A real nem elég motíváció?Andris írta:Szerintem csak becsületből, minden más motiváció nélkül iszonyatosan nehéz lehet ilyen szinten teljesíteni.Vakmacska írta:.
Bajnoki Mérkőzések
Saját magunkat vertuk meg véleményem szerint.
Neymar ès Suarez duplanulla volt, nem kell magyarazni miert.
Lucho is benne volt szerintem.
Nagy volt kicsit a mellény.. szartunk az egészre.
Az Atletico 50 szer szervezetten fog játszani, ott ilyen hozzaallassal garantalhato a vereseg.
Neymar ès Suarez duplanulla volt, nem kell magyarazni miert.
Lucho is benne volt szerintem.
Nagy volt kicsit a mellény.. szartunk az egészre.
Az Atletico 50 szer szervezetten fog játszani, ott ilyen hozzaallassal garantalhato a vereseg.
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem csak becsületből, minden más motiváció nélkül iszonyatosan nehéz lehet ilyen szinten teljesíteni.Vakmacska írta:Egyszerűen nem akartak. 1-0 után meg pláne nem.
És szégyen gyalázat egy REal ellen így kiállni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Egyszerűen nem akartak. 1-0 után meg pláne nem.
- Andris
- Adminisztrátor
Jó, hát ez nézőpont kérdése, én úgy láttam h amíg akartak játszani, a madridnál labda sem volt.eimenis1212 írta:szerintem nem fociztuk le őket. Kiegyenlített meccs volt. Ha megnézted, úgy labdázgattunk a középpályán 1-1 után mintha nem akartunk volna gólt lőni. Amikor megkaptuk a másodikat akkor láttam rajtuk h gólt akarnak lőni, de ahhoz már kevés volt az idő.Andris írta:Én is pipa vagyok, mert ez lehetett volna egy jó este is, de azért olyan érdekes dolgokat olvasok...
Sztem abszolút lefociztuk őket, ráadásul félgőzzel. Ami helyzetük és góljuk volt, iszonyú szerencsés esetekből jött csak, nem bármiféle felépített játékból. A 20. perctől kellett volna kb emberelőnyben játszanunk, de akárhogy is alakult, abszolút semmi tétje nem volt a presztízs értékén kívül.
3 meccsen kell pontot vesztenünk a maradék 7ből, ha jól számolom, ha el akarjuk veszteni a bajnokságot, ennek 0.0 az esélye.
Az egyetlen dolog, ami kicsit aggaszt, hogy az utolsó negyed órában mintha fizikailag nem bírták volna, nem pedig csak a szokásos lötyögés volt.
Az nem is kérdés hogy az utolsó fél óra az övék teljes mértékben, de mint mondtam, Atleticoval és tétmeccsel a küszöbön nálam ez belefér, még ha nem is örülök.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Elnézést, Johan.
- Buitre
- Jugador d'estrella
Akik lerohadékozzák meg leférgezik az ellenfelet a fórumon, azokat miért nem szórjátok ki?! Pld. az illusztris Vakmacskát itt ni? Merthogy így akkor ezzel hallgatólagosan de egyetért az egész fórum...Vakmacska írta:....
Amúgy meg a bírózást hagyjuk, foshulladék mind.
A liga kimenetele szempontjából lényegtelen meccs volt. Presztízs veszteség történt,illetve ez a teljesítmény méltatlan volt Cruyff emlékéhez. A real jobban akarta a győzelmet nálunk Neymar és Alba értékelhetetlen volt, ezt pedig, még ez a Barca sem bírja el. Nem a mi hétvégénk volt,de az igazi értékmérő kedden lesz.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Amúgy összességében valóban kiemelkedően gyengék a spanyol bírók és folyamatosan fokozódnak az indulatok miattuk, de egyébként azért mióta a milliméter pontossággal lehet megnézni még a játékosok pötschszőrét is, azóta minden hibát látni lehet (ezért van állandóan panasz az angol, olasz, német bajnokságban is, mégha annyira nem is kirívóan durva, mint a spanyol). A technológia meglenne, hogy megtámasszák a bírókat, lehetne ésszerű kompromisszumokat kötni, de nem a futballvezetés inkább a saját korrupciós ügyeit menedzseli, mintsem haladna a korral...ferninho írta:Az az egészben a legszomorúbb, hogy az egész spanyol futball magasan uralja Európát, legyen EL BL stb, és a játékvezetés nagyon durván a közelében sincs.
Fújkálnak össze vissza, azt se tudják hol vannak, következetesség sehol.
