Én is így vagyok ezzel, nem tartom Maschot kp-nak már, de Busquets formán kívül van iszonyatosan. Ezt valahogy "szankcionálni" kéne. Labdakihozatalra meg ott van Rakéta, nem ügyetlen. Megpróbálnék egy "kisebb" meccsen egy Masch, raki, Denis KP-t.visca el barca írta:szerk: bár én vagyok a legnagyobb ellenzője masch kp-n való játszatásának, de mivel annyira átrohan rajtunk mostanában mindenki buszkecc helyén lehet megpróbálnám, hogy legalább legyen egy ütközőemberünk. a labdakihozatalt meg majd megpróbálja megoldani a mellette játszó két másik ember
Sajnos Busquets esetében ugye még kirívóbb tud lenni ha formán kívül játszik, emrt pl nálam az elmúlt meccsek második leggyengébb karaktere továbbra is Neymar, de nehéz úgy kivenni hogy 12 eladott labda után viszont gólpasszt/gólt jegyez.
Lajos sincs formában, de Paco egyáltalán nem bizonyul eddig értelmes alternatívaként. Annak ellenére hogy nagyon bíztam benne.
Valami nem kóser a fejekben, igazából kevés játékos van akire nem lehet elmondani hogy önmaga alatt játszik. Rövidebb kiemelni azokat akiknek elégedett vagyok a teljesítményével, de leginkább a mutatott hozzáállásával: Digne szointe magyarázni sem kell óriási vétel volt, Piqué (végre úgy tűnik igazi vezérré lépett elő, tegnap nagyon szimpatikus volt a sérülés utáni ragaszkodása. már-már Puyol szellemét láttam benne.) Denis fiatal, de nagyon igyekszik. Messi

A többiek szerintem tudnának sokkal sokkal többet.