[/quote]
Lehet, hogy én vagyok túl optimista, vagy csak összefolyt a szünet előtti Valverde-Setien csapat, de:
- Eddig nem volt ritka, hogy sikeresen bennragadtunk az öltözőbe, főleg a második félidő elején. Én ezt most nem látom, sőt a Mallorca ellen kifejezetten nekiestünk az ellenfélnek, meg is lett az eredménye.
- Én úgy látom, hogy mindhárom középpályásunk feljebb van a támadásoknál, és Busi kivételével néha még veszélyesek is a kapura
- Az ellenfél térfelén a letámadás nem csak abból áll, hogy Suarez egyedül rohangál egy kört, hanem labdavesztésnél mintha agresszívabb lenne a csapat.
Én pont annyival látok többet ebbe a csapatba, hogy 3 gólos előnyt nem b.sznak el idegenben.
[/quote]
Én is így látom a dolgokat!
Azt, hogy mi itt tarolunk minden ellenfél ellen, azt sajnos el kell felejteni. Lesznek hullámvölgyek, mert ebben a csapatban benne vannak... Ezen kívül pedig a terhelés és mellé az időjárási viszonyok (főleg a melegre gondolok, pl Sevillában elv 30 fok lesz este 10kor is!) nem segítik a szép játékot. Ez a bajnoki hajrá főleg a kitartásról fog szólni. Szerintem, ha behúzzuk, akkor már tapsolhatunk, mert az azt jelenti, hogy a srácokban még van akarat, hogy mindent odategyenek! Még akkor is, ha néha ilyen nyögvenyelős.
Valaki amúgy említette a Bayernt, hogy mennyivel jobb. Az lehet, de nekik most a hónap végén befejeződik a szezon, ami azt jelenti, hogy BL indulásáig nem fognak játszani (1 teljes hónap). Az nagyon meg fog látszani. Lehet egy álomvilágban élek, de szerintem idén van egy csöpp esélyünk a BL-re