Meccs tök mindegy mi lesz mert bajnok a Barca, de egyszerűen no komment a játékvezetés összességében ...
Sokszor azt hiszi az ember, hogy idefújnak, odafújnak, mert ennyire vakok nem lehetnek, pedig sajnos ennyire fogalmatlanok.
A meccsről annyit, hogy a legfontosabb periódusban jobb volt a Madrid, de akkor látványosan, a csatártriónk nulla volt, Ardának meg szólni kéne, hogy nem szurkolónak érkezett a pályára.
Az egyetlen örömöm, hogy a Vincze Ottó-Harsányi páros pofája be lesz fogva, rohadtul irritálóak, nem tudom miért kell erőltetni a két majmot, ahogy Szebenivel is ki lehetne üldözni a világból. Értem én, hogy azt hiszik, hogy vicces az évődés a Vincze-Hajdú páros között, de amikor az egyik fél kilométerekkel kulturáltabb, mint a társa, akkor az inkább kínos. Ottót meg talán az anyján kívül senki nem szereti...
Azért na! El lettünk kényeztetve az utóbbi időkben, és sok szurkoló elvesztette a realitás érzékét. A Real azért egy nagyon erős csapat, tavaly amikor már nagyon jó formába lendültünk, akkor is megszenvedtünk velük tavasszal. Az őszi meccsből meg kár kiindulni, a pincér ott elszúrt mindent, amit csak el lehetett.Rinku írta:Gratulálok. Az egész tetves csapatunk elmehet a kedves anyjába. Semmi játék, semmi elképzelés, hányingerkeltő, duplanulla, sz.r semmi f.s az egész meccs. Ezt a tetű real madridot 6:0-l kellett volna elküldeni a pokol mélyére, ehelyett tingli-tangliznak itt, meg verik a vernivalót.
Szégyen, mocskos nagy szégyen. Megloptak...
Ettől függetlenül tény, hogy gyengék voltunk, de valószínűleg a BL-re lett időzítve a csúcsforma. Kár, hogy kikaptunk, de ha jön Bajnokság, bőven elégedettek lehetünk, ha megspékeljük BL cimvédéssel, akkor meg szerintem kb. senkit nem fog érdekelni, hogy ma legyőztek minkent.
Lefocizásról szó sem volt, félgőz talán, de én inkább úgy gondolom, a formaidőzítésünk miatt nem ment ma.Sztem abszolút lefociztuk őket, ráadásul félgőzzel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2016.04.02. 22:34:40-kor.
-
- Jugador d'estrella
szerintem nem fociztuk le őket. Kiegyenlített meccs volt. Ha megnézted, úgy labdázgattunk a középpályán 1-1 után mintha nem akartunk volna gólt lőni. Amikor megkaptuk a másodikat akkor láttam rajtuk h gólt akarnak lőni, de ahhoz már kevés volt az idő.Andris írta:Én is pipa vagyok, mert ez lehetett volna egy jó este is, de azért olyan érdekes dolgokat olvasok...
Sztem abszolút lefociztuk őket, ráadásul félgőzzel. Ami helyzetük és góljuk volt, iszonyú szerencsés esetekből jött csak, nem bármiféle felépített játékból. A 20. perctől kellett volna kb emberelőnyben játszanunk, de akárhogy is alakult, abszolút semmi tétje nem volt a presztízs értékén kívül.
3 meccsen kell pontot vesztenünk a maradék 7ből, ha jól számolom, ha el akarjuk veszteni a bajnokságot, ennek 0.0 az esélye.
Az egyetlen dolog, ami kicsit aggaszt, hogy az utolsó negyed órában mintha fizikailag nem bírták volna, nem pedig csak a szokásos lötyögés volt.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nagyon elfáradtak a srácok, ami inkább keddre nézve aggasztó.
Mondjuk még egyszer ennyire gyenge napot az MSN nem fog ki, ez 100ból egy volt,hogy mindegyik 0 volt. Ráadásul vissza se zártak, 7en védekeztek helyettük, Rakitic is teljesen meghalt, jogos volt a csere. Bár én azzal egyidőben hoztam volna Robertot is Neymar helyett, stabilizálni a kp-t.
Bosszantó,mert ennél erősebb csapatokat is fektettünk már meg, de most akaratban lenyomtak minket elég rendesen, meg kondiban is.
Kár érte, de van még előny, le kell hozni a bajnokságot így is. Viszont óvjon minket a jóisten ezektől,hogy ne kelljen a BL-ben se az elődöntőben,se a döntőben találkozni.
