Első félidő zseniális volt, de itt a végén is elég okosan játszottunk emberhátrányban.
Egy 20 percnyi rövidzár volt a másodikban, érdekes módon Alves kiállítása előtt és után 10-10 percig.
Alves meccs embere lehetett volna.

nem értem, semmi nem indokolta a mozdulatot. Nem volt törlesztés, nem volt idegbaj, nem volt játékban a labda... nem tudom megindokolni, hogy miért akarta volna lemészárolni a másikat. Csak azt tudom elképzelni, hogy ennyire együtt álltak a csillagok, hogy ilyen hülyén lépett ahogy sodorta a lendület, és közben még teljesen úgy is tűnt, mintha le akarná rúgni. Nem vagyok képes megmagyarázni, hogy ha ez szándékos volt, úgyhogy egyelőre nem hiszem el.
Egyébként meg Adama, Alves, Gavi, Alba kiemelkedtek az első félidőben, nagyon jót tett a túltöltött középpálya. Tényleg felszabadultabb tudott lenni a szélső játék, és kevésbé leterhelt minden középpályás. Szerintem megfontolandó ez az út a továbbiakban is.
Másodikban az egész csapat jól védekezett szerintem, összességében. De különösen Frenkie és Gavi rakott bele emberfeletti melót, előbbi még a kiállitás után is 2-2,5 embernyit hajtott szerintem, és hatékonyan is.
Azt is jó volt nézni, hogy FTorresre és Aubára is nem hiába mentek a felívelgetések. Ez persze nem volt produktív, csak úgy értem, hogy szorult helyzetből mikor kirúgta a kapus, szerintem minimum 50-50ben meg is tudtuk tartani.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila