Élő közvetítések
ideje lenne védelmet és középpályát építeni a támadósor mögé skacok.
A Bayern és a Juventus között kéne hogy eldőlne.Ők erdemelnek meg... Nem mi sajnos.Kash írta:Azért a meccs képe alapján a Bayern ma minimum 6-ot rúgott volna nekünk. Juventus azért valamivel lightosabb.Mi? Gyerek az egyik végső eséllyel játszunk.Szálljatok már vissza a földre az első perctől mondtam az egyik legfostosabb sorsolást kaptuk.A Juventus nagyon bika.És ez nem a mi nem vagyunk felpörögve...

jaaa, mert ez a Barca most a legjobbját nyújtja..ha nem egy ilyen szerencsétlen a Barca edzője, akkor ez a Juve már most lefőtt volna...ez a 3-0 nem reális sem a játék képe sem a helyzetek alapján..ez a mai Barca komolytalan nem BL negyeddöntő szint. Bayern, Real is erősebb mint a juve szvsz, de majd Clasico-n meglátjuk sztem ott több gólt fog kapni a Barca, mint itt.Feast4 írta:Mi? Gyerek az egyik végső eséllyel játszunk.Szálljatok már vissza a földre az első perctől mondtam az egyik legfostosabb sorsolást kaptuk.A Juventus nagyon bika.És ez nem a mi nem vagyunk felpörögve...pep71 írta:pont ez a baj...és akkor megy a Barca Madridba..akik szvsz erősebbek jóval..szögletekben , bevélesekben is , játékban is..az is szép este lesz..hady írta:Én akkor sem vagyok elájulva ettől a Juvétol, egy tüzes akaró, jól összerakott Barca nyerne...akár Torinóban is.![]()
- Subinho
- Director del Fútbol
Kb most döntöttem el, hogy amíg LE az edző én nem ülök le a TV elé Barca meccset nézni. Nem értem mit akar még itt a végén... Komolyan ettől még Tata Martinoval is jobb volt a játék, pedig az is [auto_cenzúra] volt!
Na és Lucho ezzel a "taktikával"?Nero. írta:Suarez is kiszophatja a fa.szomat amugy a torghelle szintű helyzetkihasználásával
- Legendinho
- Jugador del Barça
Ez a bíró is... édesistenem...
Bartomeu, OUT NOW!
- Kash
- Entrenador del Barça
Azért a meccs képe alapján a Bayern ma minimum 6-ot rúgott volna nekünk. Juventus azért valamivel lightosabb.Mi? Gyerek az egyik végső eséllyel játszunk.Szálljatok már vissza a földre az első perctől mondtam az egyik legfostosabb sorsolást kaptuk.A Juventus nagyon bika.És ez nem a mi nem vagyunk felpörögve...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kash 2017.04.11. 22:35:12-kor.

Mi? Gyerek az egyik végső eséllyel játszunk.Szálljatok már vissza a földre az első perctől mondtam az egyik legfostosabb sorsolást kaptuk.A Juventus nagyon bika.És ez nem a mi nem vagyunk felpörögve...pep71 írta:pont ez a baj...és akkor megy a Barca Madridba..akik szvsz erősebbek jóval..szögletekben , bevélesekben is , játékban is..az is szép este lesz..hady írta:Én akkor sem vagyok elájulva ettől a Juvétol, egy tüzes akaró, jól összerakott Barca nyerne...akár Torinóban is.![]()

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
De legalább többet szerelt egy félidő alatt mint bárki.Petr írta:Miutan elrontottaBob_Marley írta:Gomes aprít, végre!.

- Kash
- Entrenador del Barça
Egy pillanatra azthittem, hogy a Madridomon járok, de kajak.Nero. írta:Suarez is kiszophatja a fa.szomat amugy a torghelle szintű helyzetkihasználásával

Kár megint ezért a meccsért, szénné égetjük magunkat a világ előtt.

Gomes ezzel a szakállal meg hajjal nekem egy az egyben ilyen életre nem való emberre emlékeztet.
pont ez a baj...és akkor megy a Barca Madridba..akik szvsz erősebbek jóval..szögletekben , bevélesekben is , játékban is..az is szép este lesz..hady írta:Én akkor sem vagyok elájulva ettől a Juvétol, egy tüzes akaró, jól összerakott Barca nyerne...akár Torinóban is.

Mi?hady írta:Én akkor sem vagyok elájulva ettől a Juvétol, egy tüzes akaró, jól összerakott Barca nyerne...akár Torinóban is.

Suarez is kiszophatja a fa.szomat amugy a torghelle szintű helyzetkihasználásával 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2017.04.11. 22:25:56-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Én akkor sem vagyok elájulva ettől a Juvétol, egy tüzes akaró, jól összerakott Barca nyerne...akár Torinóban is.
Jóccakát!knor írta:Elég a szenvedésből. Jó éjszakát.
Azokat is kirúgnám, akik ezeket a játékosokat kinézték, és ide hozták őket.
Elég a szenvedésből. Jó éjszakát.
amúgy én értem, hogy gáz a játék, meg nagyon égünk, de ha ez most 3-2, az olaszok egy szót sem szólhatnának...
ilyen helyzetkihasználással mit is akarunk? mert attól függetlenül h LE totál fogalmatlan, még MEssi így is összehozott a társaknak 2 ziccert,meg volt egy meg nem adott tizi is, ezt a juvét a Real, Bayern továbbjutója ha nem is könnyedén de le fogja rendezni, ha összekerülnek.
Bob_Marley írta:Gomes aprít, végre!

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Suarez falabu
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
szerencsénk sincs azért.