Mondjuk még egyszer ennyire gyenge napot az MSN nem fog ki, ez 100ból egy volt,hogy mindegyik 0 volt. Ráadásul vissza se zártak, 7en védekeztek helyettük, Rakitic is teljesen meghalt, jogos volt a csere. Bár én azzal egyidőben hoztam volna Robertot is Neymar helyett, stabilizálni a kp-t.
Bosszantó,mert ennél erősebb csapatokat is fektettünk már meg, de most akaratban lenyomtak minket elég rendesen, meg kondiban is.
Kár érte, de van még előny, le kell hozni a bajnokságot így is. Viszont óvjon minket a jóisten ezektől,hogy ne kelljen a BL-ben se az elődöntőben,se a döntőben találkozni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
teljesen látszott, hogy a real összef.sott bokával jött ki.
erre a vezető gól után mi estünk szét. miért? MIÉRT??????
Mi történt?
Mintha beszólt volna nekik, hogy, nem szabad ma este nyernünk.
ERről nem a bíró tehet. ERről csak a fiúk tehetnek. Hej, ha most ott lennék az öltözőben, lebontanám az egészet.
Nagyon haragszom rájuk! NAgyon. Erre a mai szégyenletes teljesítményre nincs magyarázat.
erre a vezető gól után mi estünk szét. miért? MIÉRT??????
Mi történt?
Mintha beszólt volna nekik, hogy, nem szabad ma este nyernünk.
ERről nem a bíró tehet. ERről csak a fiúk tehetnek. Hej, ha most ott lennék az öltözőben, lebontanám az egészet.
Nagyon haragszom rájuk! NAgyon. Erre a mai szégyenletes teljesítményre nincs magyarázat.
- visca el barca
- Presidente del Barça
Tobias88 írta:nem is fáradtunk el.

te mit néztél? a 60. percben futni nem bírtunk. kondiba vertek meg minket, semmi mással
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Andris
- Adminisztrátor
Én is pipa vagyok, mert ez lehetett volna egy jó este is, de azért olyan érdekes dolgokat olvasok...
- József Attila
- József Attila
Nem is nagyon lehet értékelni a meccset, mert a 60.perc után nem volt középpálya.
Na most, az hogy Messit kiveszi a támadóharmadból, aztán beteszi az amúgy is elég gyengén védekező középpályára szerintem nagy butaság volt. Főleg azért mert elől a két fogalmatlan mindent kihagyott. Aztán, hogy Arda ilyen rosszul szállt be, hát hihetetlenül bosszantó.
Na most, az hogy Messit kiveszi a támadóharmadból, aztán beteszi az amúgy is elég gyengén védekező középpályára szerintem nagy butaság volt. Főleg azért mert elől a két fogalmatlan mindent kihagyott. Aztán, hogy Arda ilyen rosszul szállt be, hát hihetetlenül bosszantó.
- Kash
- Entrenador del Barça
A vicc, hogy Ronaldot leszedték a védőink a pályáról, kevesebbet csinált mint nálunk Neymar, aztán ő dönti el a meccset...De hát ilyen a világ legjobbja.
7 meccs van hátra, minimum ötöt meg kell nyerni.
7 meccs van hátra, minimum ötöt meg kell nyerni.

Bőven jó volt ez. Nem sérült le senki, izgalmas volt és nem is fáradtunk el. Persze ha Ramost már kiküldi az első vagy a második esetnél, más lehetett volna, de annyit hibázott ma ez a bíró, hogy felesleges erre fogni.
94:39 6 - 1
Megloptak. Elárultak. Átvertek. Csóró csabimo, még fizetett is ezért a fsért. Ő mit érezhet? Bár csak egy meccsről volt szó, megmondom őszintén, leszrom az egészet innentől. Szögre akasztottam a mezt egy időre, nem vagyok hajlandó eltűrni ezt a látott hányást, ezt a maró idegességet, ezt a forrongó tehetetlenséget, amikor látom, hogy a Schuster-féle madrid óta a legesleggyengébb csapat jött ki ellenünk és a hazai pályánkon röhögve megvertek minket. Nekem a real elleni meccs 30 pont előnyben is olyan, hogy enni is alig bírok már délután. Semmi, egy BL győzelem, egy 190+ pontos szezon, semmi, a büdös nagy világon semmi nem hoz annyi örömet a futballban, mintha megverjük a realt. Nem teszem ki sem az idegrendszeremet, sem a lelkivilágomat ennek a hangtalan kínzásnak, amit érzek. Sírni tudnék az idegességtől, nem tudom, hogy mikor éreztem ilyet legutóbb... Májusban írjatok rám, hogy hogy állunk, nekem most csurig telt a pohár szrral.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2016.04.02. 22:27:45-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
Szartunk bele, hányingerem van.visca el barca írta:sosem jó kikapni a realtól, de inkább most, egy tét nélküli meccsen, mint mondjuk a bl-ben.
