Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Első meccsen legalább 3-szor eljátszotta ugyanezt. Ráadásul folyamatosan henteli ő is még néhány csapattársa az aktuális párharcokban 20 kg-mal könnyebb Barcelona játékosokat. A bíró engedi, nem csodálom hogy lassan szakad a cérna.zola8787 írta:Mindig is sportszerű voltam, viszont ilyen esetben amikor Mandzukic direkt fekszik a földön és amikor látja, hogy csapattárshoz kerül majd a labda, akkor szépen komótosat kezd felállni, hát elnézést kérek, de én sem adtam volna vissza.bazsa007 írta:Tényleg nem adtuk vissza a labdát? Amikor a Juve kirúgta ápolásért.
teljesen egyetértekNero. írta:A jobb csapat fog kiesni. Legszívesebben olyat belefejelnék az ajtófélfába hogy ketté szakadna, hogy a PSG elleni meccs után se tanultuk meg hogy idegenben is kell focizni valamit![]()
Minek? Nem volt semmi. Ahogy kiment a labda, egyből felpattant és meggyógyult.bazsa007 írta:Tényleg nem adtuk vissza a labdát? Amikor a Juve kirúgta ápolásért.
Mindig is sportszerű voltam, viszont ilyen esetben amikor Mandzukic direkt fekszik a földön és amikor látja, hogy csapattárshoz kerül majd a labda, akkor szépen komótosat kezd felállni, hát elnézést kérek, de én sem adtam volna vissza.bazsa007 írta:Tényleg nem adtuk vissza a labdát? Amikor a Juve kirúgta ápolásért.
miért adták volna vissza?? MAndzukic belekönyökölt SR-be utána meg eljátszotta a nagyhalált, tapló állat ez a MAndzukicbazsa007 írta:Tényleg nem adtuk vissza a labdát? Amikor a Juve kirúgta ápolásért.
Rúg egy gólt mindjár.hady írta:Lajos...Lajos...