Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Amúgy tényleg, hasonlítanak pár dologban. Én megkedveltem a gyereket, tökös védőnek tűnik, aki oda mer lépni, durvulni, ha kell. Ebből persze volt már gondunk is. A leigazolásakor valamiért egy átlag tejfölösszájúnak tűnt nekem, de azóta abszolút jó vételnek bizonyult. Lábbal eszméletlen jó, és a levegőben is komoly veszély.geridoss írta:Lenglet a mi Ramosunk!
én ilyen aug 30-i hírt találtam, hogy még nem vette meg senki. lehet akkor nem is látjuk sehol idén...geridoss írta:Na, ez mondjuk jó kérdés. A Szuperkupa a Digin ment, ez 100%. De hogy a kettő sorozatnak egybe tartozik-e a közvetítési joga, azt nem tudom. És nem is találok róla semmit.visca el barca írta:a digi megkapta egyáltalán idénre a spanyol kupa közvetítési jogát?

Na, ez mondjuk jó kérdés. A Szuperkupa a Digin ment, ez 100%. De hogy a kettő sorozatnak egybe tartozik-e a közvetítési joga, azt nem tudom. És nem is találok róla semmit.visca el barca írta:a digi megkapta egyáltalán idénre a spanyol kupa közvetítési jogát?

Elvileg egyik sem. A Digi 1-n a Milan,a 2-n a Chelsea kupameccse van írva,a 3-on meg tenisz van.pitta19 írta:Azt nem tudja valaki, hogy melyik Digisport fogja adni a mai mecset, mert a műsorújság nem írja.
Ennek nagyon örülök. Tulajdonképpen egyikőjükre sem lesz szükség, ha a papírformát nézzük. Kíváncsi vagyok, kit talál Valverde Malcom helyett az U14-ben.MatyiG írta:MAtS, Piqué, Rakitic, Busi, Cou, Suárez és Alba sem utazik szerdán a kupameccsre.