Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Miért? Ő Pedro utóda és Lajos már nem mai csirke.Vakmacska írta:Én bevallom őszintén, Dulifulit sajnálom egy kicsit. Benőtt a feje lágya, felnőtt szerintem a feladathoz, és jól is tolja, meccsről-meccsre jobb lesz. Erre jön Dembelé. Örülök, hogy jött, csak hát így Dulifuli megint kiesik a pikszisből. Szerintem nem erre számított.
Mit kell itt pihentetni? Az összecsiszolást kell erősíteni. Szezon elején vagyunk, nem lehet senki fáradt. Majd Novemberben vissza lehet erre térni.kristop írta:a sok jo mellett megjegyeznem, hogy nekem egyelore annyira nem tetszik ez a 4312 felallas. messinek nagyon jol all, de ahogy paconak se ment ott annyira, suarez is csak szenvedett igy felig a szelen.
plusz a juventus elegge tudott rotalni es pihentetni, mi meg nekimentunk a full kezdovel es csak az utolso husz percre tudtuk lehozni iniestat es busit. egy kis pihentetes talan jobban belefert volna, igy utolag persze konnyen beszelek, csak nehogy atszaladjon rajtunk a juve es utana ujra kopkodni kezdunk.
ezektol fuggetlenul minden szuper volt tegnap.
Igen, ráadásul nem kis sor volt még a meccs után is, hogy sorra írják alá a szavazást:palesz77 írta:Félig off: Az 5. gól utáná ha minden igaz a Bartomeu lemondását követelő rigmustól zengett a stadion. Úgyhogy remélhetőleg nem az lesz, amit te is írsz.csabooo írta:Viszont ami picit aggaszt, az az, hogy ha kezdjuk osszekapni magunk, javula forma, jatekosok, amolyan orom-bodotta` , akkor felek, hogy a sociok, culek hamar felejteni fognak, s ezt a dilettans vezetoseget nem mozditjak el a helyukrol..
Azért a formáción szerintem kicsit változtatott. Suarez elég sokszor húzódott ki szélre helyet adva Messinek, ezt idáig nem nagyon csinálta. Eddig Messi visszajárása miatt középen leginkább csak kioltották egymást.mess2009 írta:Valverde: piros pont, hogy nem forgatja fel hülye rotációval a kezdőt, hanem menjen ami a csövön kifér amíg nincs meg a három pont.
Félig off: Az 5. gól utáná ha minden igaz a Bartomeu lemondását követelő rigmustól zengett a stadion. Úgyhogy remélhetőleg nem az lesz, amit te is írsz.csabooo írta:Viszont ami picit aggaszt, az az, hogy ha kezdjuk osszekapni magunk, javula forma, jatekosok, amolyan orom-bodotta` , akkor felek, hogy a sociok, culek hamar felejteni fognak, s ezt a dilettans vezetoseget nem mozditjak el a helyukrol..
Úgy úgy, Neymar nélkül sokkal jobban ki van használva a futkorászása, és eddig meg is hálálja ezt.Tromort77 írta:Akiről még nem volt szó: Alba.
Örülök, hogy visszatalált a klasszis formához a tavalyi mellőzés után. Nem kell senki a bal oldalra, bejátsza ő az egészet.
Hátul volt egy bizonytalankodása, de egyébként mindent megoldott.
4. támadónk volt ma.