Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Pár percet leszámítva, amíg az emberen átmegy, hogy ennyi kihagyott helyzet után egy ilyen semmilyen gólt kapunk, nem volt semmi összeesés... A 2. gól egy szép támadás / kiugratás után született, ilyen nekünk is volt vagy 4-5. Náluk volt a momentum, az egygólos előny nyugalmával berúgták, ennyi...Andris írta: ↑2022.09.14. 15:37:48Na ez is egy érdekes dolog, akartam is írni róla, csak aztán nem értem rá:
Nekem úgy tűnt, hogy tegnap egyáltalán nem esett össze a csapat, legalábbis nem úgy, ahogy régen.
A következőkre gondolok itt:
Persze az első gól után bennünk volt az ütés, érződött is, és a Bayernen is szvsz a lélektani plusz. De ez mindkettő gyakori a futballban, bármelyik (bármelyik!!!) csapattal előfordul. Hamar jött is a második, viszont azután pár percel már szerintem tovább támadtunk, és még egészen sok helyzetet kialakítottunk. Jól emlékszem, hogy 2-0tól még egészen sokszor bosszankodtam, hogy nem jött be valami a Bayern kapuja előtt. Nem olyan volt, mint az első 35 perc, de mindenképpen visszaszereztük a stabilitást (csak a frissességet és a hátrányt nem tudtuk visszacsinálni).
Más volt a helyzet, de szerintem ahelyett hogy 2-0nál összezuhantunk volna, igenis mentünk és támadtunk, és mitöbb értelmes támadásaink jöttek rendre. És a saját kapunk előtt sem fejetlen kapkodás volt jellemző, pedig innen már igazán kényelmes lehetett a Bayern dolga, sokkal felszabadultabbak és magabiztosabbak lehettek.
Szóval szerintem nagyon más volt ez a vereség ilyen szempontból is, mint a korábbi BL zakók.
A posztra cserékkel (és különösen az utolsó 10-12 percben) Xavinál azt éreztem, hogy figyelembevéve a csoportmeccs jelleget, és a menetrendünket is, ő már nem megy rá a dupla vagy semmire és a minden áron hajtós hajrára, és szerintem nem is volt erre szükség, hiszen kis esélyünk volt 2 rúgni. 5öt frissített, kifejezetten posztokra, és a kp közepét stabilizálva (vagy inkább helyreállítva, annak fényében amit a Xavi topikban írtam), és támadtunk tovább, de nem plusz áldozatokat vállalva, ahogy pl egyenes kiesés esetén kellene.
Res, Frenkie szerintem kifejezetten jól szállt be (megint, sokadjára). Nemtom, mi volt a gondod a játékával?
Teljesen jogos

Igen, ezt fontos lenne különválasztani. A mutatott játék szerintem is az egyik legjobb volt, főleg, hogy ha azt is nézzük, ki ellen játszottunk. Talán ezért is frusztráló az eredmény, mert meccsben voltunk.
Bocs, hogy összevágtam az elejét meg a végét, de talán ez röhejesebb, mint a teljesítményünk.... Azért ez next level.

Ő legalább nem látta a meccset. De ha neked tökmind1, hogy szétvernek minket, vagy azért kapunk ki, mert nem vagyunk képes berúgni a helyzeteinket, akkor nagy kérdés, hogy minek nézel meg akár 1 meccset is?visca el barca írta: ↑2022.09.14. 12:50:26ne legyél már ilyen negatív! XG-ben tegnap vertük a bayernt! Jó az út!![]()
persze, szívesen segítek.Varatrix írta: ↑2022.09.14. 09:33:50Szerintem a szép játékból és a jó xg-ből következhet győzelem, fordítva, hogy képzeljük el? Hogy tanulsz meg győzni? Mit kell gyakorolni edzésen, ha nem a szép játékot és a helyzetkihasználást? Ezekszerint ezek nem feltétlei, nincsenek ok-okozati összefügésben....visca el barca írta: ↑2022.09.14. 09:23:47Győzni kellene megtanulni mint a real, nem szépen játszani, meg XG statisztikákat felmutatni![]()
Tudsz segíteni, mert nem értem?

Ő egészen elképesztő, kb mindent tud, amit egy modern kp-nak tudnia kell.
Ezt én is figyeltem amúgy, őrületes amit csinált, és amilyen minőségben. Mindenki Goretzkát (vagy hogy írják) emlegeti, aki valóban egy impact csere lett, de szerintem túloldalon Kimchi volt a mom.
A kritika amit megfogalmazol olyan, ami meg sem történt. Téged nem érdekel mi történt a pályán, az eredményre ránézel=rajtunk röhögnek. Okod meg lenne dícsérni a csapatot bőven, de jobb sírni megint, így nem teszed.visca el barca írta: ↑2022.09.14. 09:23:47
Győzni kellene megtanulni mint a real, nem szépen játszani, meg XG statisztikákat felmutatniKritikát meg igenis megfogalmazok, csak maximum átsiklasz felette. És ha van rá okom, dicsérek is. Amúgy neked is ajánlom, van tiltás gomb, használd bátran.
Szerintem a szép játékból és a jó xg-ből következhet győzelem, fordítva, hogy képzeljük el? Hogy tanulsz meg győzni? Mit kell gyakorolni edzésen, ha nem a szép játékot és a helyzetkihasználást? Ezekszerint ezek nem feltétlei, nincsenek ok-okozati összefügésben....visca el barca írta: ↑2022.09.14. 09:23:47Győzni kellene megtanulni mint a real, nem szépen játszani, meg XG statisztikákat felmutatni![]()