a mi oldalunkról inkább legyen 22.00 mint 13.00. a déli/1 órás meccseink hihetetlenül nyögvenyelősek szoktak lenni.

Na, ezt nem tudtam, majd meglátjuk hogy megy ez az átszervezés a spanyoloknak.El Sie7e írta: ↑2020.06.01. 14:29:00"There are games at 13:00 [CEST], we've seen that at the weekend the temperatures will drop compared to the last few days, if the forecast changes they'll be played at 17:00," LaLiga president Javier Tebas confirmed to El Partidazo de Movistar.
előrejelzés alapján hűvösebb lesz de ha mégse akkor későbbre lesznek tolva a korai meccsek. 39 nap alatt kell 110 meccset letolni. elképesztő dömping lesz ez a minden nap foci. sajnos így késői meccsek is lesznek.
A logikus lépés szerintem az EB elhalasztása 2021-re, és a szezon későbbi befejezése lenne.Kovbal88 írta: ↑2020.03.12. 18:14:14Szerintem nem lehet majd bepótolni a meccseket nincs rá idő lehetőség, úgyhogy lehet kuka az egész év. Ami nyilván nem megoldás a pénzek elosztása miatt. Szóval a végső döntés biztosan érdekes lesz... és nem lesz igazságosMessiNeymarSuarez írta: ↑2020.03.12. 13:51:53Edzések ettől még lesznek?
Mert ha igen, akkor 2 nagy öröm az ürömben:
1. Setien letolhat akár egy egész pofás alapozó edzést ez alatt a 2-3-? hét alatt, és talán rendbe tudná szedni a srácokat fizikálisan, ha már a szezon közepén kellett átvennie a csapatot, egy kérdéses nyári alapozás után.
2. Suarez gőzerővel gyógyul, így hogy halasztások lesznek, könnyen lehet hogy egy esetleges negyeddöntő odavágóján már 100%-osan számíthatunk rá. Ami mondanom sem kell, úgy kéne nekünk mint egy falat kenyér.
Szerintem nem lehet majd bepótolni a meccseket nincs rá idő lehetőség, úgyhogy lehet kuka az egész év. Ami nyilván nem megoldás a pénzek elosztása miatt. Szóval a végső döntés biztosan érdekes lesz... és nem lesz igazságosMessiNeymarSuarez írta: ↑2020.03.12. 13:51:53Edzések ettől még lesznek?
Mert ha igen, akkor 2 nagy öröm az ürömben:
1. Setien letolhat akár egy egész pofás alapozó edzést ez alatt a 2-3-? hét alatt, és talán rendbe tudná szedni a srácokat fizikálisan, ha már a szezon közepén kellett átvennie a csapatot, egy kérdéses nyári alapozás után.
2. Suarez gőzerővel gyógyul, így hogy halasztások lesznek, könnyen lehet hogy egy esetleges negyeddöntő odavágóján már 100%-osan számíthatunk rá. Ami mondanom sem kell, úgy kéne nekünk mint egy falat kenyér.
A bajnokság nagyon nem lefutott, amilyen kínkeservesen játszunk, simán benne lehet, már ezen a héten a pontvesztés. A támadásainknál csak a védekezésünk a rosszabb. És annyira őszintén szólva nem is értem mi a baj...sansz írta: ↑2020.03.09. 16:18:38A Real szerintem jobb csapat most, de ők sem jók. A fiatalok biztos CR elmenetelét említik, de az igazi Real Ronaldo(az igazi), Zidane, Figo korszak sztárjai elvesztése óta vannak lent. Ahogy a Barca sem tudja makd hamar kiheverni Messi, Busi, Xavi, Iniesta stb kiöregedését.
A Real annyiban irigyelhető kicsit, hogy van lendületük, ha baj van akkor futnak, mint az őrültek, küzdenek és tüzijátékot rendeznek. Nálunk ilyet nem nagyon látni, ha hátrány van, nem tudunk két fokozatot feljebb kapcsolni. Ettőlmég simán nyerhető a bajnokság persze.
A Ronaldo Zizou, Beckham féle “galaktikus” real egy BL-t nem nyert. Nem igazán értem miért is lennének annyira lent azóta ha utánuk esett 5
Nem fütyülték már ki 1x? Valami rémlik, de lehet, hogy rosszul emlékszem.
Vajon Busquetsnek például mikor fog jönni a fütty?Tomix354 írta: ↑2020.03.08. 17:47:00Alba a tavalyi Pool meccs óta nem találja önmagát, igaz kétszer sérült is volt idén. Fizikálisan és mentálisan is a béka segge alatt lehet a csapat.
Azért azt halkan hozzá tenném az Albás esethez, hogy tavaly egy ugyan ilyenért Coutinhot minden meccsen fütyülte a közönség.