csababarca írta: ↑2022.04.14. 22:18:35
Messi meg Cé lőttek 1500 gólt kb, mennyinél hiányzott a kapusoknak 1-2 centi? Akkor mind ezen múlott?
wingspan-re hivatkoznál még érteném is, így viszont teljesen felesleges gondolatmenet.
Melyik Mendy? aki mozdulni nem tudott a real góljaira? és kapott ötöt két meccsen?
Courtois meg magas, mégis amíg nem volt előtte védelem nyelte a gólokat, mi is betettünk neki 4et, pedig magas.
Komolyan nem értem.
Az első felét egyáltalán nem értem. Igen, wingspanre gondolok, ha nem tettem egyértelművé, sorry vagyis hát nem teljesen arra, mert az kicsit más, inkább arra, hogy a kinyújtott kar vége milyen magasan van.
Közben még egy gól, hol konkrétan nem volt 1 centi a labda és a kesztyű között ugye.
Igen, kapott két meccsen öt gólt aranylabda-esélyestől, egy La Liga vezető csapattó rengeteg lövésből, ezen a meccsen meg 4 olyan lövés volt, ami eltalálta a kaput és nem középre ment, az ellenfél pedi 9. a Bundesligában, ebből 3 gólt kapni szerintem jóval cikibb. Külön-külön több gól védhető, csak a sorminta nem, hogy pont mindenki 2 éve élete gólját lövi ellene, ez így kamu.
De a belga óriás is annyit védett most egyenes kiesésben mindkét körben, hogy simán van annyi érdeme a továbbjutásokban, mint egy Benzemának, vagy Vininek.
Mindegy, nem értünk egyet, nem gáz.
Vége egy 15 meccses sorozatnak. Túl fogjuk élni.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy