2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Időntúlinál még nagyobb volt a tumultus.palesz77 írta:Nem tudtam ide rakjam-e, vagy a humorba. Pillanatkép Messi szabadrúgása előtt.Tipikusan a "minél tovább nézem, annál jobb" kép.
Gomes nem volt jó, de legalább ma talán először a pályán volt, csapatként voltunk partiban, ami azért nem rossz, az Atletico valamiért nagyon fáradt volt, talán, mint a Real ellen a BL elődöntőben.Subinho írta:Sajnos nem láttam csak a meccs utolsó kb 20-25 percét, az nagyon tetszett! Akartunk, mentünk előre, a győzelemért játszottunk, bár kicsit pontatlanok voltunk, de nagyon tetszett amit láttam.
Viszont a riporter többször elmondta h Gomes kb a 2. fidő legjobbja. Mi van? Tényleg ennyire jó volt? Megtanult focizni, vagy mi?
Ezzel abszolút nem értek egyet. Szerintem ez volt idén a legizgalmasabb meccsünk, ahol úgy tudtunk pontot menteni, hogy az ATMA 110%-on játszott, szinte tökéletesen védekeztek és agresszíven kontráztak. Ha az elejétől 4-3-3-mat játszunk valószínűleg 2-3 góllal nyernek. Persze ezt utólag már ki a nyavalya tudja... Az mindenesetre beszédes, hogy itt többen sima vereséget vártak.palesz77 írta:Én nem örülök az X-nek, normálisabb edzői döntések mellett ezt nyerhettük is volna. Ezt a 442-t remélem soha többé nem látjuk, nagyon nem fekszik a csapatnak. Adtunk 60 perc előnyt kb az Atmának ezzel a kezdővel.
Cestus írta:A megkérdőjelezhető edzői döntések ellenére is lehet, hogy csak egy nem hullafáradt Messi hiányzott volna a mai győzelemhez, aki a különbséget jelentette volna a végén. Most viszont megint jön négy könnyebb meccs, lehet pihenni.
Valverde is kezdi.
Annyiban egyetértek hogy helyzetek terén jobbak voltunk. Kicsit hiányoltam a kreativitást meg az opciók lehetőségét...az tuti hogy betonvédelemmel nézett szembe a csapat...kedvencem a szabadrúgások..egy sorban mindenkibarlacy írta:Nyernünk kellett volna!( a játék és a helyzeteink alapján)
Elismerésem edzőnknek:megint jól cserélt! A válogatottak fáradtak voltak, ennek tudom be a hibákat...Senkit nem ekézek, de feltűnt Rakéta igen gyenge játéka,sokat hibázott Alba,a többiek végül is helytálltak. Ez a Suarez ? egy kérdőjel számomra.Néha tehernek érzem a csapat számára. néha fontos gólt (gólokat )szerez. Ma az Atmás Saul Nigez 11.3 km-t futott Ő 5.7-et... !!
8,9-et futott Laller és az 5,7 a sprint volt. Na azért az nem semmi.barlacy írta:Nyernünk kellett volna!( a játék és a helyzeteink alapján)
Elismerésem edzőnknek:megint jól cserélt! A válogatottak fáradtak voltak, ennek tudom be a hibákat...Senkit nem ekézek, de feltűnt Rakéta igen gyenge játéka,sokat hibázott Alba,a többiek végül is helytálltak. Ez a Suarez ? egy kérdőjel számomra.Néha tehernek érzem a csapat számára. néha fontos gólt (gólokat )szerez. Ma az Atmás Saul Nigez 11.3 km-t futott Ő 5.7-et... !!
Egyértelmű, csak szólni kéne neki és tudatosítania magában hogy ne vállalja túl a dolgokat.palesz77 írta: Ez igaz, ennek ellenére szerintem a legjobb opció amíg Dembélé vissza nem tér. Teljesen máshogy mozog a támadó harmadban mint a középpályások, és kell is ez oda.
Én nem örülök az X-nek, normálisabb edzői döntések mellett ezt nyerhettük is volna. Ezt a 442-t remélem soha többé nem látjuk, nagyon nem fekszik a csapatnak. Adtunk 60 perc előnyt kb az Atmának ezzel a kezdővel.
Ez igaz, ennek ellenére szerintem a legjobb opció amíg Dembélé vissza nem tér. Teljesen máshogy mozog a támadó harmadban mint a középpályások, és kell is ez oda.csababarca írta:Ennek a Deulofeunak se sok észt osztottak, minden meccsen amikor játszik van 2-3 olyan szitu, hogy elfogy alóla a pálya.