Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ráadásul nem elsőszámú gölfelelősként. Tavalyelőtt Neymar elrakott 24-et, tavaly 13-at mellette, Messinél azt hiszem 26 és 37. Nála ez 40 és 29 csak a bajnokságot tekintve. Azért csak bele csetlik-botlik a labdákba és assistok terén sem áll rosszul. Lewa ennél gyengébbel rendelkezik egy jóval könnyebb bajnokságban. A nagy gólgyáros Cr-t is verte az utóbbi két szezonban, az összes Real játékossal egyetemben. Persze ez csak stat, de centereknél ez az ami számít.S.Agüero írta:Csak szóltam, hogy elcserélném.Lewára mindenképpen, de a másik kettő sincs elmaradva tőle szerintem összességében.
Nagyjából csak idényenkénti 15 góllal. És az elmúlt két szezonban még csak azt sem tudom mondani, h mindezt jobb csapatban lőtte megS.Agüero írta:Csak szóltam, hogy elcserélném.Lewára mindenképpen, de a másik kettő sincs elmaradva tőle szerintem összességében.
Parancsolj.S.Agüero írta:Szóljak?Ott van Benzema, Aguero, Lewa, mind technikásabb, kombinatív játékban is jobbak, de szóljon már, aki bármelyikre elcserélné.
Szóról szóra adom. Nagyon sokan túlreagálják ezt a vasárnapi meccset.Chino írta: Azért én ennyire nem látom sötéten a helyzetet.
Nem lehúzni akarom a Madridot vagy irigység, féltékenység stb., de nem látom őket egy világverő csapatnak a két szuperkupa után.
Amikor hajlamosak voltunk letámadni ők is könnyen zavarba jöttek és sírhatunk, hogy Ini kiöregszik, meg Suarez gyenge, de Cr sem bír már annyi meccset a Bale-Benzema duó pedig, akik ha egészségesek úgyis játszanak dupla 0-ák. Tavaly is számos alkalommal Ramos rántotta ki őket abból a bizonyosból, erre pedig nem biztos, hogy lehet alapozni.
Cr-nek is tavaly 1-2 jó hónapja volt. Persze lehet mondani, hogy a legjobbkor, de egész szezonra vetítve nem egy vezér. A jó csatárcseréjüket, akit tavaly jolly jokerként mindig be lehetett dobni eladták és nincs pótlása sem.
Csak annyit akarok ezzel mondani, hogy ott sincs kolbászból a kerítés és szerintem vasárnap sem volt 2 ggól a két csapat között. 2 jól eltalált távoli lövés, ami nagy fegyvertény, de nagyon ritka, hogy így bejöjjön, most pechünkre velünk fordult elő egy öngóllal tetézve.
Féreértés ne essék nem azt mondom, hogy jobbak voltunk, vagy nálunk jobb a helyzet, de sokan már nagyon a ló túlsó oldalán vannak. Az első tétmeccsünk volt, erős ellenfél ellen új edzővel, még igazán össze sem állt a csapat. Plusz több, mint valószínű jön legalább egy minőségi igazolás, ami komoly erősítés lehet. Ja mondjuk nem Deu mászkál a baloson tele gatyával, hanem Dembelé könnyen más lehetett volna a helyzet. Láttuk amikor bejött Denis mekkorát változott a játék képe. Most már látszik, hogy Vidal ilyen formában alkalmatlan, minden értelmes támadásuk onnan jött.
Ziccert kb. kettőt lehet kiemelni, míg nekünk azért több volt.
Suarez is lehet, hogy sokszor tökölődik, meg rossz megoldást választ, de tavaly és tavalyelőtt is több gólt tett el, mint a nagy gólfosó Cr.
Egy meccs alapján nem temetném a szezont, főleg, hogy a tervbe vett igazolások még nem érkeztek, amiben én mindenesetre bízok. Ha a bal szélen például egy minőségi ember szaladgált volna vagy akár Deu be is vállalt volna valamit könnyen más lehetett volna.
Persze ez "ha", de a szezon kezdetéig könnyen megvalósítható. Nem hiszem, hogy Barto-ék meg merik lépni, hogy sem Dembelét, sem Coutinhot nem hozzák, mert akkor elkönyvelhetik a leváltást.
Azért én ennyire nem látom sötéten a helyzetet.palesz77 írta:Gyors beszámoló csak, nincs kedvem most a sok semmirekellőről pötyögni.Röviden és tömören, tudás alapján 3 ember volt a középpályán és a támadósorban, akinek egy normális Barcában kezdőnek kéne lennie, ebből 1 lassan 1 félidőt se bír ki.
Mondjuk még mindig ő az egyik a kb két játékosunkból, aki hajt, próbálkozik és nyerni akar...kár, h az energiája másik fele ugatásra megy el. Ott van Benzema, Aguero, Lewa, mind technikásabb, kombinatív játékban is jobbak, de szóljon már, aki bármelyikre elcserélné.csababarca írta:Palesz, pont ezekről beszélek vele kapcsolatban sokszor, amikor a sutaságát említem, csak olyankor jön a lehurrogás. Pedig tényleg fájó látni ezt, főleg hogy amúgy meg nem ügyetlen, szóval nem értem mitől lehet ez.palesz77 írta:Gyors beszámoló csak....Alapból nekem nincs bajom Suárezzel, de élőben ezt látni..
Na mindegy, ez van.
Penz penz penz. Hol adhatod el az uj harmadik szamu mezedet ha nem egy Clasicon?Cestus írta:Egyébként annak mi volt az oka, hogy a Real nem fehérben volt? Úgy nézett ki, mintha összemosták volna az otthoni mezüket a miénkkel.
Palesz, pont ezekről beszélek vele kapcsolatban sokszor, amikor a sutaságát említem, csak olyankor jön a lehurrogás. Pedig tényleg fájó látni ezt, főleg hogy amúgy meg nem ügyetlen, szóval nem értem mitől lehet ez.palesz77 írta:Gyors beszámoló csak....Alapból nekem nincs bajom Suárezzel, de élőben ezt látni..
Kösz a beszámolót. Tanulságos volt. Élmény volt olvasni, még egy ilyen fájdalmas meccsről is.palesz77 írta:Gyors beszámoló csak, nincs kedvem most a sok semmirekellőről pötyögni.Röviden és tömören, tudás alapján 3 ember volt a középpályán és a támadósorban, akinek egy normális Barcában kezdőnek kéne lennie, ebből 1 lassan 1 félidőt se bír ki. Alapból nekem nincs bajom Suárezzel, de élőben ezt látni..
El is kezdtük.miro. írta: Azt-azt,folkene nektek vasarolni az osszes Azsia Centert!!!
Nyilván azt támadják, ahol van keresnivalójuk a jobboldalunk meg adta magát. Rakéta nem, vagy csak ritkán zárt vissza Vidal bolyongása során, mert a támadások segítésével volt elfoglalva így nem egyszer volt, hogy mind a ketten fenntragadtak. Ezen muszáj változtatni és megtalálni az egyensúlyt.Fofana írta: Szerintem a Real tudatosan a jobb oldalon Vidalt támadta. Vidalnak nagyon rossz a mozdulat gyorsasága. Az álló helyzetből indított cseleknél volt, hogy egy teljes ütemmel lemaradt. Valverde sara, hogy olyan feladatot adott neki, amit képtelen megoldani. Umtitit és Albat egyszerűen kevésbé támadták, mert ott kevesebb keresnivalójuk lett volna.