Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Messias2
Director del Fútbol

2017.04.11. 23:08:44

csababarca írta: real ellenit nem fogom megnézni, iszonyat égés lesz, ott is visszakapunk amjd mindent alázást.
Azért na...
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
TripleH
Entrenador del Barça

2017.04.11. 23:07:36

Fecooo írta:Danit nem kellett megtartani ám... ma is látszott, mennyire öreg már és haszontalan..NEM
Akkor leírom amit már előttem ezren is, Alves menni akart.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.11. 23:05:29

Rivaldo11 írta:Most úgy néz ki, masszív 150 millát rá kell szánni a középpályára, mert az valami tragédia. Az új edző legfőbb feladata ez lesz.
Vicckategória, hogy egy Rakitic szorul a vonal mellé, Messiék több km-re játszanak egymástól, a két szélünk ugynakkor teljesen halott, valamint minden labdavesztésünk potenciálisan gólhelyzetet jelent az ellenfélnek. A pontrúgásoknál mutatott védekezésünkre már ki sem térek...
így gondolom én is.
Kb Busit tartanám a kezdőben egyedül, pedig tudjátok mennyire nem bírom a tagot. Ini, Rakitic, Roberto maradhatna alternatíváknak.

real ellenit nem fogom megnézni, iszonyat égés lesz, ott is visszakapunk amjd mindent alázást.

nagyon ideges vagyok, és amúgy attól függetlenül, hogy Masch,Piqué,Matyi lebetlizett, illetve LE elbarmolta a kp-t megint (persze védhető,mert kényszer volt busi miatt), de Neymar és Lajos teljesítménye is vérlázító volt. Lehet tapsikolni Lajosnak, amikor Numanciáknak beveri a lehetetlent, de ebben a szezonban a nagyok ellen sok marad a lábában. nagyon sok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fecooo
Llegenda del Barça

2017.04.11. 23:05:12

Danit nem kellett megtartani ám... ma is látszott, mennyire öreg már és haszontalan..NEM
TripleH
Entrenador del Barça

2017.04.11. 23:04:26

S.Agüero írta:
gomest engedd el, iszonyat kabaré a pali, nem tudom milyen fényt mutatott neked, meg megint milyen alternatív univerzumban nézted a meccset, de folyamat leütközték, talán egy párharcot nyert, egyet meg visszafújtak neki kamura.
ez volt a fény?
Jut egy jó megmozdulásra egy rossz, az már valami. :)
Bárcsak ilyen jó lenne az aránya, hogy 1:1 arányban lenne...
Castiel
Capitá del Barça

2017.04.11. 23:04:21

Hajdú B. Mondta meg a tutit a levezetés során! Mindent összefoglalt! Bartomeuek is észrevették remélem! Mert ez még lehet ennél rosszabb is... Sajnos!
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
MatyiG
Adminisztrátor

2017.04.11. 23:02:48

gomest engedd el, iszonyat kabaré a pali, nem tudom milyen fényt mutatott neked, meg megint milyen alternatív univerzumban nézted a meccset, de folyamat leütközték, talán egy párharcot nyert, egyet meg visszafújtak neki kamura.
ez volt a fény?
Jut egy jó megmozdulásra egy rossz, az már valami. :)
Érdekes, hogy szinte csak Ő látja ezeket a fényeket a játékában...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2017.04.11. 23:01:40

Most úgy néz ki, masszív 150 millát rá kell szánni a középpályára, mert az valami tragédia. Az új edző legfőbb feladata ez lesz.
Vicckategória, hogy egy Rakitic szorul a vonal mellé, Messiék több km-re játszanak egymástól, a két szélünk ugynakkor teljesen halott, valamint minden labdavesztésünk potenciálisan gólhelyzetet jelent az ellenfélnek. A pontrúgásoknál mutatott védekezésünkre már ki sem térek...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.04.11. 23:01:18

eimenis1212 írta:
Bob_Marley írta:Két felé kell ezt venni.
1; Védekezés
Érhetetlen milyen gólokat tudunk kapni, LE-t abban valóban hibásnak érzem, hogy többen mintha nem értették volna a pozíciójukat és a feladatukat. Harmadik az hab a tortán volt, Mascherano ezt tudja a legjobban, hogy birkózásban elmegy a labda és erre simán megfejelték és a labda se tudta hol van.
2; Támadás
Nem volt több lehetősége a Juventusnak, labdát is tartottuk, ziccerünk volt és megint nulla gól. Nagy hármas ide vagy oda, ez így elég kevés volt. Messi kapart, de aztán ő is nagyon visszaesett.

