Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem is nyertek.Bob_Marley írta:Bayern ha jól látom öt helyen cserélt, mi hat helyen. Pedig nekik nem volt kupa hét közben. És a hatodik nálunk a kapus.
Szerintem egyértelműen tudatos. Ter Stegen csomószor is azért vár, hogy feljebb csalogassa a Bilbao-t. Pedig ugyan úgy meglennének az opciók kicsiben. Illetve Paco is mindig ugrásra készen indul. Nekem az egész mozgásból ez jön le.Messias2 írta: Szerintem meg inkább Stegen és a Bilbao támadói mentik eddig Lucho seggét.
Egyáltalán nem érzem azt, hogy tudatosan ívelgetnénk a labdát, ez sokkal inkább a kp ötlettelenségének "köszönhető".
Szerintem meg inkább Stegen és a Bilbao támadói mentik eddig Lucho seggét.Tromort77 írta:
Védelmünk nulla, kp-nk majdnem, Ney aki valamit akar meg Paco. Azért megyünk 2:0-ra.Petr írta:A felidok vegen valaki irjon valamifele osszefoglalot.
Ha mondasz egy olyan meccset az idei szezonból, ahol a középpályán Arda hátra is jó volt, és labdakihozatalokban is sokat segített, úgy helyezkedett ahogy kell, nem "csak" a másik térfélen remekelt, akkor megemelem kalapom..Bob_Marley írta:Igen így nem működik ma.![]()
Sima liba. Igazából MAtS a legjobbunk szerintem, volt már 2 nagyon fontos védése, egyik még 0-0-nál. A többiek közül én senkit nem tudnék kiemelni, verhető lenne ez a csapat ma, de mégis 2-0.Petr írta:A felidok vegen valaki irjon valamifele osszefoglalot.
Látod ezért kell őt támadóként játszatni.Bob_Marley írta: Arda hiába tologatja jól elől, ha ők jönnek esély sincs labdaszerzésre Rafinhával. Pedig előre jól tolja a török.
Ezért írtuk hogy a kpra kevés a török sajnos.Bob_Marley írta:KP így most tényleg nem klappol, megint két olyan ember van fent, akik védekezni kevésbé tudnak. És mellé Gomes folyamat párharcokat veszít. Arda hiába tologatja jól elől, ha ők jönnek esély sincs labdaszerzésre Rafinhával. Pedig előre jól tolja a török.
De vezetünk és ez e legfontosabb.
Nagyon gyengén játszunk, védelem, kp. katasztrófa. A Bilbao ha kicsit jobban koncentrál, simán mehetne több góllal. Nekünk egy igazán komoly helyzetünk volt, azt be is ő lőttük.Petr írta:A felidok vegen valaki irjon valamifele osszefoglalot.
Jó lenne ha végre az is eljutna az agyadig, hogy nem a statokról van szó hanem a játékról ( bár idén a statokról is lehetne szó éppenséggel), és nem a múltról, hanem idénről.Nero. írta:Luis Enrique 10 megszerezheto trofeabol 8, statok alapjan minden idők legjobb Barca edzoje.
Jeremy Mathieu 3 év alatt bizonyitotta hogy cserének rendben van.
Ezek nem nornális érvek? Nagyon irritál már az ostobaságotok.
Ezek szép dolgok LE esetében, de ez a múlt, most meg ostobaságokat csinál.Nero. írta:Luis Enrique 10 megszerezheto trofeabol 8, statok alapjan minden idők legjobb Barca edzoje.
Jeremy Mathieu 3 év alatt bizonyitotta hogy cserének rendben van.
Ezek nem nornális érvek? Nagyon irritál már az ostobaságotok.