2017.03.07. 12:18:40
Vasárnap lesz az a félelmetes Depor elleni meccs, ha kicsit hajtunk is, talán 3 nap elég a regenerációra, ha nem bajok vannak.
Nyilván nem kell ész nélkül, de én meg azt akarom, hogy az első félidőben felszántsuk a pályát, és megpróbáljuk mindenáron. Ha nem megy, akkor elfogadom, a másodikban nem kell erőltetni, akkor adom amit írtok.
De ha ilyen kishitű, méltatlan hozzáállással mennének ki a fiúk, és lelötyögnék a teljes meccset, marha pipa lennék.
Mondom, oda kell állni, első félidőben mindent egy lapra téve menni, ha sikerül esetleg 2-3 gólos fórt kialakítani, akkor lehetne menni tovább a második félidőben is.
Nyilván ha gólt sem lövünk az elsőben, vagy 1et de kapunk is mellé, akkor én sem erőltetném tovább, és nem várnám el, hogy kaparjanak nagyon.
De úgy hozzáállni, hogy jajj nehogy hajtsunk, mert a Depor ellen fáradtak leszünk...pff, ezt nem is tudom hova tenni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."