2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát nem érte meg.sneco7 írta: Nekem is annyi volt még, valószínűleg bármelyik streamnél stabilabb lesz az adás itt. 5 Ft-ot megér
Egyénenként nem volt vészes a meccs szerintem. Munirt én nem szidnám, társak nélkül, folyton 2-3 védővel a nyakán is próbálkozott, ment, csinált is szép dolgokat, de elől abszolút nem volt társa, ráadásul most sem az eredeti posztján játszott. Sandrot inkább elővenném, rajta én igazán a küzdést sem éreztem, ráadásul nem egy helyzetet puskázott el. Samper is adott neki két forintos labdát, csak az egyiket föléverte, a másikat meg a kapusba. Adriano helyében pedig már félidőben kértem volna a cserét.Nero. írta:Szerintem egy ilyen meccs után nem szerencsés bárkit is negatívumként kiemelni. Ma a maradék játszott, eg, full összeszokatlan gyenge csapat egy kritikán aluli pályán valószínűleg komolyabb taktikai felkészülés nélkül. Otthon majd be kell rakni egy két komolyabb arcot a kezdőbe nrhogy megvicceljen minket ez az életük meccsére készülő kiscsapat, bár szerintem nekünk idén annyira nem akkora buli ez a kupa, klub VB meg sérülések mellé.
Én meg úgy láttam, hogy maximum párharcokba keveredtek, legtöbbször fölöslegesekbe, ami a rossz döntéseik, a fejbeli lassúságuk (ami igencsak kihatott a lábukra is) és elképzelés nélkül, lélektelen játékuk miatt volt.kristop írta:végigharcolták a kilencven percet.
mindkettőt akkor lehetett észrevenni, amikor valami párharc volt. sandrot általában akkor, amikor harcolt valakivel, rugdosták és utána ment kakaskodni vagy reklamálni. munir meg végigszenvedte a jobbszélet elől, hátul. az utolsó másodperces szabadrúgásuk is azért volt, mert munir szabálytalankodott a saját térfelünk közepén. az hogy egymást múlták alul az igaz, de azt szerintem nem lehet elvenni tőlük, hogy ők legalább végigharcolták a kilencven percet.hank1ee írta:Melyik meccsen? Egyik múlta alul a másikat, egyébként Adrianoval kapcsolatban igazad van.
Berakom már én is a playlistbe, parádés volt, örök emlék.mahitoo írta:Kösz, hogy szóltál!! El is kezdtem újra, meg asszem holnap is megnézem!kristop írta: (egyébként most nézem, mi, akik megvettük öt forintért bármikor visszanézhetjük ezt a meccset)
Kösz, hogy szóltál!! El is kezdtem újra, meg asszem holnap is megnézem!kristop írta: (egyébként most nézem, mi, akik megvettük öt forintért bármikor visszanézhetjük ezt a meccset)
Melyik meccsen? Egyik múlta alul a másikat, egyébként Adrianoval kapcsolatban igazad van.kristop írta: munir meg sandro főképp harcoltak
Hunfranco írta:Vakmacska írta:köszike!
sajnos már nem engedi megvenni, mert vmi technikai hiba történt
Lehet rájöttek, hogy mennyi pénzt buktak
Vakmacska írta:köszike!
sajnos már nem engedi megvenni, mert vmi technikai hiba történt
Tudnál adni egy linket?Alfa írta:Bankkártya kell hozzá meg egy Youtube fiók ( az utóbbi nem biztos , hogy szükséges ) .Vakmacska írta:Akkor marad a rojadirecta.
Jutubon lövésem sincs hogy kell ilyenre előfizetni
Bankkártya kell hozzá meg egy Youtube fiók ( az utóbbi nem biztos , hogy szükséges ) .Vakmacska írta:Akkor marad a rojadirecta.
Jutubon lövésem sincs hogy kell ilyenre előfizetni