Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt majd akkor látjuk, amikor Iniesta egészséges lesz, Neymar pedig visszatér. Én sajnos nem hiszek a nagy rotációban, pedig kvázi most kötelező, máskülönben több dolgot is el lehet sztem cseszni.Samper írta:Látszik, hogy idén már nem a gála - kispad rendszer lesz. Umtiti, Gomes , Arda és Alcacer egyenrangú tagjai lesznek a csapatnak - talán még Digne is. Ezzel nehetebbé válik az ellenfél edzőinak a dolga a taktika kitalálásában.
(Rafinha becserélését nem ide sorolom, hanem annak kivédésére, hogy a papa akciózni kezdjen.)
érkőzések 16-17visca el barca írta:jó kis hajtós meccs volt, ennek ellenére egy percig nem izgultam, hogy kiegyenlítenekigazi szenvedős 3 pont volt, ezekből lehet erőt meríteni. TS-t mindig fikáztam, ma volt két eladott labdája, de amúgy halál nyugalomban tolta végig
majd palesz keres reggelre (8-ra meglegyen
) egy statot, összehasonlítva más meccsek mezőnyjátékosaival (türhő costát, cavanit, fernandinhot meg de rossit kérném
) h ki mennyit passzolt. furcsa volt látni h nem tilitoliztunk a16-os előtt, hanem szinte minden támadásunk kontra volt, nem tudom, láttam e már ilyet az elmúlt 20 évben
DS továbbra is rém gyenge, eddig volt itt 5-6 meccse, egyen sem ütötte meg a szintet, remélem nem ő lesz LE új szereleme. amúgy nagy rejtély h ez a bilbao hogy tudott múlthéten kikapni gijonban
Többet passzolt mindenkinél, elégedj meg ennyivel..visca el barca írta:majd palesz keres reggelre (8-ra meglegyen) egy statot, összehasonlítva más meccsek mezőnyjátékosaival (türhő costát, cavanit, fernandinhot meg de rossit kérném
) h ki mennyit passzolt.
...
DS továbbra is rém gyenge, eddig volt itt 5-6 meccse, egyen sem ütötte meg a szintet, remélem nem ő lesz LE új szereleme.
Ahhoz képest, hogy 22 éves, és ezek voltak az első tétmeccsei a csapattal.visca el barca írta: kihez/mihez képest? az jó játék, hogy egy kp-s nevét 10 percig nem hallod?
Jó ómen ha ezt tolod, SR-nél is így kezdődöttvisca el barca írta:
kihez/mihez képest? az jó játék, hogy egy kp-s nevét 10 percig nem hallod?
kihez/mihez képest? az jó játék, hogy egy kp-s nevét 10 percig nem hallod?Messias2 írta:Azért mert az előző meccseken jól játszott.visca el barca írta:kis suarezt nem tudom minek erőlteti ennyire....
Azért mert az előző meccseken jól játszott.visca el barca írta:kis suarezt nem tudom minek erőlteti ennyire....
addig kell bizonyítani még nincs iniesta, utána már nehéz leszvisca el barca írta:kis suarezt nem tudom minek erőlteti ennyire....
jó látni hogy enrique bízik umtitiben, ma nehéz pályára megyünk, biztos több dolga lesz mint eddig volt, de bár ne lenne ígyMessias2 írta:Official lineup Barça vs Bilbao: Ter Stegen, Sergio Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, D. Suárez, Messi, Arda, Suárez
Gomest vártam a kezdőbe, remélem egy 30 percet kap majd azért. Umtitinek örülök, jó kezdő.Messias2 írta:Official lineup Barça vs Bilbao: Ter Stegen, Sergio Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, D. Suárez, Messi, Arda, Suárez
Amíg "eltűnt" is folyamatosan játékban volt, egy ténylegesen gyenge meccse volt eddig, amikor Gomessel együtt játszott - Sevilla ellen talán. Előző meccsen se volt talán egy kiugratása se, mégis folyamatosan játékban volt, jól helyezkedett, jól mozgott be, szerelt, egyszóval csinált mindent, amit ennyi idősen kell a posztján. Szóval stabil embernek ő is megfelelhet, csak kicsit előrébb, mint Gomes - a pár meccs alapján legalábbis.S.Agüero írta:Denis eddig hullámzó teljesítményt nyújtott, néha eltűnt, néha viszont adott nagy labdákat.
arról nem is beszélve, hogy DS egyelőre semmi olyat nem mutatott ami alapján iniesta hiányában stabil kezdő lehetne.palesz77 írta:Gomes kezdő lesz szerintem, Denis sokat játszott mostanában, és a portugálnak is kellenek a percek