Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek!!!! Megérdemeljuk és vissza is fog nyalni a fagyi a hetek óta tartó alibizes miattAtalanta írta:Sikerült egy hét alatt szétverni amit egy év alatt felépitettek! Gratulálok! Kipukkadt a csapat. Sztem a BL is bukta lesz, marad a spanyol kupa.
Ő is úgy fogalmazott, hogy zűrös lesz ha mindkettő felépül akkor hogyan fognak játszani. Nem a meccs múltidejére szólt ez.visca el barca írta:mit tudtál? még el sem kezdődött a meccs...mess2009 írta:másrészt tudtam, hogy zűrös lesz a SR-Raf. kettős szerepeltetése
visca el barca írta:mit tudtál? még el sem kezdődött a meccs...mess2009 írta:másrészt tudtam, hogy zűrös lesz a SR-Raf. kettős szerepeltetése
mit tudtál? még el sem kezdődött a meccs...mess2009 írta:másrészt tudtam, hogy zűrös lesz a SR-Raf. kettős szerepeltetése
Papírforma...hát nem tudom, ez a túlzott rotálást nem szeretem, nehéz terepre megyünk, két botlás után, szorul a hurok,nyomás is van...egy X-el előzetesen kiegyezek, kivéve ha előnyről "érjük el".Messias2 írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano SergiRoberto - Rafinha Busquets Arda - Messi Munir Neymar
Lucho meglepett, hogy Init és Rakétát se rakta kezdőbe, de nem tartom rossz döntésnek, mivel mindkettőjükre ráfér a pihenés. Viszont ezzel a felforgatott csapattal meglepne, ha 3 ponttal távoznánk.
Nem balszélsőként gondoltam, hanem kicsit visszább, középpálya vonalában.palesz77 írta:Na én ezt nem szeretném, főleg ha Ini sincs. A török mozgékonyságával és sebességével kb meghalna az egész baloldal. Menjen Munir középre inkább, Arda meg ha játszik, akkor maradjon a középpályán.csababarca írta:Arda is játszhatna akár Lajos helyett, persze nem abban a pozícióban, hanem a baloson,Neymar meg mehet befelé picit.
Na én ezt nem szeretném, főleg ha Ini sincs. A török mozgékonyságával és sebességével kb meghalna az egész baloldal. Menjen Munir középre inkább, Arda meg ha játszik, akkor maradjon a középpályán.csababarca írta:Arda is játszhatna akár Lajos helyett, persze nem abban a pozícióban, hanem a baloson,Neymar meg mehet befelé picit.
Persze, nem lenne jót pontokat veszteni, főleg nem hármat. Csak azt mondom, ennek ellenére megkockáztatnám a tartalékos kezdőt. Ha a legerősebb csapatot küldjük pályára, az sem garancia a győzelemre, +1 egy küzdősebb, nehéz meccs nem hiányzik a szerdai BL meccs előtt. Ezt ők is tudják, félek, hogy vmi olyan lötyögést láthatnánk, mint RM, vagy az AM ellen az első félidőben.Attól függ mit takar a bőven. Onnantól már csak 1 botlás férne bele, legyen szó vereségről vagy döntetlenről. Persze 6 meccs alatt nem feltétlen kell akár egyszer is pontokat hullajtani, meg ahogy írtad, a riválisok se biztos, hogy nyernek mindent, de egy X-re remélem legalább jók leszünk azért. De tényleg benne van a vereség, nehéz terepre megyünk nagyon, és pihentetni is kell..
Attól függ mit takar a bőven. Onnantól már csak 1 botlás férne bele, legyen szó vereségről vagy döntetlenről. Persze 6 meccs alatt nem feltétlen kell akár egyszer is pontokat hullajtani, meg ahogy írtad, a riválisok se biztos, hogy nyernek mindent, de egy X-re remélem legalább jók leszünk azért. De tényleg benne van a vereség, nehéz terepre megyünk nagyon, és pihentetni is kell..LG írta: Legrosszabb esetben kikapunk egy olyan pályán, ahol már évek óta nem megy, de még ezt sem tartanám tragédiának, a bajnokság még akkor is bőven a kezünkben lenne, és abban is szinte biztos vagyok, hogy a riválisok fognak pontokat veszteni még.
Akkor meccs után csak okosan a fórumozással..recrea írta:Mondjuk van itthon bőven rosé
Volt már ilyen (asszem utolsó forduló) 2007-ben, az tök jól sikerültS.Agüero írta:Utolsó előtti forduló itthon az Espanyol ellen, jó lenne pont ellenük behúzni.
Én örülnék a tartalékos kezdőnek, és bevállalnám a pontvesztés kockázatát. Legrosszabb esetben kikapunk egy olyan pályán, ahol már évek óta nem megy, de még ezt sem tartanám tragédiának, a bajnokság még akkor is bőven a kezünkben lenne, és abban is szinte biztos vagyok, hogy a riválisok fognak pontokat veszteni még.Nero. írta:Állítólag holnap Vermaelen, Adriano, Rafinha, Turan és Munir is ottlesz a kezdőben. Egyrészt örülök, mert mostmár nagyon komolyan pihentetni kell, másrészt viszont egy nagyon tartalékos kezdővel szerintem megint nem fogunk nyerni.
Amúgy emlékszem mikor utoljára ott nyertünk az Rijkaardal volt, de azbse volt valami sima Eto'o a végefelé kotort be egyet nagynehezen.