2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mire gondolsz?Tomsa írta:Ennyire gátlástalanul elcsalni egy meccset... Undorító.
Én ezt értem, de a hírek alapján van 3 jelölt, Unzue, Valverde és Koeman. És ismerve a vezetőséget, és hallgatva a nyilatkozatokat, ez teljesen hihető lista is sajnos. Szóval én nem tudok annak örülni, hogy most elmegy a bajnokság, és ezért nem Unzue jön, mert a többi jelölttől se estem hanyatt egyáltalán, sőt..pep71 írta:Ki mondta, hogy Valverde legyen az edző??? Olyan edzőt akarnak szvsz sokan aki már valahol elért és felmutatott valami komolyabb eredményt is.
Ööö izéTomsa írta:Ennyire gátlástalanul elcsalni egy meccset... Undorító.
ja, mondjuk nekik meg egy nemles gólt nem adott meg. de ez a partjelző az első félidőben meg nekünk fújkodta be a nemleseket lesnek.csababarca írta:Nem merte befújni.
Egy méterrel volt bentebb Roberto, még csak vonal sem volt.
De mindegy igazábol.
Ez az Ő sara!... A hülye rotálásával, amikor nincs épkézláb csapatunk....Vakmacska írta:utána az özönvíz. ő már lelép, vállalhatja nyugodtan.Editke írta:Majd jön LE. hogy ,,mindenért vállalom a felelősséget,,....
akkor játszhatott volna a Barca B keret is és pihenhettek volna a "sztárok".hdavid írta:Legalább lehet készülni BLre
utána az özönvíz. ő már lelép, vállalhatja nyugodtan.Editke írta:Majd jön LE. hogy ,,mindenért vállalom a felelősséget,,....