Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem bírom.Cestus írta:Ennek eldöntéséhez javaslom, hogy keresd fel BarcafanTomee kollégát.shawshqnk írta:A Barcelona Instagram storyjaban a csak szalag Ininél van.Ez azt jelentheti,hogy Cou ma sem kezd az ő pozíciójában vagy a szalagot mindig Iniesta kapja,ha nem is kezd.
érdekes. nem tudod véletlenül suareznek van eu-s papírja?shawshqnk írta:A Barcelona Instagram storyjaban a csak szalag Ininél van.Ez azt jelentheti,hogy Cou ma sem kezd az ő pozíciójában vagy a szalagot mindig Iniesta kapja,ha nem is kezd.
Ennek eldöntéséhez javaslom, hogy keresd fel BarcafanTomee kollégát.shawshqnk írta:A Barcelona Instagram storyjaban a csak szalag Ininél van.Ez azt jelentheti,hogy Cou ma sem kezd az ő pozíciójában vagy a szalagot mindig Iniesta kapja,ha nem is kezd.
Minden meccs előtt(ahol Iniesta a keretben van) az első számú csk-hoz teszik a szalagot,ez semmit nem jelent.shawshqnk írta:A Barcelona Instagram storyjaban a csak szalag Ininél van.Ez azt jelentheti,hogy Cou ma sem kezd az ő pozíciójában vagy a szalagot mindig Iniesta kapja,ha nem is kezd.
Én nagyon remélem hogy ma megnyerjük, nem érdemlik meg azt a hatalmas nagy boldogságot, hogy pontot raboljanak tőlünk.recrea írta:Meglepődnék, ha nem vernénk őket agyon ma, 2-3 lesz közte sztem. Kupa odavágót nem láttam, de a második meccsen momentumuk nem volt. Kiváncsi vagyok, h Ini vagy Cou kezd.
Kár, h nem előttünk lesz a Tico meccs, ha az úgy alakul, el is lehetne engedi ezt a mait.
Nálam is. Én még Busi vagy Rakéta "kárára" betenném mondjuk Vidalt is, persze nem az ő posztjukra.Sinya22 írta:Nálam a Stegen-Semedo,Piqué,Umtiti,Alba-Rakitic,Paula,Busi,Cou-Suarez,Paco kezdő futna ki.
utána meg kupa visszavágó ami 1000x fontosabb... ini meg nem tud zsinorban 4-5 meccset játszani. játsszon csak coutinho, gyengébbek nem leszünk vele sem...S.Agüero írta:Aztán lehet, hogy nem lesz igazam, és még Ini sem fog kezdeni, de ezt kétlem, mégiscsak az Espanyol otthonában toljuk.
Plusz Vidal az előző meccshez képest, 2-3 játékosnál többet nem fog cserélni szerintem egy katalán derbin.visca el barca írta:ebben mi a kisebb rotálás? SR? ennyi?S.Agüero írta:Várható majd egy kisebb rotálás...
....MAtS - Semedo ; Piqué ; Umtiti ; Alba - Paulinho ; Rakitic ; Busi ; Ini - Messi ; Suárez
Szerintem Ini biztosan pihenni fog,sőt,szerintem a Messi/Suarez kettős közül is a padon kezd valaki.S.Agüero írta:Várható majd egy kisebb rotálás, de szerintem nem viszi majd túlzásba, valami ilyesmi lesz:
MAtS - Semedo ; Piqué ; Umtiti ; Alba - Paulinho ; Rakitic ; Busi ; Ini - Messi ; Suárez
Aztán majd jön csereként Coutinho, Paco és Denis, ha utazik egyáltalán.
ebben mi a kisebb rotálás? SR? ennyi?S.Agüero írta:Várható majd egy kisebb rotálás...
....MAtS - Semedo ; Piqué ; Umtiti ; Alba - Paulinho ; Rakitic ; Busi ; Ini - Messi ; Suárez