optimus írta:
....
1. Azt elhiszem, hogy jobban értenek hozzá, viszont akkor még szomorúbb, hogy szándékosan rombolják a csapatot.
2. oké, elfogadom. viszont többször megtörtént már, és még jól nem sült el ez a dolog.
3. Nem Perez ellen szólt a mondandóm. De hetek óta nem került pályára, most meg a semmiből előkaptuk. Nincs következetesség, fokozatosság. Fatival is ez volt, berobbant, majd egy hónapig nem láttuk.
4. Busival a kp-n 7 perc alatt átrohantak rajtunk, és esélyünk sem volt ezt megakadályozni. Az, hogy megpattant rajta a labda, arról nem tehet, ezt nem is írtam, hogy ezért hibáztatható.
És pont engem nem kéne megtalálnod a szakmai okosságoddal, hogy én nem értek hozzá, mert nekem az alátványos, ha futkározunk.
Názd meg mit írtam Vidalról, Lengletről, vagy anno Mascheranoról.
5. Mivel ez tény, ezért kár kikezdeni. Mondjuk igaz, lehet, hogy ezzel a felállással 4-1re kapnánk ki, sokkal jobb eredmény a 3-1 egy Levante ellen.
(halkan jegyzem meg, bár neked mindegy, hogy nem azt írtam egyszer sem, hogy ez legyen az alapjáték, és mindig így álljunk fel. és nem, egyébként nem létszükség center ehhez a játékhoz.
citynél sem védekeznek többen, mégis néha felállnak egy szem kp-sal. micsoda ördögtől való ötlet.)
6. Biztos volt valami a háttérben, ki tudja. Talán megint PS-ezett. Nyilván.
De akkor én kérdeznék pár dolgot, mert te nagyon érted a focit, meg a barcát.
Te élvezed azt amit most játszunk?
Szerinted ennyi pénz elköltése után, és ilyen játékosokkal a csapatban ez a szint, ami elfogadható?
EV semmiben sem hibás, csak a játékosok?
Az elnök semmiben sem hibás?
Nem probléma az, hogy 400 milliót elszórtunk a Dembele,Coutinho,Griezman hármasra, és mindegyik szenvedett, szenved EV kezei alatt? Ez véletlen lenne?
Nekem megvannak erre a válaszaim, de azok szakmaiatlanok, itt ezen a fórumon csak Te értesz ezekhez, azért kérdezlek téged.
Gondolom mindegyikre van válaszod, meglátásod, amik szakmaiak, és emellett EV mellett szólnak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."