Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez igaz, ennek ellenére szerintem a legjobb opció amíg Dembélé vissza nem tér. Teljesen máshogy mozog a támadó harmadban mint a középpályások, és kell is ez oda.csababarca írta:Ennek a Deulofeunak se sok észt osztottak, minden meccsen amikor játszik van 2-3 olyan szitu, hogy elfogy alóla a pálya.
+1Cestus írta:Nem tudom, ki hogy van vele, de én nagyon elégedett vagyok ezzel az iksszel. Egy ponton úgy éreztem, az Atléti berúg még egyet és eldönti, de a végére betartalékoltunk és az utolsó percekre jobban egybe maradtunk, akár meg is lőhettük volna a győztes gólt. Kár érte. Az alap középpályánk lassúsága volt ma is zavaró.
Egyetértek.Cestus írta:Nem tudom, ki hogy van vele, de én nagyon elégedett vagyok ezzel az iksszel. Egy ponton úgy éreztem, az Atléti berúg még egyet és eldönti, de a végére betartalékoltunk és az utolsó percekre jobban egybe maradtunk, akár meg is lőhettük volna a győztes gólt. Kár érte. Az alap középpályánk lassúsága volt ma is zavaró.
Mondjuk magához képest még jó is. Volt vagy három jó megmozdulása. De nem tudom, mit keres a csapatban. Nem hinném, hogy sorsolnánakhdavid írta:Gomes kezd. Akkor mindenki pakolja Atmát, mehet rá lakás, Provident, Fundamenta minden!
Cestus írta:Mindenesetre elég nagy következetlenség, hogy eddig Gomes a Betis szintű csapatok ellen is csak időhúzó csere volt, most meg bekerül a kezdőbe. Inkább Denist raktam volna be, aki idén jól játszott. Ha egy Atlético ellen is jól tolta volna, akkor már lehetett volna szintlépésről is beszélni. Amúgy tuti, hogy 4-4-2 lesz, nem fogja Gomest posztidegen helyen játszatni úgy, hogy vannak szélsőink is.