Kovbal88 írta:Szerintem André Gomes volt a legrosszabb...
Na persze...
Tény ő is 0 volt ma, de azért egy ember nyakába varrni az egészet amikor az egész csapat akkor nulla volt, hogy kb. 10 éve láttam utoljára ilyen meccset az is gyönyörű.
Csak elárulom, hogy Iniesta gólja volt a 3. mivel ő nem zárt vissza rendesen (Busi ott elment a másik emberrel), nézze meg mindenki, hogy csak kocog visszafelé DM mögött...
A 4. gól pedig egyértelműen Busié volt nálam, mert az hogy egy jobbhátvéd 50!!! métert fut majdnem a 16-osunkig szinte középen és nincs ott ember aki leütközze az egyértelműen vkp hiba.
És mindenki itt Gomessel van megáldva, pedig a másik két madár még nagyobb 0 volt ma.
Csak ugye kell valaki akinek a nyakába lehet varrni az egészet. Ilyen a magyar szurkoló na!
Azért megkérdeznék kint katalóniában egy-két embert hogy hogy tetszett Ini és Busi tündöklése.
Rafinháról és Rakiticről nem is beszélve, kb. 20 passzukból (mert több nem volt) a fele ellenfélhez ment, szerelésük kettőjüknek 1 volt.
De szidjuk csak tovább Gomest attól jobb lesz...de elárulok valamit...nem lesz az!
Végszóként óriási nagy szégyen volt a mai meccs, tudva azt, hogy eddig a nagy meccseken idén azért helytálltunk javarészt, de ekkora pofont nagyon rég éltem át Barca szurkolóként.
Innen sajnos nincs visszaút, ez szerintem akkora pofon lesz ami a bajnokságra is ki fog hatni, jövő hét hétvégén idegenben Atletico...nem is mondok inkább arra semmit.