Én személy szerint örülök annak, hogy Valverde más felállással próbálkozott, még ha nem is jött be most, viszont reméljük ő is tanul ebből is. Elmúltak már azok az idők, mikor mindenkit a saját sablon játékunkkal agyon tudtunk verni. Ma már összejött a mezőny, Európa szinten 6-8 csapat szinte azonos erőt képvisel, van aki pedig előttünk is van. Anno Pep is sokat variált, emlékszem egy Classicora ő is 2 csatárral ment neki, és bejött. Szóval én értékelem egyrészt azt, hogy mert váltani, másrészt azt, hogy látta és érezte e hibát, és bele mert nyúlni. Szóval egy piros pont neki!
Gomes a végén nem volt rossz, azért meg nem tapsolom, mert ennyi lehetőségből még lehet én is lehoztam volna egy jó teljesítményt.

Ha másért nem, akkor azért jó, hogy mutatott valamit, mert hátha így tartja az árát, és nem apróért viszik el.
Suarez lábában maradt a győzelmünk, szerintem ott Gomes jól centerezett. De nekem ez a Suarez már jelentősen jobb volt, mint a korábbi meccseken. Reméljük lassan belelendül.
A Bl-re én rotálnék, több helyen is változtatnék, valami ilyesmi kezdővel mennék ki:
TS - Semedo, Masc, Umtiti, Digne - Paulinho, SR, Denis - Vidal, Messi, Suarez