Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mert 35 millióért lett véve és gondolom nyomatni kell azért...én azt sem értem, h minek lett leigazolva..francisco franco. írta:De akkor miért kezdő egy bl nyolcaddöntőn?pep71 írta:mert h Gomes megint tripla nulla volt az okés ennyit tud...
hát, ha az lesz, akkor elhiszem, hogy edzőbuktató meccs.Waleba10 írta:mennyi az odds hogy a visszavágót nyerjük 5-0ra?
ez ellen a Barca ellen ma még talán AG is jól játszana, na jó ő nem, de Waltner Robi biztos lőtt volna egy góltBarca333 írta:Amúgy meg Di María a válogatottban is játszhatna néha úgy, mint ma.
De akkor miért kezdő egy bl nyolcaddöntőn?pep71 írta:mert h Gomes megint tripla nulla volt az okés ennyit tud...
Jenő boldog, hallatszódik, nagyon rossz közvetítés ettől függetlenül.gerebje írta:Én esküszöm latok minden, ami a pályán folyik, de szóljon már valaki ennek a jenőnek, hogy fogja be végre...
Ney-t kivéve ez akár osztályzat is lehetne.Titinho írta:Kapuralövések a meccsen:
Messi: 0
Suárez: 0
Neymar: 0
Gomes: 1
.
.
.
Az egész csapat: 1
Köszönjük szépen Lucho ezt a felejthetetlen estét!
Az a baj, hogy nem volt minek bejönni, a másik oldalról lehetett volna 6-8 is.ZBarca írta:Tipikus meccs, mikor semmi nem jön be...
es az Alaves ellen harom napja meg nem akartak edzot buktatni?Feast4 írta:Van benne valami.Ennyire mindenki nem veszíthet fonalat...hdavid írta:Ez tipikusan edző buktató meccs... Hány ilyet láttunk már a fociban...
Az megvan hogy annyira lassan ért vissza a védelmünk hogy nem tudtak a támadók nem lesre futni?