Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Igaz, de nálam a nem moslék játékot a jelenlegi csapatra az jelenti, hogy mondjuk eltaláljuk 1-2szer a kaput, meg látok hajlandóságot arra, hogy támadjunk:Dvisca el barca írta: ↑2022.02.06. 11:42:29
Marpedig elég sanszos egy "moslék játékú X". Mi egy lelkes, de hullagyenge csapat vagyunk, azt atletit meg csak az nem veri el mostaban aki nem akarja. Ne legyem igazam, de kb egy 2-2 kapuraloveses 0-0 lesz. Orulnek ha pocsek formaja, meg meccshianya ellenere auba kezdene, egyedul tobb veszely van a gyerekben mint a tobbi 10ben akivel elol kinlodunk (bar progressziv labdacipelésben nem túl erős)
Marpedig elég sanszos egy "moslék játékú X". Mi egy lelkes, de hullagyenge csapat vagyunk, azt atletit meg csak az nem veri el mostaban aki nem akarja. Ne legyem igazam, de kb egy 2-2 kapuraloveses 0-0 lesz. Orulnek ha pocsek formaja, meg meccshianya ellenere auba kezdene, egyedul tobb veszely van a gyerekben mint a tobbi 10ben akivel elol kinlodunk (bar progressziv labdacipelésben nem túl erőscsababarca írta: ↑2022.02.06. 11:19:30Jó lenne egy rangadón végre normálisan focizni, úgy, hogy eredménye is legyen. Mondjuk egy X tegyük fel, nem lennék csalódott.
Egy moslék játékú X-el már inkább.
Szerencsére az AtMa se valami nagy durranás idén, úgyhogy van sansz, szerintem. Mármint az X-re.
Ezt találgattam én is, úgy rémlett hogy az amerikai válogatottak játszottak. Végigjátszotta a meccset 2.án Paraguay ellen.
Pont emiatt van/volt bennem aggály. Nem a legszerencsésebb a szezon hátralévő legfontosabb meccsén debütálni egy erős ellenféllel szemben. Ha lenne még 1-2 mérkőzés közép/alsóházi csapatok ellen az sokat jelenthetett volna.LG írta: ↑2022.02.06. 11:03:50Két hét szünet után nehéz megtippelni, hogy mi lesz. A hangulat szerintem jó lehet a csapatnál. Az új játékosoknak ugyan még kellene néhány meccs, hogy felvegyék a ritmust, de lélektanilag már a jelenlétük is dobhat a csapaton, és valószínűleg nagyon fognak hajtani ők is, hogy jól mutatkozzanak be.
Mingueza ott van a keretbenTitinho írta: ↑2022.02.06. 07:09:28Pár érdekes dolog még a mai meccsel kapcsolatban.
- Lenglet sérülését követően, a Piqué-Araujo duón kívül nincs középső védő a mai keretben. Lenglet (5 hét), Umtiti (3 hónap) sérülése után Eric Garcia már 2 hete edzésben van, viszont csak a jövő heti Espanyol elleni meccsen lehet újra a keretben. A B csapatból pedig azért nem volt lehetséges felhozni középső védőt, mivel tegnap este játszottak a kicsik is bajnokit és Mika Marmol és Ramos Mingo is kezdőként szerepelt. Arnau Comas pedig Covid miatt karanténban van.
Egyetértek, nekem is ez az álom kp jövőre.jövőre adnék egy De Jong - Kessié - Pedri középpályát, a padon Busquets, Nico, Gavi cseresorral.
Legyen igazad....!
Én nem hiszem, hogy mögöttük alkalmatlanak lennének a játékosok a kiugratásokra. Nem kontrára gondoltam én sem. Egyébként ha mégis alkalmatlanok lennének valamiért, Traoré és Dembélé 1v1-ben is tudják érvényesíteni a sebességüket, szóval ez önmagában is érdekes lehet, de Gavitól, Pedritől várhatóak szép labdák, és ha feljebb tud kóvályogni, akkor a "szent tehén" Busquets is brutál ütempasszokra képes. Utóbbinak mondjuk a posztja miatt ez csak akkor megy, ha odaszögezzük az ellent, és tényleg feljebb léphet. Ezzel mostanság azért volt bajunk. De a képessége neki is megvan hozzá, sőt, kb ez az erőssége.
Csak ezt egy hasonló jellegű és hozzáállású, tehát fejben és fizikálisan is ehhez alkalmazkodni képes csapat is kell, amelyik megfelelőlen táplálja a támadó triót.....
Ezzel nem feltétlenül értek egyet. A legtöbb ilyen lesnél, amikor mondjuk a váll lóg be a védő kifelé mozdul, a támadó befelé, így hiába lennének a lábak egyvonalban, a támadónak sokkal nagyobb a helyzeti előnye.csababarca írta: ↑2022.01.26. 17:25:12
Szerintem korrektebb lenne meghatározni a lábak pozícióját (még ilyenkor is az általam leírtak miatt a védők vannak hatalmas előnyben), az lehetne egy járható út.
ebben az esetben nem segíti a jó szó, hanem mondjuk fejleszti a skilleket.
Nem biztos, hogy a lesszabály enyhítése pont a védekező focit büntetné. Nekem most pl. Pippo Inzaghi ugrott be, aki állandóan a leshatáron kolbászolt, és várta, hogy előrevágják neki a labdát. És nála aztán sokszor tényleg centiken múlott a dolog, illetve azon, hogy mit látott a patrjelző, hiszen még nem var. De az ilyen típusú játékosok és csapatok enyhébb lesszabállyal kevesebb gólt kapnának.Andris írta: ↑2022.01.26. 12:03:44Nem. Amikor Torres kapta a labdát, akkor volt lesen, de akkor sem azért, mert valamit elrontott, és lesre futott.
Ami a lesszabályon finomítást illeti, én is a támaódfocit preferálnám, szóval nem szeirntem még a mostani lesszabály is túl szigorú. Most, hogy van var, szerintem már akárhogy lehetne csavarni a dolgot. Legyen minél több gól, legyen minél kevesebb eszköze a bunkerfocinak meg a védelemre építő csapatoknak.