Összességében megint gólnélküli idegenbeli meccs és benyelt három, PSG után már nem mondok semmit, de azért eléggé egyszer volt Budán kutyavásár szaga van.

Erőnléti gondokat is vélek felfedezni, Mascherano kocog vissza, leütköznek minket, elmegy a labda.

Csalódást keltő eredmény, sokat nehéz hozzátenni.
Bob, Mit vársz egy ilyen védelemtől? Matyival az élen? Ezt tudja. Ott van mögötte 8 barca játékos, mégsem lép ki a csatárra, hagyja h befelé hozza a labdát (1. gól). TS a másik.... Tipikus amikor Higany előtte a 16-os sarkáról ő meg beüti középre.... Buffon azt fogja. Ha csak TS-t meg Buffont kicserélem akkor minimum 2-1-re (a Juvénak) jók lettünk volna.... Mi ez a szégyenletes középpálya? Inivel az élen. Ha Iniesta lő, na azt bírom a legjobban. Általában el sem vánszorog a labda a kapuig. Öreganyám jobban lő. Init el kellene felejteni már (mert nem rossz az ember, de egy top3 bárcához már bőven kevés)... Rakitic ma mit csinált??? Szóval ilyen középpályával igen azt mondom ez az igazságos 1 spanyol kupa behúzható... Nice
Az első gól nem a Matyié volt! Kellett a nagydarab pali a csapatba a kis pici Alba-t simány elnyomják ezek a nagydarab olaszok.
Második se a kapusé. Nagyon megtekerte és erős lövés volt.
Szögletnél, a nagydarab védő simán lebirkozta a fele akkora Masceharo-t.
Stegen nem védett rosszul. Fogott egy hatalmas ziccert még az elején. Buffon jobb volt ez igaz.
viszont Gomes ma legalább megmutatta, hogy tud ő játszani...

Ennyi van bennünk, Malaga után nem is vártam többet.
Kár érte, mert ennyivel nem jobb a Juve. De RAkitic se játszhat minden meccsen két három ember helyett.
Fecooo
Llegenda del Barça

2017.04.11. 23:00:16

Bob_Marley írta:ma Gomes végre fényt mutatott, s szerelt, labdát szerzett, kihasználta hogy nem negyven kiló és 120 centi.
erre muszáj reagálnom... már bocs, de mi van??? :shock: :shock: :shock:

A felsorolásból kihagytad, ahogy majdnem gólhelyzetbe hozta a Juvét asszem min. 2 alkalommal...
nem is számoltam, hányszor adta el a labdát...

nem sok meccsünket láttam a szezonban, de amit ez a luzitán művel, az kimeríti a facepalm fogalmát...

Lassan már azon se lepődnék meg, ha Lucsó trollkodna... méghogy busi alternatívája... és ezt röhögés nélkül el bírta mondani...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2017.04.11. 23:01:20-kor.
Yokozuna
Entrenador del Barça

2017.04.11. 22:58:49

Egy három emberre épített csapat vergődése a jelenleg formán kívüli hármas közreműködésével. Nehogy Messi megelégelje a dolgot.
Az elkövetkező meccsek kérdése, ki fogja megtörni a hosszan tartó gólcsendet? Nem tudnám megtippelni.
Tobias88
Entrenador del Barça

2017.04.11. 22:57:24

Az eddigi szezon alapján és nem csak ez a meccs alapján mindenképpen távoznia kellene az alábbiaknak:
- Mathieu -> fiatal védő jöhetne aki tud futni és nem csak hátrál
- Mascherano -> már futni sem fut, kell valami agresszív védekező középpályás, mint mondjuk Kanté
- Gomes -> komment nélkül, kell valaki, aki már szezon közben Iniesta alternatívája sok sok millióért
- Turan -> sajnos nála is találunk sok sok jobb játékost
- Alcacer -> komment nélkül

