2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egy befejező csatár nem tudom, hogy tudja egy cspat játékát lassítani
Coutinho szerintem is szuper volt, reméljük meg tudja őrizni ezt a formát hosszútávon is. Roberto szerintem a védelem legjobbja volt ma, neki máskor is volt egy-egy jó mérkőzése, de általában a jó teljesítményt nem tudja huzamosabb ideig fenntartani, a mai jó volt, meglátjuk komolyabb csapatok ellen, ha nem megy akkor meg kíváncsian várom mit alkot Dest.davi10 írta: ↑2020.10.01. 23:34:01Ez most megint jó volt!
Coutinho-nál ugyan számítottam egy minimális javulásra, de eddig nagyon nagyot megy. Tényleg simán új sztárigazolás.
Van tempó, a brigádhoz képest jó a védekezést, kezdhetünk bizakodni...
Van még a szokásos SR, Busi, Griezmann sor, de aki egyelőre engem nem igazán győzött meg az Pedri. Nem rossz a gyerek de nekem egyelőre olyan semmilyennek tűnik. Nyilván még rohadt fiatal, de ha már Coutinho-t többször lekapja Koeman, akkor simán mehetne oda Puig is.
Ez azért túlzás, nem lettünk ezzel erősebbek, inkább a Celta nyílt ki, Coutit én nem hoztam volna le, Fati meg a meccs embere, állandó veszély, mindig megtartja és megjétssza a labdát társainak.
Idén ő se megy nagyot, De Ligt még jöhet egyszer majd ha totál beéég olaszba, de én De Vrijt adnám, ő még pénzügyileg hozható, bár reménykedtem Diego Carlost valahogy megszerezzük, de nem érdeklődtek iránta sose, meg pénzünk sincs semmire.