Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ennyire bízol a védelmünkben?davi10 írta:Robi...
16-szoros pénzért megjátszottam a 0-0t, szerintem szokásos lötyögés lesz.

Nekem egy olyan kezdő tetszene ahol nincs Busquets a pályán (visca el barca írta:
offbú ki
nem tudom milyen kezdő lesz, de akárkik is futnak ma ki a pályára remélem mennek mint a hülye. ennek ellenére a tippem egy lötyögős, unalmas, nézhetetlen, 1-1

ráadásul ha prémiumra váltasz, megint alá kell írni +1 évet.nagyatyesz írta:Nekem eddig minden UPC-s sportcsatorna volt. A spíler 2-t áttették a prémiumba. A spíler 1 maradt. Én telefonáltam, nekem 2000 forintot mondtak. Nyilván nem 1000 vagy 2000 forinton múlik a dolog. Jelenleg 2 tévé miatt 8000 forint felett fizetek csomagban, de ezt is úgy, hogy fel akartam mondani a szerződést és belengették ezt a "korrekt" ajánlatotSzóval ugrana 10 ezer körüli összegre.

Amellett, hogy a mai meccset az M4 sport adja, már a UPC-nél is elérhető a prémium csomagban a spíler 2 HD minőségben. Nekem is goldom volt eddig, így az ingyenes hét után be kellett mennem, és 1000 forintot dob rá havonta a számlámra a csomagváltás. Nem akarok más pénztárcájában turkálni, de szerintem nem olyan vészes az összeg (már ha mindenképpen arra van igény, hogy idegen nyelvű, szakadozó stream helyett TV-n keresztül nézd a meccseket).nagyatyesz írta:Sziasztok! Sajnos én (is) a szerencsétlen UPC-sek táborát erősítem! Így marad estére a stream...kérdésem annyi lenne, hogy a spíler 2 elérhető valahol jó minőségben? Végszükség esetén marad az angol vagy spanyol közvetítés (bár lehet jobban is járok, ismerve nagyra becsült szakértőinket)
azért a UPC-sek tábora sem 100%-ig szerencsétlen, nekem pl van spíler2...nagyatyesz írta:Sziasztok! Sajnos én (is) a szerencsétlen UPC-sek táborát erősítem! Így marad estére a stream...kérdésem annyi lenne, hogy a spíler 2 elérhető valahol jó minőségben? Végszükség esetén marad az angol vagy spanyol közvetítés (bár lehet jobban is járok, ismerve nagyra becsült szakértőinket)
Nem, ott a Liverpool-Bayern lesz, a Barca meccs meg a drága jó Spíler2-nMQuCsabi írta:Nem az m4 adja ma?