Élő közvetítések
-
- Capitá del Barça
Semedo egy csoda..
Eddig inkább az Eibar hajt..
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Akkor már Rakiticet se hagyjuk ki. Ezeket az igazolásokat szeretem a legjobban, ár/érték arány.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Umtitidentomi írta:Semedo no coment:) Barcelona legjobb igazolása volt x éve...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Semedo no coment:) Barcelona legjobb igazolása volt x éve...
Egyszer elmentem egy Fradi-Újpestl mérkőzésre, 2 hónap múlva hazaértem, csengettem az asszony kírúgott, ma sem értem miért tette!
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Az első 10 perc olyan volt, mintha az Eibar lenne hazai pályán. Ha jól láttam Paula már két labdát is vesztett a pálya a közepén. Remélem kontrából elrakunk egyet, mert nagyon kijönnek azért.
Szerintem ez les volt,de attól függetlenül nagyon egyedül maradt.
Na ez bravúr.
Kell a 3 pont,3-0 a tippem,Messi 2,Paulinho 1 

Ma amúgy nagyon jók voltak a cseréink. Denis és Paulinho ugye a gólokat szerezték, de Duli is nagyot küzdött, az első gólhoz az ő harcossága is kellett.
-
- Capitá del Barça
Csak összejön ez is
Tavaly az ilyen meccset buktuk....sokat ér ez.
Rossz mozdulat után meghúzódott,legrosszabb esetben 2 hét szerintem.MatsMessi írta:Dembelevel mi lett? Sulyos? Nem lattam.
Dembelevel mi lett? Sulyos? Nem lattam.
De most komolyan, ilyen megoldást vagy 10 meccse nem láttam Suareztőlzola8787 írta:Háháádavi10 írta:Annyira éreztem, hogy Ő lövi a győztes gólt...
Lehet profilképet cserélni
Suárez - Paulinho csere innentől kezdve

94:39 6 - 1
Suarezt mikor teszitek be avatarnak? Vagy ma is rengeteget melózott?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Tudtam hogy addig szidja,itt mindenki amíg beválik. 

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!