Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Egyetértek tökéletesen.Gauchomester írta:Úgy gondolom, hogy az idegenbeli gólnak köszönhetően mi vagyunk az esélyesek a továbbjutásra, pláne úgy, hogy Iturraspe és Raúl Garcia sem lesznek ott a visszavágón. Azonban kételyeim támadtak a közeljövőt illetően.
Szinte tökéletes menetelésre lesz szükség, hogy a bajnokságban beérjük a Madridot, a BL presztízse meg ugye nem kérdés. Ti érzitek most a csapatban azt, hogy három fronton versenyben legyen a végsőkig? Nem csupán a mai meccs miatt írom ezt, de nem egy, nem kettő játékosnak, hanem a fél kezdő 11-nek javulnia kellene. Erre persze van lehetőségük, csak valahogy nem passzolnak most a dolgok. Tegyük fel kiejtjük a Bilbaot, következő körben kapunk egy Celtát, Atletit, Realt, Sociedadot, miközben hétvégenként az életéért kell küzdenie a csapatnak... Nem ér annyit a kupasorozat, hogy február végére behozhatatlan legyen a hátrány a bajnokságban. Persze ilyet nem szabad leírni, de gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki így gondolja. A Madrid meg valahogy nem azt a csapat benyomását kelti, mint amelyik botladozni fog a következő hetekben...
Csak aztán nehogy az legyen, hogy feladjuk a kupát, és aztán semmit sem nyerünk, mert ott legalább ringbe voltunk,de inkább feladtuk..LG írta:Én annyiban megvédeném Csababarcát, hogy én sem vagyok benne biztos, hogy a Kupát annyira erőltetni kéne, meg ilyen szenvedős meccsekbe belemenni, lefárasztani a kulcsembereket.
Én a meccs előtt is egy tartalékosabb kezdőt vártam, mert azok talán jobban hajtanának, mint a gálakezdő egy kupameccsen, illetve egy vereség kevésbé ciki úgy, mint fullos csapattal.
Én a Kupával amúgy is úgy vagyok, ha nagy formában vagyunk, akkor tartalékos csapattal jó egy bónusz trófeának, de nem szabad, hogy olyan energiák menjenek el rá, amik kellenek a Bajnokságra meg a BL-re.
És te mire vagy ennyire oda meg vissza? Láttad a meccset? Mert megsúgom, hogy pocsékul játszottunk újfent. Ami igazából bántó, hogy gálakezdővel mentünk ki, valószínűleg olyan megfontolásból, hogy döntsük el a párharcot már ezen a meccsen.S.Agüero írta: Te is csak ilyenkor tudsz írni, mikor nem nyerünk, nem unjátok még?
Azt hiszem, akkor egyre többet kell írnia.S.Agüero írta:Te is csak ilyenkor tudsz írni, mikor nem nyerünk, nem unjátok még?hdavid írta:Ilyen toketlen fos Barcelonat még nem láttam
Enrique igazán mehetne már amerre lát
Pontosan. Nem kell hanem tovább is jutunk utána meg jöhet a reál.S.Agüero írta:Miért ne lenne? Komolyan mondom, agyam eldobom az ilyenektől...Otthon tovább kell menni, bár nem tudom igazából van e értelme.

Jogos, szerintem idén nem is kéne több meccset játszania a fiúknak, úgy is midig vesztenek...csababarca írta: Otthon tovább kell menni, bár nem tudom igazából van e értelme.
Úgy érzem kicsit el lettél kényeztetve az elmúlt években. Nem lehet mindig mindenkit 3-0ra verni.hdavid írta:Ilyen toketlen fos Barcelonat még nem láttam
Enrique igazán mehetne már amerre lát
LG írta: Még annyit kérdeznék, hogy a durva meccs volt? Mert látom, hogy a bilbaoi pirosak mellett mi is kaptunk lapokat, 5 perc alatt négyet, gondolom ott vmi balhé volt.
Neymar volt a legjobbunk, az az igazság. Messi legalább lőtt egy gólt, Suarez egy nagy nulla. elismerem, egy ilyen pályán egy ilyen banda ellen ilyen bíróval nem könnyű! ennek ellenére jó néhány emberünk harmat gyenge, a két szélső (ok. Umtiti is hibázott a gólnál de amúgy jól játszott) Busi és Rakéta.... no meg LE.!! Paco -val erősítpalesz77 írta:Ebbe ma mondjuk pont nincs.Atalanta írta: Neymar meg többet foglalkozik a reklámokkal, meg a bohóckodással?
Vagy nincs benne igazság?
Köszönöm. Még annyit kérdeznék, hogy a durva meccs volt? Mert látom, hogy a bilbaoi pirosak mellett mi is kaptunk lapokat, 5 perc alatt négyet, gondolom ott vmi balhé volt.Tobias88 írta:Kiegyenlített meccs, aztán 1. gól után hideg zuhany és egyből jött a 2. is. Aztán elmaradt egy Aduritz piros meg egy egyértelmű 11es. Második félidőben a semmiből egy Messi szabad aztán 2 jogos piros a Bilbaonál. A végén meg még egy kapufa is (Alcacer mi az istent csinált? Volt vagy 1 másodperce a kapufáról lepattanó labdára)LG írta:Vki irna egy összefoglalót a meccsről, mert nem láttam, csak most nézem az eredményt.
Neked is köszi, de nemcsak Neymarnak volt az az idei legjobb meccse, már ha a naptári évre értetted.Ney nagyon nagyot játszott, az idei legjobb meccse volt, mellette még Umtitit emelném én ki,
Első 35 percben közünk nem volt a meccshez, Ini is harmatgyenge volt, ez mindent elmond kb..LG írta:Vki irna egy összefoglalót a meccsről, mert nem láttam, csak most nézem az eredményt.