyás, 3, Ilyés 1, Perez 3.
Ha minden igaz Szöllősi, Ancsin és Liszkai kikerült a keretből. Szabit nem értem, hiszen 2 beállósunk van, abból az egyik tipikus védekező, habár most 4-et is lőtt.

Ma játszunk 6-tól a szerbekkel, ez viszont már jó kis felkészülés lehet.
Lesz még az Olimpia előtt meccsünk Tunéziával, illetve Franciaországgal.

A csapatnak 29.én kezdődik az Olimpia, Dánia ellen, este negyed 11kor.
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.07.09. 18:31:40

S.Agüero írta: Ne Matyikázz, idegesít, meg amúgy is csak két évvel vagy idősebb, én sem "kázlak". :D
Lékai, Mocsai OK. Vadkerti, Harsányi? Néha van 1-2 jó meccsük, de semmi több. Nem tudnak új színt vinni a játékunkba, szerintem. Nem kell minden posztra hatalmas világklasszis, csak egy olyan, mint pl Mocsai, Lékai. Szélső posztokon ezek nincsenek meg. Beállóban meg főleg. Szerintem mondjuk már Zubai sem kezdőszint, cserének jó lenne, de kezdőnek gyenge. Ha nagyobb eredményeket akarunk elérni kézilabdába(elődöntő, döntő), akkor jobb játékosok kellenének szélre csernének, beállóba meg főleg. Amúgy így, h jött Laci, Mocsai jó ki csereember lesz, Iváncsik Tomi meg kár, h nem tudott eljönni, Gulyás szerintem nem nagy szám.
Kinyírsz, esküszöm :D

Zubai cserének jó lenne? Te jó ég. Milyen gyakran nézel meccset? Az az ember...még ha nincs a közelébe a labda, akkor is megszerzi, akkor harcol, hogy az hihetetlen, ziccereket belövi, védekezése brutális. Akárcsak Schuchnak. Szerintem Ő sem lenne rossz támadásban, még életembe nem láttam, de biztos nem poénból van ott, az újjáalakuló Veszprémbe. Egyszer láttam támadni, akkor vágott egy hatalmas gólt, amivel nyertünk volna, csak közbe Mocsai időt kért.
Vadkerti? Lassan Iváncsik fölött jár. Olyan mint Zubai, mindenhol ott van, hiperaktív, ziccerek tökéletesek, labdaszerzés tökéletes, és nagyon jól tud 5-1et védekezni, hihetetlen milyen gyors, Gergőnél sokkal gyorsabb.
Jobb szélre ha ennyire aggódsz, akkor csak mondom, hogy Mocsai, és Nagy Laci is játszott már jobb szélen, nem lenne nekik ismeretlen a poszt. Harsányi 10ből 11 hetest belő, ha másra nem, legalább arra jó, habár ő gyakran hibáz ziccert. Gulyás viszont nem hiába többször kezdő lassan a Veszprémbe mint IT. (sérüléstől eltekintve).
Egyéb kérdés?
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.09. 18:22:06

FtcSikiHun írta:
S.Agüero írta:Nem az, h kit hiányolok, csak szimplán gyenge a cseresor. Nincs nagyon olyan ember, akit behozunk és lendít a játékon, szvsz.
Lékai? Mocsai? VADKERTI? Harsányi? Szerintem elég nagyot dobnak a játékon. sőt. Körtét előrébb tartom mint Iváncsik Gerit.

Matyika, mondj egy csapatot, ahol minden posztra hatalmas világklasszis van. Még szerintem a spanyoloknál-franciáknál sem.
Ne Matyikázz, idegesít, meg amúgy is csak két évvel vagy idősebb, én sem "kázlak". :D
Lékai, Mocsai OK. Vadkerti, Harsányi? Néha van 1-2 jó meccsük, de semmi több. Nem tudnak új színt vinni a játékunkba, szerintem. Nem kell minden posztra hatalmas világklasszis, csak egy olyan, mint pl Mocsai, Lékai. Szélső posztokon ezek nincsenek meg. Beállóban meg főleg. Szerintem mondjuk már Zubai sem kezdőszint, cserének jó lenne, de kezdőnek gyenge. Ha nagyobb eredményeket akarunk elérni kézilabdába(elődöntő, döntő), akkor jobb játékosok kellenének szélre csernének, beállóba meg főleg. Amúgy így, h jött Laci, Mocsai jó ki csereember lesz, Iváncsik Tomi meg kár, h nem tudott eljönni, Gulyás szerintem nem nagy szám.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.07.09. 18:06:30

S.Agüero írta:Nem az, h kit hiányolok, csak szimplán gyenge a cseresor. Nincs nagyon olyan ember, akit behozunk és lendít a játékon, szvsz.
Lékai? Mocsai? VADKERTI? Harsányi? Szerintem elég nagyot dobnak a játékon. sőt. Körtét előrébb tartom mint Iváncsik Gerit.

Matyika, mondj egy csapatot, ahol minden posztra hatalmas világklasszis van. Még szerintem a spanyoloknál-franciáknál sem.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.09. 18:01:42

Nem az, h kit hiányolok, csak szimplán gyenge a cseresor. Nincs nagyon olyan ember, akit behozunk és lendít a játékon, szvsz.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.07.09. 17:59:21

S.Agüero írta: Fazekas - Gulyás ; Nagy ; Császár ; Zubai ; Illyés ; Iváncsik.
Kezdő nem rossz, viszont a második sor elég gyér... :roll:
Merthogy? Kit hiányolsz Mátyáska?
Úgy írod a 2. sort, mintha kötelező lenne egyszerre a pályán lenniük. :lol:

Szerintem a legjobb 14 játékos megy. Iváncsik Tamásnak lenne még helye, de ő már fél éve nem játszott tétmeccset sérülés miatt.

A tartalék játékos Mr. 2 perc lesz, azaz Laluska Balázs. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2012.07.09. 18:01:45-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Válasz küldése