Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez igaz, de páran itt olyan dolgokon pörögnek már hogy mennyi legyen pl az Atletico meccsén és így tovább. Én kicsit erre is utalva írtam, hogy senkit nem érdekel mi történik másutt. Minden meccsen gyűjtögetünk akár "kanári-szigeteki" módon és keine panik.S.Agüero írta:Miért, eddig is mindig magunkra kellett figyelnünk.Messze még a vége, de innentől tényleg semmi másra nem kell figyelni csak saját magunkra. Szorgos hangyaként gyűjtögetni a pontokat és eljön a kánaán.![]()
Amúgy innen már behúzzuk, ha nem, akkor nem is érdemeljük meg.
Miért, eddig is mindig magunkra kellett figyelnünk.Messze még a vége, de innentől tényleg semmi másra nem kell figyelni csak saját magunkra. Szorgos hangyaként gyűjtögetni a pontokat és eljön a kánaán.
Kétlem, hogy húsz csapat lett volna akkoriban.zsoltfree írta:
Fewest league goals conceded in a season: 15, Real Madrid (1931–32)[citation needed]
- Azért ezt csak nem csinálja meg a ATM
Én se gondolom, hogy gáz lenne a hsz-ek tartalma. Megnyertük a meccset, örül a 3 pontnak mindenki, de attól még egyénileg gyengék voltunk.visca el barca írta:sztem az egy-két betegesen hőbörgőn kivül olyan sok rossz hsz nem hangzott el
Ez meg részben igaz, de tavaly egy ilyen után annyi lett rá írva, hogy nem rossz, de még mindig színtelen-szagtalan - kivéve Bob-ot.noname írta:Védekező kp-ként a dolga az volt, hogy stabil legyen. ...
sztem az egy-két betegesen hőbörgőn kivül olyan sok rossz hsz nem hangzott elSamper írta:Nem értem a sok hőbörgést. Idegenben 3 pont - ez volt a feladat , ami teljesítve van. A hazai közönség úgysem azért ment ki, hogy elkápráztassa őket a Barca. Hogy maguknak tették nehézzé a meccset, az igaz. De szidni csak pontvesztés miatt kell őket. Most ez indokolatlan, mert a focit gólra játsszák.
szerintem, inkább te vagy fogalom zavarban. itt senki nem hőbörgött, és még csak szidásnak sem minősíthetőek a leírtak, egyszerű meccs elemzés folyt...Samper írta:Nem értem a sok hőbörgést. Idegenben 3 pont - ez volt a feladat , ami teljesítve van. A hazai közönség úgysem azért ment ki, hogy elkápráztassa őket a Barca. Hogy maguknak tették nehézzé a meccset, az igaz. De szidni csak pontvesztés miatt kell őket. Most ez indokolatlan, mert a focit gólra játsszák.
Védekező kp-ként a dolga az volt, hogy stabil legyen. Az volt. Sok labdát szerzett/fülelt le és egész jól kézben tartotta a kp-t(már amennyire lehetett egy pocsék Arda és egy láthatatlan Ini mellett). A mai teljesítménye hasonlított eddig legjobban Busquetshez. Semmi extra, de messze a legstabilabb volt a pályán. Más meccseken sokkal többet megy előre(még azonos posztról is), de most nem az volt a feladata.eimenis1212 írta:egyébként kíváncsi lennék h akik SR-t látták a legjobbnak azt hogy...? Lehet én kritikus vagyok mert az alibifocit azt zsigerből elutasítom, de SR nagyjából egész meccsen alibifocizott. Persze elég nehéz a gyenge teljesítmények között dönteni, de nálam inkább Suarez a kihagyott ajtó-ablak ziccereivel (merthogy az ajtó ablaknál is ott kell lenni) mint a biztonságos 3 m-es passzolgatásokkal nem hibázó emberek...
Nem tudom, de SR ma semmi plusszt nem adott a játékhoz.noname írta:
Kb szóról szóra ugyanez nálam is. Masch és Mathieu sok labdát adtak el. SR stabil volt.
Kb szóról szóra ugyanez nálam is. Masch és Mathieu sok labdát adtak el. SR stabil volt. Suarez lehetne a meccs embere, ha pontosabb.Bob_Marley írta:Én ráböktem SR-re de elfogult vagyok vele szemben így nem releváns a véleményem. A belső védőink is jók voltak, de Mascherano meg Mathieu is néha totál homályba rúgta a labdát.Roberto viszont hozta a higgadt pontos játékát.
Mascherano utolsó perces sprintje viszont megvett kilóra.Az úgy nagyon nagy pacsi.
És Suarezről se feledkezzünk meg, csak benne volt két gólban, de mellette viszont olyan helyzeteket is elpuskázott, hogy ihaj.
Ez így van sajnos, nagyon hálátlan dolog volt Messitől. És a végén Neymar is passzolhatott volna. De egyikük sem jön szóba nálam mint a meccs legjobbja, próbáltam azokra koncentrálni, akik erre esélyesek. Mascherano ott mindent megtett még a végén ez pluszpont.gg86 írta:És akkor fejezd is be a mondatot, hogy ugyanakkora tasli Messinek aki nem passzolt és addig vitte, amíg el nem vették tőle...Bob_Marley írta: Mascherano utolsó perces sprintje viszont megvett kilóra.Az úgy nagyon nagy pacsi.