a játékvezetés nem érdekel, ami inkább aggaszt az az, hogy teljesen kipurcantunk a 60. percre. atleti elleni meccsre kellene a jó kondi
-
- Jugador d'estrella
szégyelljék magukat. És nem az eredmény miatt, hanem a lelkesedés és a hajtás miatt. Cruyff emléke? Hagyjuk. Egyébként nem Arda becserélése volt a baj, hanem az h Rakiticet lekapta. Ini a 70. perctől a seggén vette a levegőt.
- visca el barca
- Presidente del Barça
sosem jó kikapni a realtól, de inkább most, egy tét nélküli meccsen, mint mondjuk a bl-ben.
a játékvezetés nem érdekel, ami inkább aggaszt az az, hogy teljesen kipurcantunk a 60. percre. atleti elleni meccsre kellene a jó kondi
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Entrenador del Barça
Lehet korai, de a mai meccsen nagyon alul teljesítettek a srácok! Azért ha másért nem, akkor Cruyff miatt illett volna hajtani. Konkrétan 0 volt a középpályánk, úgy jöttek át rajtunk, ahogy akartak. Elől meg a triónk egy tripla 0 volt ma. Senki nem védekezett közülük, csak álltak elől!
Sanszos, hogy a bajnokság így is meg lesz, de magunknak tesszük nehézzé, és ahelyett hogy levertük volna a Madridot, és elvesszük a maradék önbizalmukat is, most nyernek egy olyan meccset, amivel fel tudják szívni magukat, és elhiszik, hogy képesek bl-t nyerni...és a végén még össze is jön nekik. LE is rosszul nyúlt bele a meccsbe. Oké ,hogy elől nem mer cserélni, de könyörgöm. Levinni azt az embert, aki egyedül dolgozott középen. Utána át is rohantak rajtunk. Szóval lehet okulni, de az biztos, hogy ezt illett volna komolyabban venni!!!
Sanszos, hogy a bajnokság így is meg lesz, de magunknak tesszük nehézzé, és ahelyett hogy levertük volna a Madridot, és elvesszük a maradék önbizalmukat is, most nyernek egy olyan meccset, amivel fel tudják szívni magukat, és elhiszik, hogy képesek bl-t nyerni...és a végén még össze is jön nekik. LE is rosszul nyúlt bele a meccsbe. Oké ,hogy elől nem mer cserélni, de könyörgöm. Levinni azt az embert, aki egyedül dolgozott középen. Utána át is rohantak rajtunk. Szóval lehet okulni, de az biztos, hogy ezt illett volna komolyabban venni!!!
Az az egészben a legszomorúbb, hogy az egész spanyol futball magasan uralja Európát, legyen EL BL stb, és a játékvezetés nagyon durván a közelében sincs.
Meccs tök mindegy mi lesz mert bajnok a Barca, de egyszerűen no komment a játékvezetés összességében ...
Sokszor azt hiszi az ember, hogy idefújnak, odafújnak, mert ennyire vakok nem lehetnek, pedig sajnos ennyire fogalmatlanok.
madridista
Jó a kezdő, örülök, hogy LE a gálakezdőt küldi fel. Az MSN-en és a kp-n ma sok fog múlni, úgyhogy remélem mindenki jó napot fog ki. Persze a védelemnek és Bravonak is fontos szerepe lesz, bár remélem nem nagyon kell majd játékba avatkozniuk.
Fontos, hogy mi lőjük az első gólt, de akkor sem lenne nagy gond, ha ők szereznének vezetést, mert ez a csapat bárki ellen képes fordítani. Engem nem érdekel hogy, csak legyen meg a 3 pont, bár egy x esetén sem dőlnék a kardomba, de azért jobb lenne nyerni.
Visca El BARCA!!!
Fontos, hogy mi lőjük az első gólt, de akkor sem lenne nagy gond, ha ők szereznének vezetést, mert ez a csapat bárki ellen képes fordítani. Engem nem érdekel hogy, csak legyen meg a 3 pont, bár egy x esetén sem dőlnék a kardomba, de azért jobb lenne nyerni.

Visca El BARCA!!!