Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egyetértek, mindössze annyi történt, hogy világverő csapatokról lesüllyedt a két nagy spanyol "mezei nagycsapat" szintre, mert sem a Pepbarca, sem a Zidane-féle BL-triplázó csapat szintje nem hozható örökké, minden korszak véget ér. nálunk ezt a gyengülést többek között Valverde katalizálta, ha meg ő nincs, lett volna más, ami ezt okozza, mert mégegyszer, minden korszak véget ér egyszer.miro. írta:Ez a két csapat még mindig top.
Nem meghatározó csapat a Barca vagy a Real ? Még is akkor ki?andreas írta:Szerintem azt mindenki látja, ez nem a világverő csapat.. Amikor az ember már nem akarja látni a meccset vagy éppen átkapcsol mert egyszerűen nézhetetlen az egész, na akkor van baj..Az angolok okosan építkeztek, mi a spanyol bajnokság lefelé mentünk és ezt ma sem értik sokan...Ma már nem a Barca Vagy a Real a meghatározó csapat Európában.
Arról meg órákat kellene beszélni velünk mi történt:)
Az a baj, hogy innen elég egy hiba és már utol is ér az Atletico a Real, pedig beelőz. És ezzel a kiszenvedett győzelmekkel, ahogy mostanában játszunk, plusz megyünk még Madridba is nem lesz meg a bajnoki cím. Bl-ről meg ne is álmodjunk.andreas írta:Nem szép dolog ezt mondani mert a sport maradjon sport, de kicsit az az erzesem, ott kellett hagyni azt a két pontot.Ha az eszemre hallgatok, ez nem jó, ha a szívemre akkor nem baj hogy elindul felfelé az Espanyol. Ha másért nem akkor a rangadók és mindenképpen Abelardo miatt jó ha feljönnek és biztosan bentmaradnak!
ez már csak ilyen, minden évben megnyernénk mindent, ha nem kedveskednénk ennyit. az aztán biztos, hogy ellenünk király dolog játszani más csapatoknak, pláne a BL-ben, népszerűségünknek egyszerűen semmi nem szabhat határtandreas írta:Nem szép dolog ezt mondani mert a sport maradjon sport, de kicsit az az erzesem, ott kellett hagyni azt a két pontot.
Sajnos több hasonlóság van a 2013-14-es és az idei csapat között, ugyanaz a hitehagyott társaság, langyos játék, simán benne van hogy idén is hasonló lesz a forgatókönyv mint 2014-ben, és komoly trófea nélkül marad a csapat."Amikor a Barcelona 19 forduló után vezette a tabellát, hétszer bajnok lett a gárda. Ez alól csak a 2013-2014-es szezon a kivétel, akkor az Atlético Madrid végül be tudott előzni."
Azt én sem, kiesik az egyik kulcs védekezőnk erre lehozza az egyetlen embert aki elől is vissza tud zárni...Messi nagyjából 0 a volt, Suarez egyedül letámad, kb bohócot csinálnak belőle, de Ő futikajli írta:Azt se értettem, hogy miért Griezmannt hozza le miután ember hátrányba kerültünk, de vezettük. Griezmann legalább védekezik is, Suarez meg gyakorlatilag nem.
Gyanítom voltunk így páran. Én most néztem volna meg a végét mert csak kíváncsi az ember. Hát ismét kikapcsoltam:)csababarca írta:ki is kapcsoltam, ez vicc.
már cseréltünk, minek többet?Vakmacska írta:
Mi megint nem cserélünk, a 85. percig