MSN-t sem látom jelenleg működőképesnek, de nem tudom, hogy mit lehetne vele kezdeni :?
94:39 6 - 1
csabooo
Capitá del Barça

2017.04.11. 22:55:55

S.Agüero írta:Dejavu, Milan ellen nagy fordítás, utána égés a BM ellen, most PSG ellen fordítás... :roll:
Azert akkor a BM ugy lefocizott, hogy kopni nyelni nem tudtunk. Itt errol nem beszelnek. Megerdemelte a Juve, teny. De szerintem a PSG sokkal jobban lefocizott, ott kp 1 kapufank volt, itt ha berugjak a 100%t legalbb 2t rugunk idegenben.. :roll: Csak ezt sajnalom, mert ennyivel nem volt jobb a Juve, akarki akarmit mond.

Csupan egy hazai kozonseggel, meg egy Allegrivel voltak jobbak. De ebbe benne van az, hogy miert vertek meg, megint, igy...
Barça,Barça,Baaarça!!!
Subinho
Director del Fútbol

2017.04.11. 22:54:17

Lehet győzni otthon a Juve ellen 1-2 góllal, de ennek a csapatnak 2-nél többet biztos nem rakunk el az tuti!!! 4 meg biztos hogy nem fog menni! Ez nem a PSG! Mi meg már nem az Barca, akitől mindenki félt. Ezzel a játékkal főleg! Az ver meg minket aki csak akar!
TripleH
Entrenador del Barça

2017.04.11. 22:53:18

Normandia írta:Ahogy olvaslak benneteket, egy sztrókot simán megúsztam azzal, hogy nem láttam a meccset.
Valaki zanzásítaná nekem?
Dybala 2x lőtt kapura 2 gól, Chiellini szögletből gól, Messiből pedig kellett volna egy a támadó sorba is nem csak a kp-ra.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.11. 22:52:34

Bob_Marley írta:
Erőnléti gondokat is vélek felfedezni, Mascherano kocog vissza, leütköznek minket, elmegy a labda.

szerk:
Egy igazán jónak mondhatót tudok mondani a Tico ellenit, de ma Gomes végre fényt mutatott, s szerelt, labdát szerzett, kihasználta hogy nem negyven kiló és 120 centi. S.Agüero próbáld értelmezni, amit ír az ember.
erőnléti gondok, igen, nyeszlettek az embereink. de olyan ez mint nba-ben a pattanózás, akarat...de a psg elleni odavágón is, ők akartak, és ezért minden kétes labda az övék is volt.

ez volt a fény?
Normandia írta:Ahogy olvaslak benneteket, egy sztrókot simán megúsztam azzal, hogy nem láttam a meccset.
barca, idegenbeli bl meccs, szokásos.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
westerngom
Entrenador del Barça

2017.04.11. 22:51:36

+1
szintén gratulálok a Juvénak.

DE!, amennyiben Unzue marad/ lesz az (új) edző, vagy egy Valverde sajnos garantált, hogy semmi nem fog változni.
A játékos állománynak is frissülnie kell, mert tele vagyunk öreg/ töltelék, vagy a Barca szintjét el nem érő játékosokkal.

Dantes írta:Gratulálok a Juventusnak. Nekünk mára ennyi jutott. A BL és a Liga jó eséllyel elúszott. Jót fog tenni a csapatnak az edző váltás és az új játékosok.

Nincs ezen mit szépíteni, ez nem lesz a mi évünk... szerencse, bíró...igen a játék részei, de a meglepetés a türelem, a hazai pálya, a frissesség, az erőnlét, az akarás szintén... ezekben ma sokkal de sokkal felénk nőttek.

(Szerintem sok Juve szurkoló odaadná a fél kezét olyan 3 évért amiben utóbb nekünk volt, most eljött az ő idejük.)

Szurkolok a visszavágón, bármi megtörténhet.

