Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ja igen, de mindegy ez pont elég indok lesz nekik hogy kibujjanak alóla. Gondolom senki nem gondolja komolyan hogy CR, Ramos meg a többi “nagycsávó” neki áll tapsikolni Piquééknek.TripleH írta:Habár marhára nem érdekel ki áll kinek sorfala, de ne keverjük a szezont a fazonnal, egy klub vbről volt szó, aminek nekem pl annyi presztízse van mint a magyar focinak.Nero. írta:
A Real nem fog sorfalat állni szerintem, mivel mi se álltunk a nyáron.
Habár marhára nem érdekel ki áll kinek sorfala, de ne keverjük a szezont a fazonnal, egy klub vbről volt szó, aminek nekem pl annyi presztízse van mint a magyar focinak.Nero. írta:
A Real nem fog sorfalat állni szerintem, mivel mi se álltunk a nyáron.
Ütne az biztos, megnézném Ronaldo fejétcrixus írta:Az igazi az lenne ha a veretlenség mellé a Real sorfalat kellene álljon a Camp Nou-ban. Mivel az Atletivel 3 fordulón kívül vagyunk, így ha ezt tartjuk, akkor össze is jöhet.visca el barca írta:oh yeah, 11 pont előny, innen már 99.999999999% hogy meg van a bajnoki cím. veretlenségre azért még jó lenne ráfeküdni, hátha összejön.
Az igazi az lenne ha a veretlenség mellé a Real sorfalat kellene álljon a Camp Nou-ban. Mivel az Atletivel 3 fordulón kívül vagyunk, így ha ezt tartjuk, akkor össze is jöhet.visca el barca írta:oh yeah, 11 pont előny, innen már 99.999999999% hogy meg van a bajnoki cím. veretlenségre azért még jó lenne ráfeküdni, hátha összejön.
ennyi is elég volt, a három pont a lényeg.mess2009 írta:persze lehet mondani a sablont, hogy ennyi is elég volt, meg hogy a három pont a lényeg...
Ha Suárez-re szavazok, az gáz?palesz77 írta:Há de türelmetlenek vagytok..S.Agüero írta:Palesz, mi van veled, elfelejtetted a szavazásokat?
Ha Sociedad akkor Odriozola lesz szerintem.MQuCsabi írta:Nem balhéként mondta, azért is tettem idézőjrlbe. Azt mondta Messi hosszú távon Robit szeretné -ennél hosszabb távon is-, Piqué meg a Sociedadból akar igazoltatni. Névre nem emlékszem.
Megjegyzem akkor Semedo kuka... :/