Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Betis jelenleg inkább az Atleticoval van versenyben és nem velünk, nekik nagyon fontos lenne a győzelem. Egy vereséggel, akár már bajba is kerülhetnénk.bence0330 írta: ↑2022.05.07. 16:45:18Húha. Kíváncsi vagyok, hogy be merjük-e dobni Netot, vagy inkább Tenas kezd, aki legalább játékban van... ha utóbbi lenne, az tényleg mindent elmondana a brazilról.
A BL szerencsére vereség esetén sem forog nagyon veszélyben, még akkor is 5 pontot kéne ledolgozniuk 3 meccs alatt úgy, hogy nagyon bukdácsolnak.
A 2. helyért persze lehet, hogy muszáj lesz őket verni, jó lenne az a szuperkupa, de nem létkérdés.
Egyetértek, bár ennél árnyaltabb a szitu. Torres azért elég jól játszott sokáig a helyzetein kívül, és azért még így is sok gólpontot hozott össze, a holland meg február 27-én volt először bevethető, de jöttek folyamatosan a hírek, hogy nem 100%-os, fájdalmat érez még mindig, és ezért játszott csak perceket, akkor is fájdalmas arcokat vágott néha. Aztán erre megint volt egy húzódása április elején, amiből végre úgy tűnik fájdalom nélkül tért vissza, azóta pedig 4 meccsből kétszer kezdő volt.
Engem egyszerűen kiborít. Azt már elengedtem, hogy a saját temetését is kihagyja, de az utóbbi 4-5 meccsen konkrétan nettó emberhátrány.
Nem az volt a cél, hogy bármit is csináljon, csak legyen pályán. Erre a center poszton alldogalas a legalkalmasabb.Sarabi88 írta: ↑2022.05.01. 23:05:25Nem értem hogy Fatit miért nem bal szélsőnek hozta be. Gyakorlatilag alibizett 20 percet…. Legalábbis labdáért vissza nem jött letámadni még véletlenül sem… na mind1 tudjuk be annak hogy nem akart lesérülni, de csak nekem van vele kapcsolatban egy olyan érzésem hogy kicsit már messinek érzi magát?
Egy jó Alba a támadásokat mindíg jobban tudta segíteni, mint a védekezést. Ez a mai meccsen is kijött.
Milyen remek összehasonlítás…
Mondjuk abban volt valami enyhe jogosság.