Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Legalább ma is tanultál valami újat.Bob_Marley írta: Az nem tudom mit jelent, de utánanézve
Az nem tudom mit jelent, de utánanézve se provokatív nem volt ez a kijelentés, se pökhendi és témába vágó volt.Tromort77 írta:Te tényleg egy troll vagy.Bob_Marley írta:Továbbjutottunk, többi nem számít.
Te tényleg egy troll vagy.Bob_Marley írta:Továbbjutottunk, többi nem számít.
thx!palesz77 írta:Középpályás alapból, a cselezősebb fajátból, szóval kétlem, hogy a jövő Eto'oja lenne belőle..westerngom írta:Ki a ez a kaptoum!?, szűz kéz izé láb, vagy a jövő Eto' o-ja?De szimpatikus játékos, van benne potenciál, kérdés ez mire lesz elég az első keretnél, elég sokan pályáznak a posztjára..
Középpályás alapból, a cselezősebb fajátból, szóval kétlem, hogy a jövő Eto'oja lenne belőle..westerngom írta:Ki a ez a kaptoum!?, szűz kéz izé láb, vagy a jövő Eto' o-ja?
Én sem, egy döntetlen jó lenne.Kash írta:Én elhiszem, hogy Munirnak és Sandronak nincs sok tapasztalata mérkőzésekről az felnőtt csapatban, ezért olyat nem mondhatok, hogy "itt kiderül mennyit érnek"...Azonban az ellenfél egy kasztrált Valencia + nyomás sincs rajtuk, ha ilyen meccseken sem tudnak kitűnni, akkor ott már gondok vannak...Nem fejben, tudásban.
Ma elsősorban őket fogom figyelni, remélem minimum döntetlent összehozunk. Én azért nem szeretném ha ez a veretlenségi sorozat megszakadna.
Kp tetszik, Bartrának örülök, Adriano lába remélem elsül.palesz77 írta:Masodikban johet Alena es Kaptoum, amugy jo kis kezdo ez. Samper remelem odateszi magat, es bizonyit a mesternek.
Ilyen kezdővel sem állunk ki gyakran a Mestallában....BarcafanTomee írta:Barça: Ter Stegen; Aleix, Bartra, Vermaelen, Mathieu; Sergi Roberto, Samper, Rakitic; Adriano, Munir, Sandro.
A kerethez mérten a legerősebb kezdő. Rakétát sajnálom, hogy játszik. Kijárna már neki is a pihenő, még akkor is, ha sokszor lecserélik. Remélem hétvégén akkor Arda kezd helyette.
Ha jól tudom a sárgások biztos nem utaznak...+MessiS.Agüero írta:Kik nem utaznak el holnap a keretből?