2019.02.10. 23:41:23
Kicsit vártam, hogy lehiggadjak, és ne hirtelen felindulásból írjak.
Szóval kezdem a pozitívummal, miszerint megmaradt a 6 pontos különbség a közvetlen üldözőnkkel szemben, és közben egy fordulóval kevesebb maradt a bajnokságból. Igaz a második helyen helycsere történt. Illetve Bilbaoban sosem könnyű játszani, szóval ilyen értelemben az 1 pont nem tragikus. Sőt a látottak alapján még örülhetünk is a döntetlennek. Kb ennyi a pozitívum.
Ami a mai meccset illeti. TS-nek jár a pacsi, hogy hozott nekünk 1 pontot. Nekem tetszett ma még Piqué és Lenglet, valamint SR is a jobbak közé tartozott. A többieket inkább hagyjuk most. Fásult, enervált volt ma a csapat, semmi erő nem volt a játékunkban. Ennek fényében nem rossz az x, de könyörgöm hogy lehet így kimenni a pályára. Csak a tilitoli-lötyögés, semmi tempó, semmi váratlan. Csak nem bírom ki...Busi vérlázító mennyire beleszarik az egészbe, Coutinhot nem tudom mennyi ideig fogjuk szenvedni látni, de ha nem kapkod, akkor ráhajthat a legrosszabb igazolás ever címre. Suarez meg...inkább nem írok semmit
Viszont mostanában dícsértem EV-t, hogy mert váratlant húzni, jól cserélt...Na most megint ekéznem kell. Nem forgatja jól a csapatot. El fog megint fogyni a kezdőnk, mire jönnek a komoly meccsek, és kihullunk a francba. A védelemben még meg is értem, hogy a Mardid és a mai meccsen sem akart változtatni, csak ugye Alba hiánya miatt kellett. Középen várható volt, hogy nem Bilbaoban fogja visszarakni Cout középre, szóval a Vidal-Alena duó közül kellett feltennie egyet. De elől, hogy a félig sérült, sétálgató Messit, a meccsek óta semmilyen teljesítményt nem hozó Suarezt és Coutinhot erőlteti hihetetlen. Okosan lehetne itt is perceket adni másoknak, hogy lendületet kapjanak, míg az alap kezdők pihenhetnek. Malcom lehozott egy korrekt meccset a Madrid ellen. A jutalma 0 perc a következő bajnokin. Az hogy Dembi nem kezdett még érthető, de az hogy későn cserélte be Coutinho helyére már nem az. Már a félidőben le kellett volna hozni. Az meg hogy a Suarez-Messi duó ennyire sérthetetlen, számomra érthetetlen. Messit én is fennhagynám, ha egészséges, de azt a Suarezt miért nem lehet lecserélni, aki kerékkötője ennek a csapatnak hetek óta? Miért kellett cserecsatár, ha semmit nem játszik? Már látom előre, hogy a következő fordulóban majd "túlrotálja" magát a bl meccs előtt, és egyszerre lesz pályán Verma, Murillo, Alena, Boateng, Malcom. Aztán majd ott is bentragad néhány pont. Ésszel kéne ezt csinálni! Nem olyan nehéz ez szerintem