Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Porto BL, Inter tripla + a Realt is osszerakta csak akkor a Barca egy másik dimenzióba volt de egy 100 pontos bajnokság összejött nekiVakmacska írta: Bárki jöhet, csa ne műringyó. Nem kell feltétlenül sztáredző legyen.
Csak tudja felrázni a csapatot, taktikailag és mentálisan is.
De arra figyelj, hogy hazai meccsünk legyen, mert különben esélytelenek vagyunk.Nero. írta:A következő Barca meccs amit nézni fogok az egy BL-elődöntő, vagy egy olyan meccs tavasz végén ahol bajnokok lehetünk.
csababarca írta:Játékban ilyen mélyen sosem voltunk. Sosem. És csak megyünk lejjebb.Nero. írta: Én be se kapcsoltam. Pedig az első perctől az utolsóig vegigneztem a Bayern elleni 0-7et, sorfalat a Bernabeuba, stb.
A bm elleni 0-7es párharcnál legalább voltak helyzeteink.
5 meccs, 2-1-2 mérleg, 9 kapott gól.
Ez a barca mérlege.
EV nem tudom mivel zsarolja a vezetőséget, de hogy valamivel az tuti.
Nero. írta:Én be se kapcsoltam. Pedig az első perctől az utolsóig vegigneztem a Bayern elleni 0-7et, sorfalat a Bernabeuba, stb.vinszentvega írta:Amikor 20 év barcameccs bámulás után már nem bírod tovább nézni a ezt a Valverdekínját... és átkapcsolsz 80 percnél a natgeora....akkor asszem itt már nagy a baj
Kik a jelenleg elérhető elit edzők?
A következő Barca meccs amit nézni fogok az egy BL-elődöntő, vagy egy olyan meccs tavasz végén ahol bajnokok lehetünk.
Játékban ilyen mélyen sosem voltunk. Sosem. És csak megyünk lejjebb.Nero. írta: Én be se kapcsoltam. Pedig az első perctől az utolsóig vegigneztem a Bayern elleni 0-7et, sorfalat a Bernabeuba, stb.
Én az egyetemi focit nézem inkább a Galaxy-n. Az izgalmasabb.vinszentvega írta:Amikor 20 év barcameccs bámulás után már nem bírod tovább nézni a ezt a Valverdekínját... és átkapcsolsz 80 percnél a natgeora....akkor asszem itt már nagy a baj
Én be se kapcsoltam. Pedig az első perctől az utolsóig vegigneztem a Bayern elleni 0-7et, sorfalat a Bernabeuba, stb.vinszentvega írta:Amikor 20 év barcameccs bámulás után már nem bírod tovább nézni a ezt a Valverdekínját... és átkapcsolsz 80 percnél a natgeora....akkor asszem itt már nagy a baj
Valverdénknek nagyon sikerült a védekezésre ráfeküdnie...Kár hogy ez az első fél évben még eredményes is volt, cserébe azóta az van, hogy nincs szervezett védekezés, cserébe a támadásépítést is kinyírta.csababarca írta:Mit nézett volna vissza ezen?Vakmacska írta:Ez persze nem tizi mi, te rohadék?
És vissza sem nézi
Patkány biró
Szánalmas volt Lajos megint a szituációnál.
Nem a bíróban kell a hibát keresni.
A kapusuknak nem kellett még vetődnie sem, ez mindent elárul.
Mit nézett volna vissza ezen?Vakmacska írta:Ez persze nem tizi mi, te rohadék?
És vissza sem nézi
Patkány biró