2019.01.23. 23:34:30
Ritkán szoktam írni , inkább csak csendben olvasom a kommenteket de ez a mai meccs rendesen felidegesített.
Több probléma is van már amennyire külső szemmel , nézőként bele látok.
1.Nincs Messi, nincs irányító.
2.Széljátékunk 0 volt a mai meccsen , Roberto nagy fék szvsz, Malcom még ment volna de nem voltak társai elől, bal oldal pedig nem is létezett, néha Semedo elindult de egyedül volt.
3.Alena ugyanolyan alibi játékos benyomását kelti, mint Denis vagy Rafinha, én nem ragaszkodnék hozzá, ezt amit ma is mutatott, Puig már most tudja, sőt...
Boateng sokat nem csinált, nézzük el neki, tegnap edzett először, és ahogy Malcomnak, neki se volt társa a támadásban, jóformán labdát se kapott.
Pozitívum volt Arthur játéka, Xavit idézi, ha kap egy támadó szellemű társat maga mellé mint ahogy Xavi kapta Init akkor nagy gond nem lesz a kp-val. (Remélem De Jong alkalmas lesz erre de az is lehet, hogy őt Busi pótlására hoztuk,ez kiderül a jövőben)
Sergi Robertot én csak a középpályán játszatnám , jobbosra menjen Semedo, Baloson pedig kéne egy utódot találni Albanak ami nem kis feladat.
Coutinho egy nagy kérdőjel , én szívesebben látnám Ktk-ban Suarez mögött de erre aligha lesz példa, kéne neki egy gól a hétvégén, nagy szükség lenne rá a tavaszi időszakban.