Rinku írta:Csak a szokásos round 32 idegenbeli kupameccsünk, a fél ifi és a teljes tarcsi full összeszokatlanul, fejetlen csirkeként keresik egymást a meccsen, )
Igen, kb. ennyi a lényeg. Nem akarok felmenteni senkit de ordított, hogy nem találják egymást a pályán, többek között ennek tudható be a sok labdaeladás. Denis még stadiont nem látott idén, mondjuk ennek ellenére nem kellett volna az egyik leggyengébbnek lennie.
Aki még meglepő volt az Miranda, de sajnos negatív értelemben. Az előszonban és a B-ben is jó teljesítményt rakott le, most meg katasztrófa volt. Szinte látszott, hogy remeg a lába, nemhogy a támadásokat nem segítette, a védelemben is folyamatosan megetették és a legalapabb labdakezelések sem jöttek be neki. Nem véletlen, hogy Dembélén és Malcomon folyamatosan 3 ember csücsült. Azt hittem Lenglet az ő helyére fog bejönni.
Malcomra visszatérve, nyilván nem ebből a meccsből kell kiindulni, de annak az embernek úgy tűnik égeti a jobb lábát a labda. Ez pedig nem a meccshiány. Még Messi is többet használja a jobbosát. Muszáj valamit kezdeni vele, mert így baromi kiszámítható és annyit pepecsel amíg átteszi a bal lábára, hogy 5 védő is odaér.
Ami pozitívum volt, az Vidal teljesítménye. Mindenhol ott volt, szerelt, jól játszotta meg a labdákat és egyedüliként felvállalta az ütközéseket. Az elején megijedtem, hogy fejberúgja a gyereket aki utánarúgott, szerencsére sikeerült kicsit fékeznie magát.
Alena szintén nagyon jól szállt be. Jól mozgatta a csapatot, benne volt talán egyedül fantázia. Mondjuk volt egy csúnya labaeladása amiből könnyen gólt kaphattunk volna.
Lenglet nekem is egyre jobban tetszik, kikupálódott e gyerek bátran lehet rá számítani. A Monchu-Cuenca páros szintén komoly pozitívum volt.
Kicsit féltem, hogy felvesszük a kesztyűt és mi is elkezdünk csontot darálni. Nem tudom, hogy a taktikához tartozott, de nagyon suttyók voltak. A bíró is kicsit gyámoltalan volt. Nem lehet büntetlenül ennyi és ilyen rúgdosást engedni.
A visszavágóra kíváncsi leszek, milyen csapattal állunk fel. Én valami hasonlóra számítok, de a padon ott lesznek a kezdők, ha valami esetleg rosszul jönne ki.