Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
16. meccse 15. támadóhármas. Persze kezdőről beszélünk. 1x volt ugyanaz elől a trió.visca el barca írta: ↑2022.02.06. 15:55:46En pl azt sem ertem, hogy ez a nem tudom hanyadik meccse xavinak, de elol allitom nem alltunk még fel 2x ugyanugy. Mas csapatok 3 posztra max 4 embert forgatnak, mi meg 10et...
Papíron mindenhol 4-3-3-ként tüntetik fel, de józan ész alapján ez közelebb van a 4-4-2-höz....MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.02.06. 15:56:22Nem lehet hogy 4-4-2-ben kezdünk? Voltak róla hírek, simán el tudom képzelni.
Jepp, én is ezt írtam le előbb. S szerintem ez is lesz, Albának és Alvesnek nagyobb szabadságfokot adva. Amúgy meg Gavit sztem bárhol lehet használni, ahogy de Jongot is sok mindenre alkalmassá teszi a fizikuma és a technikai képzettsége, szóval meglátjuk. Nagyon érdekes lesz mindenesetre, még akkor is ha nem jön be, mert én is próbálkoztam volna ilyesmivel asszem.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.02.06. 15:56:22Nem lehet hogy 4-4-2-ben kezdünk? Voltak róla hírek, simán el tudom képzelni.
Elol levokre kivancsi lesz igy hogy jott ket + ember, remelem nem a jutgla, abde, jong felekkel akarunk szerencsetlenkedni.visca el barca írta: ↑2022.02.06. 15:02:26TS alba arujo pique alves de jong busquets pedri gavi ferran adama
Van 20 jatekosunk elore, de gavit kell eroltetni...hagyjuk, kb el is ment a kedvem az egesztol
Abszolut nem ertem minek eroltet baltamadoban egy kaput soha nem tamado, mindenfele tamado affinitast nelkulozo kozepso kozeppalyast, mikor van neki egy jutgla, luuk, abde, braith, dembele auba fogat. Erthetetlen, hót hulye edzoi dontes.
Nálam is ők kezdenének. Az előzetes hírek alapján viszont Adama jó eséllyel kezdhet valamilyek csoki helyett.visca el barca írta: ↑2022.02.06. 13:23:07
Elol levokre kivancsi lesz igy hogy jott ket + ember, remelem nem a jutgla, abde, jong felekkel akarunk szerencsetlenkedni. egy torres auba dümdümdüm 3ast megnéznék, hátha működne.
Ezt kb minden nagyobb meccs elott leirjuk, aztan jon a pofaraeses
Igaz, de nálam a nem moslék játékot a jelenlegi csapatra az jelenti, hogy mondjuk eltaláljuk 1-2szer a kaput, meg látok hajlandóságot arra, hogy támadjunk:Dvisca el barca írta: ↑2022.02.06. 11:42:29
Marpedig elég sanszos egy "moslék játékú X". Mi egy lelkes, de hullagyenge csapat vagyunk, azt atletit meg csak az nem veri el mostaban aki nem akarja. Ne legyem igazam, de kb egy 2-2 kapuraloveses 0-0 lesz. Orulnek ha pocsek formaja, meg meccshianya ellenere auba kezdene, egyedul tobb veszely van a gyerekben mint a tobbi 10ben akivel elol kinlodunk (bar progressziv labdacipelésben nem túl erős)
Marpedig elég sanszos egy "moslék játékú X". Mi egy lelkes, de hullagyenge csapat vagyunk, azt atletit meg csak az nem veri el mostaban aki nem akarja. Ne legyem igazam, de kb egy 2-2 kapuraloveses 0-0 lesz. Orulnek ha pocsek formaja, meg meccshianya ellenere auba kezdene, egyedul tobb veszely van a gyerekben mint a tobbi 10ben akivel elol kinlodunk (bar progressziv labdacipelésben nem túl erőscsababarca írta: ↑2022.02.06. 11:19:30Jó lenne egy rangadón végre normálisan focizni, úgy, hogy eredménye is legyen. Mondjuk egy X tegyük fel, nem lennék csalódott.
Egy moslék játékú X-el már inkább.
Szerencsére az AtMa se valami nagy durranás idén, úgyhogy van sansz, szerintem. Mármint az X-re.
Ezt találgattam én is, úgy rémlett hogy az amerikai válogatottak játszottak. Végigjátszotta a meccset 2.án Paraguay ellen.