Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Úgy látom ebben a fordulóban versenyeznek a minnél nagyobb potyákkal, Kameni Hand Of God gólja, ez a mostani, meg tegnapi balszerencsés második Real Madrid gól,bár arról nem tehetett a kapus
Amúgy szimpatikus csapat ez a Rayo, remélem bentmaradnak
Neymartól már lassan tökön szúrom magam... Ha hozzá kerül, már lemondtam mindenről. Annyira alibinek van ott a pályán lassan már másfél hónapja, hogy az borzasztó. Mi a szr van vele?...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Suarez es Neymar amit a kapu elott muvelnek mostanaban, az valami egeszen elkeserito.. Remelem marciusra kilabalnak a goltalansagi korbol, mert egy rangadon ennyi elszorakozott ziccer ritkan fer bele. Remelem ma nem fazunk ra..
„Mindazok után, amin életemben keresztülmentem, az, hogy részt vehetek az ünnepségen, már most életem egyik legnagyobb győzelme. A célom, hogy minden nap fejlődjek. Számomra már az is öröm, hogy a jelöltek között lehetek.” – mondta Raphinha.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025