Barça a Bajnokok Ligájában
Simán lehetne 4:1 ide.....
- sneco7
- Capitá del Barça
Még anno a Chelsea ellen...Messithebest írta: ↑2021.03.10. 21:50:26Rég láttam Messit ennyire sz*rul rúgni egy 11-est, természetesen az egyik legfontosabb pillanatban kellett ez....
- Varatrix
- Director del Fútbol
Ha ki is esünk, talán.most.mehússzuk szégyenérzet nélkül. Egyenlőre nagyon büszke vagyok a csapatra!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- davi10
- Llegenda del Barça
Ejj de kár ezért a tiziért. Elég bizakodva mehettünk volna neki a 2. félidőnek.
Nem tudom mit itatott Koeman a srácokkal, de ez hiányzott az elmúlt kb. 3 évben.
Nem tudom mit itatott Koeman a srácokkal, de ez hiányzott az elmúlt kb. 3 évben.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Pszichésen fogjuk elveszteni ezt a meccset.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Rég láttam Messit ennyire sz*rul rúgni egy 11-est, természetesen az egyik legfontosabb pillanatban kellett ez....

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- vinszentvega
- Capitá del Barça
Kurzawa miert is nem kapott sargat?????
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
- visca el barca
- Presidente del Barça
Ezt a pa*aszt kurzawat miert nem allitottak ki masodik sargaval?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Sárga volt?
Nem hiszem el
Nem hiszem el
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Kurzawa sárgája hol marad a tizinél?
Lengletnek meg egyből dobta vakon.
Lengletnek meg egyből dobta vakon.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- jarvis
- Jugador d'estrella
Kérned kellett és összehozott egy tizitTivadar6 írta: ↑2021.03.10. 21:44:04Tényleg no offense, de Griezmann azért a pénzért amit havonta felvesz, a minimum lenne, hogy egy ilyen meccsen a belét kiköpi annyira hajt.
De, kb semmit nem csinál. Nagy szerencséje, hogy nincsenek szurkolók, mert sokkal nagyobb fújjolást kapna mint anno Coutinho...

Szerintem is, ha berúgtuk volna a helyzeteket már a határon lennénk.Messithebest írta: ↑2021.03.10. 21:42:36Ez a párharc még bőven menthető lenne a mai formák alapján(khm Dembelé azért a helyzeteit berúgdoshatná), ha nem lenne ekkora bírói ellenszél. Vicc a bíráskodás.
Tényleg no offense, de Griezmann azért a pénzért amit havonta felvesz, a minimum lenne, hogy egy ilyen meccsen a belét kiköpi annyira hajt.
De, kb semmit nem csinál. Nagy szerencséje, hogy nincsenek szurkolók, mert sokkal nagyobb fújjolást kapna mint anno Coutinho...
- Messithebest
- Director del Fútbol
Ez a párharc még bőven menthető lenne a mai formák alapján(khm Dembelé azért a helyzeteit berúgdoshatná), ha nem lenne ekkora bírói ellenszél. Vicc a bíráskodás.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- szekelygyula
- Jugador del Barça
Nem vak, szándékosan csal.csababarca írta: ↑2021.03.10. 21:39:40Na ez cső tizi volt, köze nem volt a labdához Navasnak, elütötte Destet, utána meg felvette a labdát.
Kopasz nagyon vakon van.
Undorító amit csinálnak a bírók, ennyivel ez is fújható lett volna tizire, a másik pedig Bappe piros ütésért...
Azt hiszem a francia vonalat el lehetne felejteni nálunk. Dembelenél az a szerencsés kivétel ha eltalálja a kaput, Lengelet balfék, kb megye 1, Griezmann pályán sincs, Umtiti meg többet van a betegszobán mint a pályán.. Bár a formáját elnézve jobb is.
Nem bánnám ha távozna mind a 4 a nyáron. A kérdés csak hogy ki az a bolond aki viszi akár egyiket is
Nem bánnám ha távozna mind a 4 a nyáron. A kérdés csak hogy ki az a bolond aki viszi akár egyiket is

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára crixus 2021.03.10. 21:41:06-kor.
Hát a bíró egy hulladék.
Dest leütése nem tizi, Mbappé szabalytalan, fetreng, ő kap szabit... vicc.
Dest leütése nem tizi, Mbappé szabalytalan, fetreng, ő kap szabit... vicc.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Na ez cső tizi volt, köze nem volt a labdához Navasnak, elütötte Destet, utána meg felvette a labdát.
Kopasz nagyon vakon van.
Kopasz nagyon vakon van.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ez miért nem tizi? Lecsapta a gyereket...

Ezért hülyeség a VAR , a parizsinak esélye nem volt elérni a labdát, Lenglet most nem hibázott bármikor beléphetnek eléd, vétlen volt ezeket jobban kéne szabályozni... Szép volt Messi 

Undorító játékvezetés! Csont gyenge Dembele!!!! 30 perc alatt totál lenulláztuk a PSG! Most a csodálatos technológia tönkretette a meccset és a játékunkat!