Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sírhatsz, attól még évtizedek óta ez megy a csapatnál, ahogy már az akadémián is erre tanítják a fiatalokat, hogy nem rúgd a labdát és fuss, hanem rövid passzos játékkal hozd ki azt, próbáld magadra húzni a buszozós ellenfelet, hogy utána több területed legyen, nem mellesleg fáraszd őket.14 éve, sírok![]()
A BL teljesen más kávéház. Az ottani teljesítményre sem játékban, sem eredményben nem lehet komoly panasz. Talán csak az eindhoveni meccs miatt húzhatjuk a szánkat, pedig Messi is csak a meccsek kb. felén játszott. Ahogy a Bayern is szenved a Bundesligában, a csoportot pedig lazán húzták, a Pool éppen hogy bebotorkált az egyenes kiesésbe, a City is kapott pofonokat hulla gyenge csapatoktól a talán legkönnyebb csoportban. Talán mi vagyunk azok, akik az összes fronton legstabilabbak vagyunk, a legerősebb bajnokságban és egy kemény Bl-csoportban.drobika írta:Hát erre az a válaszom,kedves Cestus, hogy a BL-ben nem a Getafe vagy a többi ,,kis,, spanyol csapat játszik, de ezt tudjuk mindannyian.
Ilyesmit, a BL-ben amit rendszeresen hátul művelünk, nem fogják büntetlenül hagyni, ha letámadnak, márpedig egyre több csapat látja,mert a vak is látja, hogy ebben van bőven lehetőség. Tekereg körbe körbe, aztán passz hátra, kapus oldalra, vissza,,,Mire való ez?
Egy City , Bayern, Liverpool ellen ezeket nagyon sürgősen el kell felejteni.Márpedig,kérdéses, hogy sikerül -e a stabilitás helyett inkább áttérni a támadó focira és ezt háromszor aláhúznám mint Barca szurkoló, hogy támadó foci!!!! Nem egy nézhetetlen,pusztán eredménycentrikus antifoci.
Most ezt komolyan beírtad hogy 14 éve ez a játékunk?MatyiG írta: Ez a kérdés komoly? Ha igen, megkérdezném, hogy mióta vagy Barça-szurkoló, mert mióta én igen (14. éve), ezt látom meccsről meccsre, és eléggé bevált.
Mennyivel jobb lenne, ha előreívelgetnénk a labdát.
Ez a kérdés komoly? Ha igen, megkérdezném, hogy mióta vagy Barça-szurkoló, mert mióta én igen (14. éve), ezt látom meccsről meccsre, és eléggé bevált.Tekereg körbe körbe, aztán passz hátra, kapus oldalra, vissza,,,Mire való ez?
Bocs de ha ez a válaszod, a kérdést nem igazán értetted meg/olvastad el, vagy nem is akartad.drobika írta:Hát erre az a válaszom,kedves Cestus, hogy a BL-ben nem a Getafe vagy a többi ,,kis,, spanyol csapat játszik, de ezt tudjuk mindannyian.
Ezt megnézném én is. Viszont akkor válaszolj már te is: miért 1-2 Leganés, Getafe elleni idegenbeli bajnoki alapján döntitek el, hogy idén milyenek leszün a BL-ben*? Amikor ott vannak referenciának az idei csoportkör-meccseink, amelyeken a legjobb ellenfelek ellen odatettük magunkat és zúztunk.drobika írta:Továbbra is azt mondom, 4 2 3 1 és akkor Dembi,Cuo,Messi, és Lajos...
akkor lehet BL-t nyerni, de így??????
Meg a PSG elleni 0-4, a Juve elleni 0-3... Nem vagyunk tényezők Európában az elmúlt 2 évben. Ha nem produkálnánk ilyen arcpirító eredményeket, más lenne a közhangulat.recrea írta:Jaja, ahogy tavaly pl a Romát.Léfe írta:Lehet, de az alant felsorolt csapatokat mi elkalapáljuk. Nem az nagy csucsidőszakhoz kellene hasonlitani a mostani csapatot.