D
Normandia
Director del Fútbol

2017.04.11. 22:50:58

Ahogy olvaslak benneteket, egy sztrókot simán megúsztam azzal, hogy nem láttam a meccset.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Messias2
Director del Fútbol

2017.04.11. 22:50:05

S.Agüero írta:A legnagyobb baj az, hogy jövőhéten jön már a visszavágó, nincs meg a sansz, mint a PSG ellen, hogy kicsit jobb formába lendüljünk, itt már csak a szerencsében bízhatunk.
Engedd el. Juve talán európa jelenleg legjobban védekező csapata.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
MatyiG
Adminisztrátor

2017.04.11. 22:49:25

Dejavu, Milan ellen nagy fordítás, utána égés a BM ellen, most PSG ellen fordítás... :roll:
Cseri
Entrenador del Barça

2017.04.11. 22:47:49

Ahogy mondani szokták:beáraztak minket.Tudni kell elengedni, innen nem jövünk vissza a Juve, nem az a Milan, és nem az a PSG. Lucho talán a kupa elhódításával pontot tehet az amúgy dicséretes Barca pályafutása végére. Változások kellenek.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
MatyiG
Adminisztrátor

2017.04.11. 22:47:28

A legnagyobb baj az, hogy jövőhéten jön már a visszavágó, nincs meg a sansz, mint a PSG ellen, hogy kicsit jobb formába lendüljünk, itt már csak a szerencsében bízhatunk.
eimenis1212
Jugador d'estrella

2017.04.11. 22:46:46

Bob_Marley írta:Két felé kell ezt venni.
1; Védekezés
Érhetetlen milyen gólokat tudunk kapni, LE-t abban valóban hibásnak érzem, hogy többen mintha nem értették volna a pozíciójukat és a feladatukat. Harmadik az hab a tortán volt, Mascherano ezt tudja a legjobban, hogy birkózásban elmegy a labda és erre simán megfejelték és a labda se tudta hol van.
2; Támadás
Nem volt több lehetősége a Juventusnak, labdát is tartottuk, ziccerünk volt és megint nulla gól. Nagy hármas ide vagy oda, ez így elég kevés volt. Messi kapart, de aztán ő is nagyon visszaesett.

Összességében megint gólnélküli idegenbeli meccs és benyelt három, PSG után már nem mondok semmit, de azért eléggé egyszer volt Budán kutyavásár szaga van.

Csalódást keltő eredmény, sokat nehéz hozzátenni.
Bob, Mit vársz egy ilyen védelemtől? Matyival az élen? Ezt tudja. Ott van mögötte 8 barca játékos, mégsem lép ki a csatárra, hagyja h befelé hozza a labdát (1. gól). TS a másik.... Tipikus amikor Higany előtte a 16-os sarkáról ő meg beüti középre.... Buffon azt fogja. Ha csak TS-t meg Buffont kicserélem akkor minimum 2-1-re (a Juvénak) jók lettünk volna.... Mi ez a szégyenletes középpálya? Inivel az élen. Ha Iniesta lő, na azt bírom a legjobban. Általában el sem vánszorog a labda a kapuig. Öreganyám jobban lő. Init el kellene felejteni már (mert nem rossz az ember, de egy top3 bárcához már bőven kevés)... Rakitic ma mit csinált??? Szóval ilyen középpályával igen azt mondom ez az igazságos 1 spanyol kupa behúzható... Nice
TripleH
Entrenador del Barça

2017.04.11. 22:46:13

Kép
Tobias88
Entrenador del Barça

2017.04.11. 22:46:01

Amikor Messi az aki a legtöbbet hajtott a meccsen akkor valami nagyon nagyon nem stimmel. Persze alakulhatott volna ez másképp, a 4 helyzetükből 3at belőttek, mi 2 hatalmasból egyet sem. Ez mellett volt egy egyértelmű Mandzukic piros és egy 11es, de ez is vele jár, van ilyen

Csodás volt a 6-1, de esélytelen hogy hasonlót véghezvigyük a Juve ellen
94:39 6 - 1
Válasz küldése