Élő közvetítések
Ezek mire gondolhatnak ölés közben? Pl. Iturraspe? "Úgyse látja senki"
Egy x....hátha
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Busi szent tehén, előbb szed le bárkit.Tromort77 írta:Ilyenkor azért lehetne cserélni. Busi helyett Arda vagy Paco mondjuk.
Amugy jogos lehetne most batran cserelni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Hát, ha most sem rúgunk gólt, meg is érdemeljük.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Na de ki is kéne használni...most jönnek majd az időhúzások.
Legalább ez taktikai sárga volt, nem volt csúnya. Két piros az ellenfélnél és még mindig minket súlyt jobban a bíró, ritka az ilyen 
2-2 rendben lenne

2-2 rendben lenne
94:39 6 - 1
Ásó kell oda, nem orvos
Megy az időhúzás most már

Megy az időhúzás most már
Csak 2. félidőtől nézem, de Neymar tényleg zseniális. Már a második embert szórták ki róla, nem tudnak vele mit kezdeni.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Okos volt Neymartól, hogy nem ment tovább. Utólag nem állította volna ki.
Hát, kb a 40. perctől kéne így tolni, ha a bíró normálisan fúj
VÉGRE, igazság! 

Messi megint eltotojázta.
Na, Ney mégegyet kiállítatt

Na, Ney mégegyet kiállítatt

Most kéne Busquets helyett egy csatár.
Köszönjuk Raul Garcia-nak. Csak azt sajnálom, hogy a Bilbao olyanná vált ma mint az Atma volt régebben. Náluk van piros és még minket sújt a bíró, ahogy régen az Atma Barcán. Nem voltak ők ilyenek... 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2017.01.05. 22:50:54-kor.
94:39 6 - 1
madridban is egy rossz favágó volt már
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Végre, ezt nem hiszem el, hogy tényleg kiállította...

Abszolút így van, Messi meg mezőnyben nagyon pocsék...de majd érkezik a 90.benpalesz77 írta:Neymar amugy zsenialis ma szerintem, idei legjobb meccse talan. Egyedul a gol hianyzik, ma nagyon megerdemelne.

Mint a vizesnyolcasban.recrea írta:Én már rég mellbetapostam volna, de úgy rendesen.Vakmacska írta:Aduriz itt mibe akart belehalni?![]()
Ezért is kaphatna egy sárgát, nem?