Umtiti nem akarta, hogy megműtsék (és nem akarja továbbra sem), a stáb meg szeretné a műtétet. De mégsem kötözhetik oda a műtőasztalra akarata ellenére. Az más kérdés, hogy kinek van igaza.MessiNeymarSuarez írta:Az meg hogy a stáb mit gondol, láthatjuk Umtiti esetében, hogy nem sokat nyom a latba. Mindenféle voodoo baromságokkal próbálnak egy profi labdarúgó térdét megjavítani, amivel már 1 éve szívás van..Ennél már csak az lenne a szebb, ha teleshopos térdsimogatóval próbálnák meg helyre hozni![]()
Jaja, ahogy tavaly pl a Romát.Léfe írta:Lehet, de az alant felsorolt csapatokat mi elkalapáljuk. Nem az nagy csucsidőszakhoz kellene hasonlitani a mostani csapatot.
Pont ezért kellene pihentetni őket, mert fontos láncszemei a csapatnak, és nagyon fontos lenne hogy tavasszal élesek legyenek.Nem azt mondom hogy mostantól vitrinben kellene tartani őket, de azért illene nem 0-24-ben tolni őket, és legalább 1-1 könnyebb otthoni bajnokin/kupameccsen kihagyni őket, vagy lekapni őket ha már az 50-edik percben 4-0-ra vezetünk.optimus írta:
Vágom hogy gondolkodni nehéz, sokkal egyszerűbb a mindenki által tolt idióta közhelyeket nyomni 0-24, de akár megtehetnénk azt is hogy megnézzük mi az amit csak Rakéta/ Busi tud megadni jelenleg a csapatnak. Miért kell valamelyiknek mindig játszania. Szerinted a vkp posztot úgy ahogy ők játszák ki tudná jelenleg eljátszani ezen a szinten? : ) Na ki? : ) Ki az aki simán eljátszaná ugyanezen a szinten egy nehéz idegenbeli meccsen? : ) Úgy hogy ez a csapat játékában az egyik legfontosabb poszt, a mozgások csomó gyakorlást igényelnek, összhangban kell lennie a két kh-val is, kinek kellett volna ma ezt eljátszania? : ) Kérlek ha ezt végig gondoltad válaszolj rá. : )
A nagy kérdés az lesz, hogy ha megint a BL fontos szakaszához érünk, és Valverde újból betoji taktikát tol, ami a játékosoknak nem ízlik, akkor mit fognak lépni?drobika írta:
Dembelé, szintén kezd kinőni Valverde filozófiája alól. Egyszerűen benne van a vérében, hogy támadjon. Vidal is detto, neki sem ízlik az alibizés.
ezt leírtam már két éve is, tavaly is, idén szezon előtt is.KZsola írta:
Na akkor most döntsük el, hogy a gyönyörű játék kell akkor is, ha semmit nem nyerünk, vagy "mákkal, vért izzadva" egy bl (és gondolom a bl döntőt se néznéd, mert egyébként sz*r a csapat).
csababarca írta:vagyük 2004ig, úgy a helyes.recrea írta:
1999-2006-ig nekünk is megvolt a pocsék időszakunk, sikerült is végigszenvednem.
de amúgy igen, egyetértek mindennel.
nekem pl ez az általad is említett pocsék időszak többet adott, mint a mostani 2-3 év.
pdig nem voltak eredmények, bl-se, de jobban élveztem, mint ezt a nihillt.
ha nem lenne Messi én nem nézném a meccseinket. így is van hogy elkapcsolgatok, vagy más helyezek előtérbe.
igen, biztos benne van az is, hogy el lettünk kényeztetve, és örülnünk kéne.
de én ilyen vagyok, nem tudok örülni másfél évnyi eredményes, de sokszor siralmas és vallatni való meccseket tartalmazó időszaknak.
emellett nekem a bl bukták nagyon betették a kaput, ennek a generációnak 1-2vel több bl-t kellett volna nyernie. remélem, idén valahogy összejön. mákkal, vért izzadva, verejtékezve, bánom is én.
Azért, mert ez a csapat szrul játszva még sosem nyert BL-t. Ennyi a válasz.Cestus írta:Sosem értem, miért pár szrul sikerült bajnoki alapján következtettek arra, hogy majd a BL-ben mi fog történni ahelyett, hogy az eddigi lejátszott BL-meccseket vennétek alapul.recrea írta:Full mindegy, hogyan jutunk tovább a csoportból, ezzel az életben nem nyerünk BL-t, nemhogy idén. Az elmúlt évben is csont nélkül jutottunk tovább a csoportból, aztán a világ szégyene következett.