Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem láttam sajnos az esetet, így csak a szabályt írom le.BarcafanTomee írta:Ha jól tudom ettől a szezontól változott az utolsó emberes fault megitélése, és nem mindig kell pirosat adni. Valaki tudja pontosan, hogy is van?
Védekezésben nekem is tetszik, támadásban kicsit súlytalannak érzem, főleg a félidő felétől "tűnt el". Az elején viszont necces szituban egyszer úgy hozta ki, hogy arra még Ini is büszke lenne, szóval vannak momentumai.Tromort77 írta:Szerk: Szerintem Rafinha kifejezetten jó!
Utolsó embernél akkor nem kell pirosat adni, haBarcafanTomee írta:Ha jól tudom ettől a szezontól változott az utolsó emberes fault megitélése, és nem mindig kell pirosat adni. Valaki tudja pontosan, hogy is van?
Isten ments valamelyik marha elszalad vagy jön egy kamu 11-es aztán ott vagyunk ahol a part szakad.Meg kell szórni őket mint a jégeső a határt!Titinho írta:Ez a gól mentette meg a csapatot azt hiszem, hogy még a félidő előtt sikerült betalálni.![]()
Most tudjátok mit szeretnék látni a csapattól? Azt a k...va mocskos időhúzást amit ők csináltak a múltheti és ezen a meccsen.![]()
Érezzék csak a törődést...
Az csak 16on belül van nem? Hogy nem lehet piros tizi és ebből következő hátrányok.BarcafanTomee írta:Ha jól tudom ettől a szezontól változott az utolsó emberes fault megitélése, és nem mindig kell pirosat adni. Valaki tudja pontosan, hogy is van?
hdavid írta:Az nem piros???? Gólhelyzet utolsó ember?
Előzö meccsen meg a Villarrealost leigazolta volna a Veszprém KSEVakmacska írta:amerikai fociban ez szabályos szerelés lett volna
Simán kaphatnak egy kamu 11est vagy kiszórhatnak tőlünk valakit csak úgy, szóval nem jó ötletTitinho írta:Ez a gól mentette meg a csapatot azt hiszem, hogy még a félidő előtt sikerült betalálni.![]()
Most tudjátok mit szeretnék látni a csapattól? Azt a k...va mocskos időhúzást amit ők csináltak a múltheti és ezen a meccsen.![]()
Érezzék csak a törődést...