barcami írta: ↑2021.12.09. 06:48:11
Gondolom nem a Salzburg a mérce...
Ami egy fiókcsapat, egy nevelde és ahol épp ezeknek a fiataloknak a piacra dobása s cél ezért IS pakolják tele a csapatot velük.
Topcsapat: természetesen nem a nemzetközi eredményekre gondoltam! Noha otthon bajnoki és kupagyőzelmek azért jöttek 2015-ös bl győzelem óta.
Idei 3 aranylabda után, ha valaki nem nagy csapatok közé sorolja a Barcát (Pl Pedri is, ha már a fiatalokkal jöttél), az elég nagyfokú aránytévesztés és szigorúság.
BL topicban vagyunk, így természetesen én nemzetközi értelemben értettem a top jelzőt.
Szerintem teljesen mindegy, hogy minek nevezzük a salzburgi klubot és milyen célból pakolják tele a csapatot fiatalokkal, attól még a fiatalok, fiatalok. Ugyanolyan életkorúak, mint a Barca fiataljai.
Tehát életkorukból kifolyólag helytálló bármilyen összehasonlítás.
Ha Salzburgban képesek 19 - 21 éves fiatalok bizonyos teljesítményre, akkor - szerintem - jogosan lehetne fetételezni, hogy ez Barcelonában is hasonlóan lehetséges legyen.
Amire Salzburgban meg lehet tanítani egy fiatalt, arra Barcelonában is meg lehet tanítani.
Abban már lehet különbség, hogy mit tanítanak és hogyan tanítják.
A lényeg, hogy a Salzburg tegnapi kezdőjében 7 játékos volt 19 - 21 éves, 3 játékos 23 - 24 éves és 1 játékos 36 éves. (onefootball.com a forrás). Megelőzték a Sevillát a csoportban és továbbjutottak a BL-ben.