Ezt a linket próbáljátok,nekem bejön tökéletesen!Enrique írta:A holnapi szuperkupa meccs streamje: (22.00-kor kezdünk, jobb lesz előtte már beüzemelni az adást. Jó esetben menni fog.)
[url=ppstream://hwmj3fnjme6ycokoapmt3ge5qub5tw4ze6dahwotmjxeua6zzjr6syqd3hoqdtuzapm5uo5peeb5turgamaqhwoseybqga6z.pps/FUN74ZQGJHQIPE73Q72CMK4EOGPPWTR7]K A T T - (Ppstream progi kell hozzá!)[/url]
Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
-
- Director del Fútbol
- visca el barca
- Presidente del Barça
webgrafikával foglalkozom, uhogy nekem öröm a munka, mert azt teszem amit szeretekwindu írta:ha megy a főnök /bár nem tom mit melózol/ csináld úgy mintha dolgozná
hátha kapsz egy kis plusszt a szorgalmas melóé: )
csak nehogy befogjon husszonkétórázni : )

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

ha megy a főnök /bár nem tom mit melózol/ csináld úgy mintha dolgozná
Zinedine Zidane
- visca el barca
- Presidente del Barça
csak a fonok nehogy betalaljon, hogy ha már itt vagyok akkor ne unatkozzak és 10ig meloChris írta:én is hasonló cipőben járok, én raktam be a linket, ez egy ingyenes tv, tehát elvileg mennie kell.visca el barca írta:an vmi garancia arra hogy ez a kanald-s cumo este is muxik majd? (nem kodoljak le v vmi?)
munkahelyrol nyomom a netet és nem akarok it maradni feleslegesen..
itt maradok melóhelyen tizig, aztán majd meglátjuk.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2006.08.17. 18:30:07-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Chris
- Capitá del Barça
én is hasonló cipőben járok, én raktam be a linket, ez egy ingyenes tv, tehát elvileg mennie kell.visca el barca írta:an vmi garancia arra hogy ez a kanald-s cumo este is muxik majd? (nem kodoljak le v vmi?)
itt maradok melóhelyen tizig, aztán majd meglátjuk.

- visca el barca
- Presidente del Barça
an vmi garancia arra hogy ez a kanald-s cumo este is muxik majd? (nem kodoljak le v vmi?
)

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
A link jó nagyon király csak tényleg ezen a csatornán adják az esti meccset?
Vagy nem lesz csúsztatás mint tavaly amikor jó volt a link csak csúsztatva adták 

in to exile
hajjak meg ez kemény mit szenvedek ezzel a szarral
álítólag azé [auto_cenzúra] a kép nálam akármiylen likről mer a codec [auto_cenzúra]
na most instaláltam egy ilyet XP_Codec_Pack-2-0-4.zip de semmi há a fa..om ki van.
nyomjatok légyszi valami faja codec linket
álítólag azé [auto_cenzúra] a kép nálam akármiylen likről mer a codec [auto_cenzúra]
na most instaláltam egy ilyet XP_Codec_Pack-2-0-4.zip de semmi há a fa..om ki van.
nyomjatok légyszi valami faja codec linket
és akkor ezen tuti megy majd este ?
Zinedine Zidane
Nem tudom mi a baja de ha nézni akarod a mai meccset ppstream nélkülakkor tessék:aynas írta:szevasztok
letöltöttem a ppstremes progit működik de [auto_cenzúra] a kép rózsaszín, kék, zöld mint a fénykép negatívja kb. szóval nézhetetlen ugyanez a szitu a török tv linknél amit a chris belinkelt. szóval a kérdésem mi lehet ennek az oka. mit kéne beállítanom.
aki tud légyszi segítsen
[url]mms://213.243.33.124./kanald[/url] Kanal D
Real Player nekem lejátsza.
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Aki Button-nak szurkol, rossz ember nem lehet.antiimperialista írta:Ezt akartam most beírni...Vito írta:madridista.hu írta: 13:11 - Horvát János, a Sport Televízió elnöke elárulta, hogy ugyan még folynak a tárgyalások spanyol-bajnokság ügyben, azonban a Sport Televízió közvetíteni fogja a hispán pontvadászatot. A csatorna főszerkesztője valamivel óvatosabb volt, ő annyit árult el, hogy jelenleg is folynak a tárgyalások, ám Magyarországon bizonyosan látható lesz a spanyol liga.
Jól nyomod, Vito
-
- Director del Fútbol
Ezt akartam most beírni...Vito írta:madridista.hu írta: 13:11 - Horvát János, a Sport Televízió elnöke elárulta, hogy ugyan még folynak a tárgyalások spanyol-bajnokság ügyben, azonban a Sport Televízió közvetíteni fogja a hispán pontvadászatot. A csatorna főszerkesztője valamivel óvatosabb volt, ő annyit árult el, hogy jelenleg is folynak a tárgyalások, ám Magyarországon bizonyosan látható lesz a spanyol liga.
Jól nyomod, Vito

-
- Llegenda del Barça
madridista.hu írta: 13:11 - Horvát János, a Sport Televízió elnöke elárulta, hogy ugyan még folynak a tárgyalások spanyol-bajnokság ügyben, azonban a Sport Televízió közvetíteni fogja a hispán pontvadászatot. A csatorna főszerkesztője valamivel óvatosabb volt, ő annyit árult el, hogy jelenleg is folynak a tárgyalások, ám Magyarországon bizonyosan látható lesz a spanyol liga.
szevasztok
letöltöttem a ppstremes progit működik de [auto_cenzúra] a kép rózsaszín, kék, zöld mint a fénykép negatívja kb. szóval nézhetetlen ugyanez a szitu a török tv linknél amit a chris belinkelt. szóval a kérdésem mi lehet ennek az oka. mit kéne beállítanom.
aki tud légyszi segítsen
aki tud légyszi segítsen
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Hm, én is már mindenféle billentyűkombinácit kipróbáltam!
És kétszer kell rákattintani...!

És kétszer kell rákattintani...!

http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
KösziVito írta:kattints rá kétszer.ozsimiki írta:Lehet,hogy nagyon bénát kérdezek,de sehogy se tudom kinagyítani ennek a török tv-nek az adását,ti?

Mondtam,hogy béna lesz

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Lehet,hogy nagyon bénát kérdezek,de sehogy se tudom kinagyítani ennek a török tv-nek az adását,ti?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Hm, ez már egy szöveges feladat szintű eszmefuttatás a javából!!Vito írta:spanyolországban plusz 1 óra a greewich.ihez képest, törökország európai részén pedig plusz 2 óra,
tehát akkor és csak akkor:
22.00 = 23.00

Lényeg, hogy nekünk magyaroknak 22:00kor kell rákattintanunk az oldalra!!
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
-
- Llegenda del Barça
ülj le, 1-es!S T U P I D S H A R K írta:Hú, Vito. Lassan megközelíted egy ötödikes gyerek szintjét.Vito írta:spanyolországban plusz 1 óra a greewich.ihez képest, törökország európai részén pedig plusz 2 óra,
22.00 = 23.00
(ülj le kisfiam, 5-ös)
![]()

-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Hú, Vito. Lassan megközelíted egy ötödikes gyerek szintjét.Vito írta:spanyolországban plusz 1 óra a greewich.ihez képest, törökország európai részén pedig plusz 2 óra,
22.00 = 23.00
(ülj le kisfiam, 5-ös)