2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért a múlt heti meccs megítélésén sokat javított a második félidő, mert az elsőben akár 3-0-ra is elmehetett volna az Atletico. Elég stabilnak tűnik a csapat, ebben egyértelmű a javulás, viszont az nem látom, hogy képesek lennénk olyan magas színvonalon játszani, ami a legjobbak ellen elég, bár ez inkább a BL-ben lehet kérdés.csababarca írta:semmi nem utal erre, hogy a nagyok ellen majd elszórjuk a pontokat.mess2009 írta:kissé frivol de az jutott eszembe, hogy tavaly szórtuk a pontokat a kicsik ellen, most meg (majd) szórjuk a nagyok ellen?! szóval, aSevilla ellen már nemigen fér majd bele az x sem ha komolyan vesszük a Ligát....a Malaga? tök utolsó - mit akarhat a szentélyben? - meg lesz szórva oszt ennyi.
Az atletico ellen játszottunk a nagyobbak közül, az egy teljesen vállalható X volt.
semmi nem utal erre, hogy a nagyok ellen majd elszórjuk a pontokat.mess2009 írta:kissé frivol de az jutott eszembe, hogy tavaly szórtuk a pontokat a kicsik ellen, most meg (majd) szórjuk a nagyok ellen?! szóval, aSevilla ellen már nemigen fér majd bele az x sem ha komolyan vesszük a Ligát....a Malaga? tök utolsó - mit akarhat a szentélyben? - meg lesz szórva oszt ennyi.
Milyen hiszti?Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0359053985
Digne megint villoghat, Vidal egy darabig kezdo volt most már a keretbe se fér be (?), Denist a hétközi hisztije után biztos hogy nem neveztem volna.
Nagyon nem pihentetnék, nyerni kell és ezt az 5 pontot tartani a klasszikusig
Csak tessék, röhögjenek mások is.Enrique írta:Ezt felteszem FB-ra, ha nem bánodpalesz77 írta:Nem tudtam ide rakjam-e, vagy a humorba. Pillanatkép Messi szabadrúgása előtt.Tipikusan a "minél tovább nézem, annál jobb" kép.
Ezt felteszem FB-ra, ha nem bánodpalesz77 írta:Nem tudtam ide rakjam-e, vagy a humorba. Pillanatkép Messi szabadrúgása előtt.Tipikusan a "minél tovább nézem, annál jobb" kép.
Időntúlinál még nagyobb volt a tumultus.palesz77 írta:Nem tudtam ide rakjam-e, vagy a humorba. Pillanatkép Messi szabadrúgása előtt.Tipikusan a "minél tovább nézem, annál jobb" kép.